Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 89 10
Call-Girls
260454
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
οφειλα εδω και καιρο μια καλη κριτικη στην Αννα, γιατι μετα την πρωτη μας ατυχη συναντηση της εδωσα μια δευτερη ευκαιρια, κερδισα το βασικο στανταρακι μου και την εχω δει πανω απο 10 φορες πλεον
εμφανισιακα η Αννα λοιπον ειναι οπως ακριβως φαινεται στις σχετικα καινουργιες φωτογραφιες της. γυρω στα 40, αδυνατο σωμα, ωραια βυζι και προσωπο. προφανως για την ηλικια της ειναι μια χαρα, δεν την συγκρινω πιπινια και δεν ενδεικνυτε για πιπινακηδες, αν και εχει κανει καποιους να γινουν κλασσικοι πελατες της.
στα του σεξ ειναι υποτακτικη εως ενα σημειο και δεν παιρνει πολλες πρωτοβουλιες, κατι που προσωπικα με φτιαχνει αφου θελω να το παιζω στρατηλατης στο σεξ.
στα του σεξ κανει βαθεια πιπα μεχρι δακρυων μετα mouthfucking και γλυψιματος των παντων
αντεχει βαθεια καρφωματα και γκαζια σε καθε τρυπα, μπορεις να παιρνεις μονο κωλο οπως κανω εγω πολλες φορες.
δεν λεει οχι, μη κλπ. ειναι δουλα στο σεξ με ολη την σημασια της λεξης.
στο σοσιαλ συνηθως μπορει να φανει απομακρη, αλλα ετσι ειναι απλα το στυλ της και μπορεις να πεις 2-3 κουβεντες μαζι της μιας και ειναι ελληνιδα.
προσωπικα ειναι το βασικο στανταρακι μου στην μιλφ κατηγορια και οποτε θελω πρωκτικο. ολα αυτα μονο για 80 ευρω την ωρα, οταν κατι γκρανια στο mamba ή random ανεξαρτητες ζητανε 100 και. η σχεση αποδοσης/τιμης ειναι τρομερη οτι και να πουμε. για τηλεφωνο απλα googlαρεται Αννα590. κλεινοντας την χρωστουμενη αυτη κριτικη ετοιμαζομαι για αλλο ενα αντεβου με πολυ πρωκτικο με την Αννα σε λιγες ωρες
εμφανισιακα η Αννα λοιπον ειναι οπως ακριβως φαινεται στις σχετικα καινουργιες φωτογραφιες της. γυρω στα 40, αδυνατο σωμα, ωραια βυζι και προσωπο. προφανως για την ηλικια της ειναι μια χαρα, δεν την συγκρινω πιπινια και δεν ενδεικνυτε για πιπινακηδες, αν και εχει κανει καποιους να γινουν κλασσικοι πελατες της.
στα του σεξ ειναι υποτακτικη εως ενα σημειο και δεν παιρνει πολλες πρωτοβουλιες, κατι που προσωπικα με φτιαχνει αφου θελω να το παιζω στρατηλατης στο σεξ.
στα του σεξ κανει βαθεια πιπα μεχρι δακρυων μετα mouthfucking και γλυψιματος των παντων
αντεχει βαθεια καρφωματα και γκαζια σε καθε τρυπα, μπορεις να παιρνεις μονο κωλο οπως κανω εγω πολλες φορες.
δεν λεει οχι, μη κλπ. ειναι δουλα στο σεξ με ολη την σημασια της λεξης.
στο σοσιαλ συνηθως μπορει να φανει απομακρη, αλλα ετσι ειναι απλα το στυλ της και μπορεις να πεις 2-3 κουβεντες μαζι της μιας και ειναι ελληνιδα.
προσωπικα ειναι το βασικο στανταρακι μου στην μιλφ κατηγορια και οποτε θελω πρωκτικο. ολα αυτα μονο για 80 ευρω την ωρα, οταν κατι γκρανια στο mamba ή random ανεξαρτητες ζητανε 100 και. η σχεση αποδοσης/τιμης ειναι τρομερη οτι και να πουμε. για τηλεφωνο απλα googlαρεται Αννα590. κλεινοντας την χρωστουμενη αυτη κριτικη ετοιμαζομαι για αλλο ενα αντεβου με πολυ πρωκτικο με την Αννα σε λιγες ωρες
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2021
εχει θρεντ η κυρια; καποιο τηλ πως την βρισκουμε;
M
Maximiliano
02 Σεπτεμβρίου, 2021
νέες φωτογραφίες? που υπάρχουν?
james034
02 Σεπτεμβρίου, 2021
Γκουγκλαρεται το όνομα της και θα βρειτε τις αγγελίες της. Η πλειοψηφία ειναι με καινουργιες σχετικά φωτο
dem
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3