Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ύστερα από μια σύντομη "σχέση" μου με κοπέλα του χώρου, έχω γίνει ακόμα πιο παράξενος όσον αφορά στον τρόπο που θέλω να ικανοποιώ τα γούστα μου. Βασικά κινούμαι ανάμεσα στο να γουστάρω να μην κάνω τίποτα και αντίστοιχα να μην περιμένω και πολλά, ή να γουστάρω να δώσω στα χέρια της κοπελιάς το μουνί κα τον κώλο της.

Με τη Λέα λοιπόν, μόνο που την είδα από τις φωτογραφίες, ήξερα ότι είναι κατάλληλη για την 1η περίπτωση. Δηλαδή του να μην κάνω τίποτα και να μην περιμένω και πολλά. Σπάνια οι γλυκές, ομορφούλες κοπέλες, μπορούν να καλύψουν τα γούστα σε δυνατά sessions. Το γεγονός ότι η ηλικία που ανακοινώνει το γραφείο είναι 27 έτη (στο μυαλό μου είχα 30κάτι), μου άφηνε μια υποψία, ότι θα μπορούσε η κοπέλα να κινηθεί και σε πιο hardcore ρυθμούς. Επίσης, τα πολύ νεαρά κορίτσια τα λυπάμαι με κάποιο τρόπο, με αποτέλεσμα να μην θέλω να τα υποβάλλω στα "μαρτύρια" των ορέξεων μου. Με τη Λέα ήξερα τι θα κάνω, χωρίς τύψεις.

Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, γλυκιά και βγάζει ένα αέρα καθαριότητας τύπου Supline.
Ήρθε στην ώρα της, απλά και καθημερινά ντυμένη. Μιλάει σχετικά καλά αγγλικά και έχει αρκετή εμπειρία, παρόλου που επιμελώς το κρύβει. Όταν ήρθε, εγώ είχα ήδη πιει 3-4 ποτά (στην προηγούμενη μία ώρα), ώστε να με έχω έτοιμο για αυτό που ήθελα.
Μπήκε στο δωμάτιο, και μετά από ένα φρεσκάρισμα βρέθηκε το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου. Της λέω "μύρισέ με, για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα έχεις πρόβλημα να μου γλύφεις τον πούτσο για 45 λεπτά". Εκεί παραξενεύτηκε κάπως... σαν να σκέφτηκε "τι λέει ο τύπος". Αρχικά χάρηκε πιστεύω, που έμαθε ότι βασικά δεν ήθελα να τη γαμήσω αλλά κατα βάση να μου πάρει μια καλή πίπα. Μετά έμαθε όμως ότι υπάρχουν και φορές που το γαμήσι από 5 πούτσες είναι πιο ανώδυνο από μια εξευτελιστική πίπα. Επίσης, οι πιο πολλές κοπέλες αυτού του στυλ, ξέρουν και περιμένουν περιποίηση, γλυφομούνι, χάδια, κοπλιμέντα, κλπ. Με εμένα σε mood "Γλύψε άχρηστη να περάσει η ώρα μου", τέτοια δεν υπάρχουν.

Αφού με βρήκε καθαρό, ξεκίνησε το τσιμπούκι της. Μετά από κάνα 10 λεπτο, της λέω ΄τωρα θέλω να μου παίζεις την πούτσα με τα χέρια σου, όσο πιο γρήγορα μπορείς για να χύσω. Μετά από κάνα 10 λεπτο, αφού είχαν πιαστεί τα χέρια της, της λέω, ότι αφού δεν μπορεί να με τελειώσε έτσι, να συνεχίσει πίπα. Όπως θέλει, αργά ή γρήγορα δεν με νοιάζει. Απλά να το κάνει μέχρι να φύγει.
Αναβα το ένα τσιγάρο μετά το άλλο και συνολικά ήπια άλλα 3 ποτά. 10 λεπτά πριν την λήξη, της λέω έλα κάθισε εσύ στη θέση μου τώρα, κάθεται, και τρώει ένα τρελό χύσιμο στο γλυκό της πρόσωπο.

Μετά το χύσιμο, παίζει να μην της ξαναμίλησα και αυτή να έφυγε βιαστηκά.

Όλα καλά λοιπόν, με μια κοπέλα που δεν θα μπορούσε με τίποτα να είναι κατάλληλη για εμένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 11, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
2.303
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 monstercock greece, Διαγραμμένο μέλος 201295, doc_lin και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2021
Φίλε είσαι πολύ απαξιωτικός και αγενής, στα όρια του ψυχολογικού προβλήματος. Πληρωνουμε για να βγαζουμε τις καυλες μας, οχι για να βασανιζουμε και να ξευτιλιζουμε αλλους ανθρωπους. Αν εχεις προβλημα με την πρωην σχεση σου με γυναικα που εκδιδοταν , δε σου φταινε σε τιποτα ΟΛΕΣ οι εκδιδομενες. Φαντασου ενα αφεντικο στην δουλεια σου, που συνεχεια θα σε μειωνε, θα σε εβριζε και θα σε ξεφτυλιζε.
Το χειροτερα απο ολα ειναι οτι τα γραφεις καμαρωνοντας, λες και εκανες κανεναν αθλο...
review reaction 1 hornyasfuck, anton0606, Wandererwonder και 8 άλλα μέλη
15 Σεπτεμβρίου, 2021
Δυο - τρεις σκέψεις, αναφορικά με την κριτική σου.
1. 160€ για μια πίπα και παίξιμο στο χέρι ενδιάμεσα, θεωρώ πως είναι πολλά. Δίκη σου η τσέπη, βέβαια, αλλά δεν το λες και παράδειγμα προς μίμηση.
2. Η κάθε κριτική πρέπει, εκτός των άλλων, να εκθέτει και τις επιδόσεις της κοπέλας στο σεξ. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, έστω ακροθιγώς.
3. Το να επιδιώκεις τον εξευτελισμό μιας κοπέλας που πληρώνεις για να γαμησεις, μπορεί εσένα να σε διεγείρει σεξουαλικα (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα), εκτιμώ όμως πως δεν είναι κάτι για το οποίο αξίζει να κομπάζει κάποιος και, κυριως, να το διαφημίζει. Το ότι βγάζουμε τέτοια γουστα, πληρωνοντας μια κοπέλα, δεν αποδεικνυει πως είμαστε μεγάλοι γαμιαδες. Αποδεικνύει πως είμαστε κομπλεξικοί.
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
review reaction 1 hornyasfuck, Michael Scott, Wandererwonder και 6 άλλα μέλη
15 Σεπτεμβρίου, 2021
ασε που μετα θα πληρωσουν τα σπασμενα οι επομενοι πελατες της,που θα της εχεις γαμησει την ψυχολογια...
review reaction 1 hornyasfuck, Michael Scott, Leviathan και 1 ακόμα μέλος
15 Σεπτεμβρίου, 2021
Αγαπητέ poutaniaris_anhr...
Δικαίωμά σου να με χαρακτηρίζεις όπως θες. Δεν το κρύβω άλλωστε, πως ανάμεσα στα μπόλικα βίτσια μου, συμπεριλαμβάνεται και το hate fuck, ενίοτε και με τον εαυτό μου στο ρόλο του "θύματος". Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα θα έλεγα. Φαντάζομαι τι θα έγραφες, αν έγραφα, για κατάποση ούρων, 3ημερο edging, παρθενοραφές και δημόσιο εξευτελισμό... πάντα στο πλαίσιο της κοινής συναίνεσης.
Το ότι έχω περίεργα ας πούμε γούστα, πίστεψέ με, είναι κάτι ακίνδυνο για την καθεμία και τον καθένα. Καθόλου καμάρι... Ισως υπάρχουν και άλλοι σαν κι εμένα και ζουν ανάμεσά σας! Αυτοί μπορεί να βρουν την κριτική μου χρήσιμη.


ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ...
1) 160 για μια πίπα διαρκείας, από μια όμορφη κοπέλα, για 45 λεπτά, χωρίς μα και μου, και το σημαντικότερο, χωρίς να έχει αποκλειστεί το sex (εγώ δεν είχα όρεξη), και τελικά χύσιμο στο πρόσωπο, είναι μια τιμή υψηλή, αλλά αυτή βρίσκω στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, σε περίπτωση που το κατάλαβες, 5-6 ποτα + δωμάτιο σχετικά ακριβό, για να πλαισιώσουν μια πίπα έτσι όπως την ήθελα, ανεβάζουν αρκετά το κόστος. Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με την τιμή μιας κοπέλας.
2) Τι δεν κατάλαβες? SEX με συνουσία δεν υπήρξε. Ακροθιγώς, ανφέρθηκα στό οτι η κοπέλα, κατέβαλε τιμιότατη προσπάθεια να με κάνει να χύσω, παίρνοντας μου πίπα και παίζοντας με το πουλί μου. Το αναφέρω με λεπτομέρεις το πως το έγλυφε ή το πως κράταγε δεν είναι εύκολο να το κάνω, και γιατί δεν είναι του στυλ μου και γιατί μπορεί να μην θυμάμαι.
3) Τον κομπασμό και την διαφήμιση, που τα είδες? Κομπλεξικός θα ήμουν, αν είχα κόμπλεξ με την αλήθεια μου. Διαστροφικό μπορείς ανετα να με πεις. Το "μεγάλοι γαμιάδες" ας το αφήσω ασχολίαστο.
review reaction 1 hornyasfuck, mallias20
15 Σεπτεμβρίου, 2021
Της εκλασες την μουναρα στα πήρε και έφυγε.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5