Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 9 10
Call-Girls 20023
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μονόωρη συνάντηση με την Γιάννα στον Πρίαμο Μεταμόρφωσης. Μπανιαρισμένος, φρεσκοξυρισμένος και άνετος με τα φρουτάκια μου περίμενα την κορασίδα η οποία ήρθε στην ώρα της. Η κοπέλα πραγματικά αδικείται από τις φωτογραφίες εξού και ο τίτλος…. Έβαλα "ελαφρώς επεξεργασμένες" καθώς δείχνει την εν λόγω κοπέλα αλλά δεν την αναδεικνύουν.
Τοκ τοκ, από κοντά φαίνεται πιο ψηλή, το σώμα της θηλυκό. Έχει ωραίο ανάστημα και παρουσία, μπήκε με το χαμόγελο φορώντας ενα βραδυνό φόρεμα και τακούνια που της πηγαίναν γάντι - αν την έβλεπες έξω θα έλεγες “Τι όμορφη γυναίκα,” και δεν θα σου πήγαινε ο νους σου ότι κάνει αυτή τη δουλειά από το στήσιμο της. Ευγενέστατη και πεντακάθαρη. Αγγλικά μια χαρά να πεις δυό κουβέντες.
Στήθος μικρό με ανταπόκρισιμη μεγάλη ρώγα στην οποία αφιέρωσα χρόνο και της αρέσει. Το αιδοίο της πεντανόστιμο και με την κατάλληλη περιποιήση κατεβάζει νέκταρ εύγεστο το οποίο επίσης τίμησα δεόντως. Το στοματικό της εξαιρετικό όπου σε ρωτάει τι σου αρέσει και θέλει να σε ευχαριστήσει. Στάσεις κάναμε διάφορες, κινηθήκαμε περισσότερο σε gfe ρυθμούς αλλά στον δεύτερο γύρο ανεβάσαμε στροφές και απογείωθηκε η συνέυρεση :)
Τέλεια στησίματα, κοιτάγματα να σε εξιτάρουν στον καθρέπτη κτσ.
Τελειώμα βαθιά μέσα της (στο προφυλακτικό) και τις δύο φορές, έχω γράψει 'στο σώμα' καθώς δεν έχει άλλη επιλογή αλλά να μου πεις και αυτό στο σώμα θεωρείται :)

Από τις συνάντησεις που έχω κάνει θα μου μείνει αξιοσημείωτη καθώς είχαμε χημεία και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Το γραφείο άψογο και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω την κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο που μου την συνέστισε καθώς και τους συναγωνιστές για τις κριτικές του και που έδωσαν τον φωτογράφο στεγνά - πραγματικά αδικείται από τη φωτογράφιση.
Είπαμε και μερικές κουβέντες στο ημίχρονο και στο τέλος τις οποίες κρατάω για μένα. Την εκτίμησα για την άνεση και αμεσότητα της και την ερωτική διάθεση που έβγαλε στον αγώνα.
Καλή συνέχεια και με σεβασμο στις ιερόδουλες, το λένε και άλλα μέλη να το επαναλάβω και γω: Αν είμαστε καθαροί και ευγενικοί οι κοπέλες το εκτιμούν και ανταποδίδουν. Φυσικά τίθεται το θέμα της χημείας, επαγγελματισμού και τα σχετικά αλλά εδώ πρόκεται για "σύντομες ανθρώπινες σχέσεις" είτε παμε για κουβεντα, για gfe, pse, bdsm, και ό,τι άλλο μας κάνει κου κου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 11, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Katz
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
3.425
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Constantinos27, THV και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2021
Μια χαρα ειναι ο φωτογραφος,μην γραφετε οτι ναναι.Η κοπέλα ειναι 100% σαν τις φωτογραφιες.
12 Σεπτεμβρίου, 2021
Όταν τη συνάντησα σκέφτηκα ότι την είχε φωτογραφίσει κάποιος τύπος τόσο σχετικός με το επάγγελμα όσο ο Βέγγος στην ταινία που άλλαζε συνέχεια δουλειές. Χωρίς πλάκα, δεν μπόρεσε να αποτυπώσει καθόλου αυτό που αποπνέει. Το σοβαρό-σεμνό και ταυτόχρονα σέξυ πρόσωπο και ύφος που έχει.
review reaction 1 Aragorn135, hornyasfuck, Katz
13 Σεπτεμβρίου, 2021
@gnnakos: έγραψα ότι η κοπέλα είναι σαν τις φωτογραφίες αλλά ότι ο φωτογράφος δεν την ανέδειξε και κυρίως αυτό που αναφέρει ο vltepdr παρακάτω
review reaction 1 hornyasfuck, vltepdr
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3