Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ΔΑΦΝΗ είναι 21 ετών με πανέμορφο εξωτικό πρόσωπο και κορμί παραδεισένιο !

Δυο μικρά καστανά μάτια με κοιτάζαν όλο το βράδυ διερευνητικά, διαπεραστικά με σιγουριά.

Καυτό σκισμένο κοντό σορτς, δυο ωραία διακριτικά τατουάζ στο μπούτι, στο δεξί λαιμό η λέξη χρήμα (!) με αριθμούς (έξυπνο) κι άλλο ένα στον αριστερό (δεν το θυμάμαι).

Κάνει αυτήν την δουλειά 3 χρόνια από το 2018, είναι από τις πιο άνετες συνοδούς που έχω συναντήσει τόσο στην ομιλία όσο και στην δράση. Της αρέσει ΠΟΛΥ το σεξ και δεν το κρύβει όπως μου είπε και μου έδειξε Πλατύ χαμόγελο

Όταν της είπα ότι είσαι περιζήτητη (την έψαχνα 3 φορές το τελευταίο 10μερο) κι είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι κρύβεις, μου απάντησε πως είχε κάποιο θέμα υγείας όχι Κορωνοιό και γέλασε. Μια από τις 3 μέρες που την είχα ψάξει πάντως ήταν διαθέσιμη μετά τις 02:30 … Χαμόγελο με γλώσσα Εννοείται δεν είπα κάτι, γενικά είχαμε τα γελάκια μας στο ξεκίνημα, είναι πολύ ευχάριστη και δυναμική παρουσία. Σε φτιάχνει και μόνο με το ύφος της.

Έχει με πάθος, το βγάζει συνέχεια τόσο με τα φιλιά της όσο και στα χάδια.

Ρόγα μεγάλη και μόνιμα στητή! Θα περάσουν καλά τα παιδιά της μου είπε γελώντας! Μου ζήτησε να προσέξω την αριστερή γιατί κάποιος την δάγκωσε άσχημα πάνω την καύλα του. Το πιπίλισμα που της έκανα της άρεσε πολύ και το προτιμά. Ακόμη περισσότερο όταν ρούφηξα προσεκτικά όλο το στήθος μέσα στο στόμα μου απαλά!

Άρχισα εγώ με γλυφομούνι το οποίο της άρεσε πολύ. Μετά την έβαλα να μου πάρει πίπα. Λίγο χέρι (ορθά στην αρχή ήταν τελείως πεσμένος ο Μεγαλειότατος), μετά δεν χρειαζόταν.

Δεν είπε όχι στο deepthroat στο οποίο τα πήγε περίφημα! Πολύ ωραία αίσθηση όταν περνούσε ίσα ίσα μέσα από αμυγδαλή. Ακόμη καλύτερη όταν της τον έχωνα λίγο πιο βαθιά όμως πνιγόταν και δάκρυζε. Κάποια στιγμή μου λέει θα ξεράσω. Σταμάτησα γιατί πράγματι είχα ξεφύγει λίγο. Παρόλα αυτά έδειχνε να της αρέσει και προσπαθούσε να μ’ ευχαριστήσει.

Ήταν από τις καλύτερες πίπες (με εξαίρεση την αξεπέραστη Άννα και την Έλεν) που μου έχουν κάνει και αυτό που την ζόρισε περισσότερο στην βραδιά μας.

Μετά κρεβατοκάμαρα για λίγο 69 κι αμέσως ιεραποστολικό. Μια χαρά τα γόνατα στο στήθος (είναι πολύ ευλύγιστη) διευκολύνει την διείσδυση.

Μετά doggy. Εξαιρετικό κορμί, απαλή αίσθηση δέρματος, υπέροχο μικρά και σφιχτά κωλομάγουλα (δεν χρειάζεσαι να τα γυμνάσεις περισσότερο πετίτ Ματάκι ) μουνάκι ήδη υγρό μπήκα άνετα. Σφιχτό και υγρό, υπέροχη αίσθηση. Την γάμησα σκληρά από πίσω, της αρέσουν τα βαθιά καρφώματα. Υπέροχο πλάσμα!

Αποφάσισα να επιστρέψουμε στο ιεραποστολικό. Δυστυχώς εξαιτίας των προφυλακτικών με επιβραδυντικό που είχα χρησιμοποιήσει από την αρχή δεν έφθανα σε οργασμό. Η Δάφνη τελείωσε 2 φορές ενώ την είχα από κάτω με τα πόδια ψηλά και την κάρφωνα όσο μπορούσα. Υπέροχη αίσθηση μέσα της, χύνω μου λέει (έτσι ορθά κοφτά :)) ένιωσα του μουνί της να μου σφίγγει τον πούτσο, στην δεύτερη μάλιστα το σφιξε τόσο απότομα και δυνατά που μου βγήκε έξω Ουάου!

Το ‘χω πάθει και μαλλες, ειδικά όσες κάνουν squirt. Το ρεκόρ τοχει μια γνωστή μου χωρισμένη κοντά στην ηλικία μου (!) η οποία όταν με πήδησε πρώτη φορά ήταν τόσο καυλωμένη (αγάμητη ποιος ξέρει πόσους μήνες μην πω χρόνια) που έχυνε συνέχεια ενώ μου παιρνε πίπα (!) κι εγώ ήμουν στην αρχή με τα χέρια χούφτα να μην λερώσει σεντόνια. Δεν το χα δει να έρχεται που λένε, ειδικά με την συγκεκριμένη Ματάκι Γρήγορα της λέω στοπ να φέρω πετσέτες γιατί δεν σταματούσε με τίποτα, Κανονικό ψεκαστικό. Όταν πήγα την πετσέτα στο μπάνιο ήταν όλη μούσκεμα ! Αμέτρητα squirts, δεν θυμάμαι πόσα! Φταίνε οι μπύρες που ήπιαμε μου λέει αχχαχα. Πήγα να την γαμήσω από πίσω δεν πρόλαβε να σκληρύνει κάπως ικανοποιητικά, κολλάει τα χέρια της στον τοίχο κι αρχίζει να με γαμάει εκείνη! Φώναζε έτσι-έτσι λέω εντάξει πάμε πάλι για squirt, ετοιμάζω χούφτα, σφίγγει το μουνί της μου τον πετάει έξω και φστττττ ξανά το σπρέι!

Βασικά κάπως έτσι τελειώσαμε με την Δάφνη (μάλλον εκείνη Χαμόγελο με γλώσσα όχι εγώ) παρόλη την σύντομη πίπα που την έβαλα να μου πάρει. Πονέσαν τα σαγόνια της είπε, είχε περάσει κι ο χρόνος. Γρήγορο ντους και παράπονα γιατί έφυγε ένα τέταρτο (είχε 5 κλήσεις). Δεν έδωσε ευτυχώς δράμα. Σιχαίνομαι το δράμα. Ας πάρουμε παράταση τότε της λέω. Ήμουν ο τελευταίος της, δούλευε από τις 18:00 και θα πήγαινε να ξεκουραστεί. Δεν την πολυπίστεψα παρόλο που έδειχνε πράγματι κουρασμένη στο τέλος. Ίσως ήταν από τα πολλαπλά τελειώματα. Αυτά παθαίνουν οι μικρές όταν πάνε με μεσήλικες που αποφεύγουν το Viagra αχαχαχ

Μου ζήτησε 3-4 φορές συγνώμη που δεν τελείωσα, έκανα ό,τι μπορούσα μου λέει. Έκανε και με το παραπάνω! Δεν έφταιγε εκείνη. Της είχα πει νωρίτερα ότι το τελείωμα δεν είναι αυτοσκοπός από μια ηλικία και πάνω. Απόλαυσα κάθε λεπτό από τα 75 μαζί της. Τοχω συναντήσει σε πολλές κοπέλες αυτό (όχι όλες). Στενοχωριούνται ειλικρινά γιατί αισθάνονται ότι φταίνε εκείνες. Της έδωσα επιπλέον χρήματα και την κρατάω στην λίστα με τις κοπέλες που θα ξαναπάρω.

Η Δάφνη δίνει τον καλύτερο εαυτό της, θέλει πολύ να σε ικανοποιήσει, καυλώνει και χαίρεται όταν το πετυχαίνει.

Τώρα ξέρω γιατί είναι περιζήτητη, αλλά μάγκες να την προσέχετε για να χουμε!

Είπαμε άγριο σεξ, της αρέσει κι εκείνης, αλλά με μέτρο!

Δεν ξεφεύγουμε. Είμαστε άντρες. Δηλαδή το φύλο με τον αυτοέλεγχο Ματάκι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
2.433
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Διαγραμμένο μέλος 179312, mad_max και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2021
το τηλ.... της φιλης σου της παντρεμένης θα θέλαμε!! Ναι! Χαμόγελο με γλώσσα
review reaction 3 djantonis666, gpd, OUROBOROS και 4 άλλα μέλη
30 Αυγούστου, 2021
Ὅ,τι ἔγραψε ὁ @james034
30 Αυγούστου, 2021
Από όλα αυτά που γράφεις ας πούμε ότι ισχύει το 30%, γιατί τόσο είναι σε υπηρεσίες με την συγκεκριμενη. Με εμένα τουλάχιστον ούτε γλωσσοφιλα ούτε δάχτυλα η δε συμπεριφορά της ήταν ψιλομαλακισμενη σε στυλ μαγκιά κλανια χωρίστρα και κωλο κουβαριστρα δηλαδή μην ζητάς πολλά πολλά. Ρε παιδιά προσγειωθείτε λίγο με αυτά τα μαλακισμενα που το παίζουν Ελληνίδες και είναι αλβανιδες και καλά οι περιζήτητες. Εγώ δεν ανέβασα κριτική γι αυτήν γιατί απαξιώ και αυτήν και την αισχρή συμπεριφορά του γραφείου απέναντι μου
review reaction 1 tawara, gnnakos, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
30 Αυγούστου, 2021
Τελικά η Δάφνη squirtάρει ή μόνο στο σφίγγει το πουλί;
gpd
gpd
review reaction 1 hornyasfuck
31 Αυγούστου, 2021
Φίλε Larson κριτική δεν ανεβάζεις για την κοπέλα αλλά για τα μέλη του forum. Να ενημερωθούν και να πράξουν ανάλογα.
review reaction 1 OUROBOROS, djantonis666, monstercock greece και 1 ακόμα μέλος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5