Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 16 10
Call-Girls
33674
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Το κορίτσι είναι για να ανασταίνει νεκρούς. Θα μπορούσα να κάθομαι να την χαζεύω. Είναι απλά μουνάρα, στην Ελλάδα θα δούλευε άνετα σαν μοντέλο. Σώμα άριστο, σφιχτό παντού. Πρόσωπο απίστευτο, κούκλα.
Καθαρή, να την τρως παντού και να μην θέλεις να σταματήσεις. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, τα έχουν πει οι περισσότεροι.
Πρόθυμη, με συμμετοχή, χωρίς ψεύτικες κραυγές να ξενερώνεις, απλά βλέπεις τα χέρια της να σφίγγονται στα σεντόνια την ώρα που την γλύφεις και κυλάνε τα ζουμιά της στο πρόσωπό σου και καταλαβαίνεις ότι της αρέσει.
Σημείωση, προσπαθώ πάντα να είμαι ο πρώτος ή απο τους πρώτους που βλέπουν στην ημέρα, συνήθως μου βγαίνει σε καλό
Καθαρή, να την τρως παντού και να μην θέλεις να σταματήσεις. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, τα έχουν πει οι περισσότεροι.
Πρόθυμη, με συμμετοχή, χωρίς ψεύτικες κραυγές να ξενερώνεις, απλά βλέπεις τα χέρια της να σφίγγονται στα σεντόνια την ώρα που την γλύφεις και κυλάνε τα ζουμιά της στο πρόσωπό σου και καταλαβαίνεις ότι της αρέσει.
Σημείωση, προσπαθώ πάντα να είμαι ο πρώτος ή απο τους πρώτους που βλέπουν στην ημέρα, συνήθως μου βγαίνει σε καλό
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 03, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2021
Παει το κοριτσι. Ονειρο ητανε και εφυγε....
G
Gfemaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1