Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 36 10
Call-Girls 105004
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Προ ολίγου η συνάντηση με την νεαρά σε κεντρικό διαμέρισμα της Αθήνας στην οποία κατέβηκα για επαγγελματικούς λόγους και φυσικά έπρεπε να προσθέσω και λίγη ψυχαγωγία γιατί μια ζωή την έχουμε.

Την κοπέλα τη συνάντησα πριν 2 ώρες οπότε τα έχω όλα φρέσκα.
Συνεννόηση με το γραφείο εύκολη και η κοπέλα στο τηλέφωνο εξυπηρετικότατη και ευγενέστατη. Έχω την συνήθεια να κλείνω πρώτο ραντεβού ώστε να μην είναι κουρασμένο το κορίτσι και να έχω καλύτερες πιθανότητες να πάρω περισσότερη όρεξη και συμμετοχή.

Με μικρή και ασήμαντη καθυστέρηση έφτασε το κορίτσι και αρχικά έπαθα πλάκα με την προσωπάρα της. Απίστευτα μάτια...απίστευτο χαμόγελο. Κάπως μαγκωμένη βέβαια και με το που μπαίνει αράζει καναπέ και αναβει το iqos της χωρίς να ρωτήσει. (προσωπικά δεν με πειράζει απλά το αναφέρω για την ακρίβεια της κριτικής και γιατί μπορεί να μετράει για άλλους)
Αγγλικά τα πολύ βασικά με αποτέλεσμα το επικοινωνιακό κομμάτι να είναι ανθυπομέτριο...ηλικία κατά δήλωση της 29 και όντως μοιάζει για τόσο.Από το Ντνιπρο της Ουκρανίας το κορίτσι έχει ένα μήνα εδώ και στην ερώτηση της για το πως τα περνάει στα μέρη μας η απάντηση της ήταν «Κούραση»…και αυτό φάνηκε δυστυχώς σε όλη την συναντηση μας όπως θα αναλύσω παρακάτω.

Οι φωτογραφίες στο πρόσωπο την αδικούν είναι πιο όμορφη από κοντά...στο σώμα έχουν κάποιες διαφορές. Ο κώλος αν και όμορφος σίγουρα δεν τον λες σφιχτό ή γυμνασμένο.
Στην περιοχή της κοιλιάς υπάρχουν δεξιά και αριστερά ραγάδες οι οποίες δείχνουν υποψία γέννας στο παρελθόν. Το βυζάκι επίσης μικρό και χαλαρό αλλά όχι αντιαισθητικό.

Πάμε στο ρεζουμέ τώρα…στα του σεξ το κορίτσι είναι επαγγελματίας και κάτι λιγότερο. Γιατί γράφει για φιλιά στο στόμα τα οποία μου είπε όχι. Γράφει για χύσιμο στο πρόσωπο με εξτρα το οποίο μου είπε όχι. Δλδ έχει την ψυχρότητα του επαγγελματισμού αλλά δεν έχει τη συνέπεια αυτού.

Για να προλάβω κακοπροαίρετους είμαι πεντακάθαρος και παροτι ειχα κανει ντους μια ωρα πριν ερθει γιατι μολις τοτε ειχα ξυπνησει όταν ηρθε ξαναμπηκα για ψυχολογικους δικους της λογους και έκανα και πλύσεις με στοματικό διάλλειμα όπως κάνω πάντα πριν από τετοιες συναντήσεις.
Ούτε κάνας υπέρβαρος είμαι ούτε κάνας γέροκρεμασμένος να πω ότι δεν μπορούσε να αποδώσει λόγω εμφάνισης…35 χρονών νέος είμαι με μια χαρά κορμί και πρόσωπο.

Διάβασα όλες τις κριτικές που είχε σε αυτό το τουρ (αποθεωτικές) αλλά διάβασα και τις κριτικές που είχε σαν Καρλίνα όταν είχε ξαναέρθει πριν 2 χρόνια (οι οποίες δειχναν μετριότητα).
Εμένα μάλλον μου έκατσε η Καρλίνα version και όχι η Dilara… γενικά όρεξη από μέρους της δεν υπήρχε και τα έκανε όλα τέρμα μηχανικά. Πίπα τελείως μηχανική και μηδενικό eye contact...κάποια φτυσίματα αλλά αρχίδια ούτε που τα πέρασε…για πιο κάτω δεν το συζητάω.
Την γυρισα 69 όταν με πιπωνε και την τελειωσα (ετσι μου ειπε) με γλείψιμο και πάλι εκεί που πάει να ανέβει μου γεμίζει την καπότα τζελ (αφού μου τη φορεσε με το στομα) . Δεν είμαι κάνας προικισμένος…ένα τίμιο 16αρι έχω στο παντελόνι μου που δεν πόνεσε ποτέ καμία!

Καλό καβάλημα αλλά πραγματικά δεν άνοιξε τα μάτια της…δλδ μου εκρυβε το καλυτερο σημειο της…εβγαζε ωραίους ήχους αλλά επρεπε να την αρχισω τα χαστουκια στον κωλο και να την διαταξω να με καρφωνει στα ματια για να τα ανοιξει και να αρχισει να με κοιταει με ένα απιστευτα προστυχο χαμογελο που με παλαβωσε .
Πάνω που εχω ανεβάσει ρυθμο και εχω καρακαυλωσει με τη φατσαρα της ενώ με καβαλαει κατεβαίνει απ’την πούτσα μου και πετάει στην ψύχρα ένα «CHANGE” λες και είναι προπονητής στο μπασκετ και αλλάζει παίκτη για την τελευταία επίθεση!!
Το σκεφτομαι τωρα ποσο ξενερωτο ήταν αλλα εκεινη τη στιγμη δεν χαμπαριαζα και όπως στήθηκε στα 4 αρχισα το κοπάνημα εγώ και αυτή το κλέψιμο…να βαζει χερι πισω και να μου κραταει αντισταση. Ευτυχως δεν εκλεβε και με τη μεση και την εσπαγε πολύ ωραια και η θέα της ηταν απιστευτη ενώ ετρωγε μπατσες αδιαμαρτύρητα βγαζοντας κραυγές.

Δυναμωσα ενταση κολλώντας την στο κρεβατι μπρούμυτα με κλειστα ποδια και επεσα πανω της να την γαμαω πιο δυνατα…καπου εκει δεν αντεχα άλλο και της πεταξα ένα μαξιλαρι στο πατωμα στην ακρη του κρεβατιου και την εβαλα στα γονατα για να την χυσω…και πανω που της λεω «i wll cum in your face I will pay you more” μου λεει «No only body”…και αυτό εκανα φυσικα της γέμισα τα βυζια σπέρμα μπόλικο ενώ με κάρφωνε επιτέλους ξανα με την βλεμματάρα της και την πρόστυχη χαμογελάρα της πλεον καρφωμένη.

Ειχε περασει ηδη μιση ωρα μολις τελειωσα και δεν ηθελα να πιεστω για 2η φορα χωρια ότι δεν ειχα την επιθυμια. Δεν μου το εβγαζε. Social δεν παλευόταν γιατί τα αγγλικά της ειναι μέτρια. Ρωτάει κάτι...της απαντας και προσθέτεις καποια δικη σου επερωτηση και καταλαβαινεις οτι δεν καταλαβε απαντώντας οτι να ναι.

Για αυτό την έβαλα να μου κάνει ένα μασαζάκι για το υπόλοιπο της ώρας και τα κατάφερε συμπαθητικά. Πήγε στο τελευταίο 10λεπτο να αρχίσει την πίπα γυριζοντας με αλλα την σταματησα και συνεχιζε να με χαιδευει απ’τα αρχιδια μεχρι το κεφαλι.

Πρόσωπο αν μπορούσα θα έβαζα 9αρι σίγουρα…στα υπολοιπα ότι έβαλα είναι αυτό που είδα ρεαλιστικά.
Για μια φορά είναι μια χαρά λόγω της φατσάρας της που αξίζει να μπει στον σκληρό δίσκο των αναμνήσεων μου την γαμουσα και την εχυνα.

Σκεπτόμενος τη τίτλο να βάλω στην κριτική μου έρχεται μόνο η λέξη που μου ειπε στην αρχή της συνάντησης… «Κούραση»

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Backpacker
Ανώτερος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
3.496
Πόντοι:
5.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, TOMCRUISE, Αγριοχοιρος και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2021
100% έντιμη και περιεκτική κριτική. Καλό θα ήταν τα κορίτσια να σέβονται τους πελάτες και όταν είναι κουρασμένες που είναι λογικό να παίρνουν ρεπό. Βγάζουν μαύρα τουλάχιστον 300 ευρώ την ημέρα!!! Δεν θα πάθουν κ τίποτα για μερικές φορές να φρενάρουν. Το πρακτορείο τους να το λάβει σοβαρά υπόψη. Είχα πρόσφατα ανάλογη εμπειρία με την Bella και από εμένα κάηκε πλέον σαν επιλογή.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
02 Σεπτεμβρίου, 2021
Άγνωστες φίλε, κρίμα που σε ξενέρωσε αλλά τουλάχιστον μας άνοιξες τα μάτια. Τώρα δηλαδή τι θα πρέπει να κάνουμε; Να ρωτάμε το πρακτορείο αν η escort που επιλέγουμε είναι και ξεκούραστη; Έλεος...
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2