Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 18 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σημερινή συνάντηση με την Λεα! Πριν μπουμε σε λεπτομερείς γρήγορη συννενόηση με γραφείο και κλείσιμο στο γνωστό ξενοδοχείο.

Η συνάντηση με Λεα λοιπόν ήρθε ύστερα από σπόντα μιας και η Βαλεντίνα που ήθελα είχε ρεπό! Αν και δεν υπήρχε καμία κριτική το γραφείο με ενημέρωσε πως είναι μια καλή περίπτωση.

Χτυπάω λοιπόν πόρτα και μου ανοίγει μια κοπέλα ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΤΙΤ με 1,5αρι στηθος φυσικό, ωραίο μικρό πεταχτό κωλαρακι, με μακριά μαύρα μαλλιά και με το πρόσωπο πολύ κοντά στις φωτογραφίες της. Η κοπέλα ξέρει πολύ καλά αγγλικα όποτε υπήρξε social και μια μίνι κουβέντα 5 λεπτών πριν μπω για ντουζ.

Και εδώ αρχίζει το καλό, η Λεα είναι πολύ παιχνιδιάρα, δεν θα πάρει πρωτοβουλία αλλά θα ακολουθήσει στα πάντα και δεν θα σου πει όχι σε τίποτα, ακολούθησε σε πάνω από 5 στάσεις χωρίς κανένα θέμα, τα στησίματα της ειδικά στα 4 ήταν τρομερά με μια τρομερή λεπτή μέση και τον κωλο της θέα. Η πίπα της ήταν καλή, δεν θα σε τρελάνει αλλά αρκετά καλή. Αποτι μου είπε είναι καινουρια στον χώρο και αυτό φαίνεται ( με την θετική έννοια ) βγάζει μια φρεσκάδα και μια πιο amateur αφέλεια που εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Δεν είναι η κλασσικη έμπειρη escort που θα συναντήσεις και θα ξέρεις πάνω κάτω τι θα πάρεις. Της πάνε πολύ οι πιο GFE φάσεις!

Αν έπρεπε να κρατήσω ένα αρνητικό είναι το social της ίσως να πήγαινει πολλές φορές στο όριο της κουβέντας με πολλές ερωτήσεις με αποτέλεσμα να ξεχαστείς και να χάσεις χρόνο από το ραντεβού. Μόνο αυτό μπορώ να βρω! Συμπερασματικά οποίος γουστάρει πετιτ amateur φάσεις η Λεα είναι ότι πρέπει για εσάς!

ΥΓ Highlight της βραδιάς όταν τελείωσα στο στηθος της, έγραψε ΛΕΑ με τα χυσια πάνω στα βυζια της!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
DimiSkg
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
29 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
174
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, Dimitrees, doc_lin και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2021
γλωσσοφιλα γλειφομουνι αφηνε?
το 5 στη φατσα λιγο μου φαινεται σε σχεση με τις φωτογραφιες,δεν ειναι ομορφουλα?
review reaction 1 hornyasfuck
09 Σεπτεμβρίου, 2021
Γλωσσόφιλα άφηνε φυλλ, γλειφομουνι δεν κάνω ποτέ εγώ όποτε δεν το επιδίωξα. Επειδή στις πρώτες 5 κριτικές σε αφήνει η πλατφόρμα να βάλεις μαξ 7 έβαλα 5 για να υπάρχει κλίμακα σε σχέση με τα υπόλοιπα! Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη απλά έβαλα 5 για να φανεί η διαφορά με τα υπόλοιπα που είναι στο 7. Αν ειχα μέχρι 10 να βάλω θα έβαζα σίγουρα παραπάνω!
review reaction 1 hornyasfuck, Leviathan, TOMCRUISE
09 Σεπτεμβρίου, 2021
Ευχαριστω πολυ καταρχην ,δυστυχως για τα γλωσσοφιλα θα πρεπει να περιμενουμε τριτη κριτικη γιατι εσυ λες κανει,ο ετερος κριτικος της λεει δεν κανει οποτε δεν βγαινει συμπερασμα!
review reaction 1 hornyasfuck, JOHN-PLAYER-SPECIAL
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3