Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 90 10
Call-Girls 205839
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τι να πρωτογράψω εδώ? Ένα ραντεβού που άργησε πολύ να γίνει..
Βέβαια η Αλεξία δεν δούλευε στα lockdown ενώ δουλεύει μόνο καθημερινές.. Έχει και μεγάλη ζήτηση, δεν την βρίσκεις εύκολα σε ώρα που να σε βολεύει.. Την είχα πετύχει και κανά 2 φορές αδιάθετη.. Οπότε πέρασε πάνω από ένας χρόνος αναμονής..
Οι αποθεωτικές κριτικές όμως από όλους, αξίζουν την επιμονή για ραντεβού.. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει δασκάλα των call girls και η πλειοψηφία την έχει στο τοπ 3 που έχει συναντήσει.. αν όχι το νούμερο 1..
Λίγο η άδεια η Αθήνα τον Αύγουστο, λίγο οι φωτιές που μας γάμησαν την ψυχολογία, λίγο ένα τυχαίο περιστατικό που μου εξασφάλισε κενό χρόνο καθημερινή, ήταν ευκαιρία να βρω κάποιο κενό στο πρόγραμμα της!
Κάτι που έγινε με την πάντα ευγενική και φιλική τηλεφωνήτρια του γραφείου!
Μια ώρα λοιπόν επιτέλους με την Αλεξία και πάω στο bill να ετοιμαστώ! Η μαυρισμένη ξανθιά στην ρεσεψιόν με τα ωραία βυζιά και τα τατού, μου έδωσε δωμάτιο στον τέταρτο και μου λέει πήγαινε καλύτερα με τα πόδια μην πέσει το ρεύμα και κλειστείς στο ασανσέρ! Ό,τι θες εσύ καύλα μου πήγα να της πω! Πλατύ χαμόγελο
Ετοιμασίες και αναμονή για το χτύπημα της πόρτας!
Χτυπάει και ανοίγω, μια έμπειρη ωραία γυναίκα μπαίνει μέσα και με φιλάει στο στόμα. Ω ρε τι έχει να γίνει σκέφτηκα..
Συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο σώμα με τον κώλο στη θέση του και τις μπουτάρες της, ηλικία στα 30+.. Αυτό το + δεν είναι πολύ μεγάλο.. Από το 5 και κάτω..
Αρχίζει να γδύνεται καθώς μιλάμε αποκαλύπτοντας μου το σώμα της.. Το στήθος της άψογο.. Κάποιος είχε αναφέρει σκληρό, ούτε καν!
Μου λέει πάω για ένα γρήγορο ντουζ. Τι θα πιείς της λέω? Γενικά παραξενεύτηκε που της μιλούσα ευγενικά και δεν της είχα ορμήξει χαχα
Τι συμπεριφορές συναντάς συνήθως την ρωτάω? Μου ανέφερε κάποια περιστατικά που αποδεικνύουν πόσο αστείοι είναι κάποιοι! Χαμόγελο με γλώσσα
Ντουζ τέλος, πίνουμε και τα λέμε σύντομα για την δουλειά της, την φίλη της την Νάταλι2 που έχω συναντήσει, τα duo τους και άλλες μικρές ιστορίες που με καύλωσαν.. Φαίνεται από τα λεγόμενα και τα υπονοούμενα της ότι δεν έχει έρθει να φάει χρόνο, ότι θα δουλέψει κάθε ευρώ για να μείνω ευχαριστημένος! Έχει κάτι έκφυλο στο βλέμμα της.. Ξέρεις ότι θα δώσεις μάχη μαζί της.. Δεν είναι και κοριτσάκι, πρέπει και θέλει να την γαμήσεις καλά..
Από εκείνη την στιγμή και μέχρι να λήξει η ώρα (πέρασαν και επιπλέον λεπτά χωρίς να ενοχληθεί από τον οδηγό καθώς η ίδια έχει ζητήσει να μην την ενοχλούν) έγινε της πουτάνας.. Δεν είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι τα πάντα ακριβώς χαχα
Μου έριξε γλωσσόφιλα σαν να μην υπάρχει αύριο, καμία δεν με έχει φιλήσει έτσι, νόμιζα πως θα με φάει.. Χείλη, αυτιά, λαιμό, ρώγες, με είχε λιώσει.
Κατεβαίνει κάτω και αρχίζει να ρουφάει ό,τι έβρισκε. Δεν σταμάταγε με τίποτα. Τουρλώθηκε κιόλας και άρχισα να τρίβω το μουνί της και λύσσαξε. Μπούκωνε με μανία, φουλ σάλιο.. Ένιωθα ότι θα εκραγώ.. Σε κάποια φάση σταμάτησε και της λέω πωπω κόντεψα να χύσω. Το κατάλαβα μου λέει αλλά δεν είναι η ώρα.. Της αρπάζω τις βυζάρες και παθιασμένα γλωσσόφιλα ξανά. Αρχίζει και μου τρίβεται και καυλώνει.. Πριν μπω με αρχίζει ξανά στο στοματικό.. Με ξανακάνει τούρμπο, προφυλακτικό και μέσα. Στα 4 και να σκούζει, εγώ να καρφώνω και να τα έχω χάσει χαχα Τα @@ μου με πίεζαν να χύσω και βγαίνω, τον παίζω λίγο και αφήνω λίγο σπέρμα να τρέξει να ξεφορτώσω χαλώντας όμως τον οργασμό, κρατάω όμως φουλ στύση και αλλάζω προφυλακτικό και ξανά μέσα εκεί όπως είμασταν. Και να συνεχίζει να βογγάει, να σταματάω να τις γλύψω τις τρύπες και να τρελαίνεται. Ξανά μέσα να την έχω αρπάξει από τον λαιμό να την σφίγγω και να κοιταζόμαστε μες στα μάτια καθώς την γαμάω. Η τύπισσα είναι μια ΘΕΑ.
Ξανά γλωσσόφιλα και ιεραποστολικό όπου την πήδαγα για ώρα σταθερά όσο καλύτερα μπορούσα. Αναζητούσε συνεχώς την γλώσσα μου, γούσταρε τρελά, μου έλεγε πόσο της αρέσει που την πηδάω τόση ώρα χωρίς να μου πέφτει, μου λεγε φαντάσου να ήταν εδώ η Νάταλι να σου γλείφει τα @@ καθώς με γαμάς.. Λίγο αργότερα καθώς την πήδαγα είχε γίνει μούσκεμα και φώναζε πως χύνει.. Ένας χαμός. Τον έτριβα στο φιλόξενο μουνί της και είχα χάσει την μπάλα και την αίσθηση του χρόνου.. Όταν μου είπε ότι τα θέλει όλα στο στόμα αντιλήφθηκα ότι λογικά πλησιάζαμε στο τέλος χρόνου..
Με ξαναπλάκωσε στο υγρό, βαθύ τσιμπούκι και είχε μπουκωθεί με απίστευτο πάθος/μανία.. Αφέθηκα ελεύθερος και της τα άδειασα όλα στο στόμα με απίστευτη ανακούφιση.. Πήρε το κρασί, με κοίταξε πονηρά και ήπιε και τα κατάπιε όλα.
Εγώ ήθελα να κάτσω στο κρεβάτι να πάρω μια ανάσα, είδα ότι όντως η μία ώρα είχε προσπεράσει.. Της λέω Θεέ μου θα πάθω κανά έμφραγμα μαζί σου, με πέθανες.. Όχι όχι μου λέει και γελάγαμε χαχα Πως θα τα βγάλω πέρα σε duo με την Νάταλι?
Η Αλεξία λόγω εμπειρίας σε κόβει όταν μπαίνει στο δωμάτιο και πράττει αναλόγως. Δηλαδή πως με έκοψες όταν μπήκες της λέω? Μου λέει φάνηκες από την αρχή φυσιολογικός, ευγενικός και καθαρός. Ήξερα πως θα περάσουμε καλά.
Πάει για ντουζ λοιπόν και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μόλις βολέψει.. Στο πρόσωπο της έβαλα 8 το οποίο θα γίνει 9 μόλις σε επόμενο ραντεβού της το κάνω χάλια με σπέρμα.. Θέλω να την δω να με κοιτάζει και να στάζει Πλατύ χαμόγελο
Ετοιμάστηκα να φύγω και ένιωσα τόσο ολοκληρωμένος από αυτό το ραντεβού. Πλήρως ικανοποιημένος και άδειος. Ήμουν σε φάση όπου ακόμα και αν η καύλα της ρεσεψιόν μου έλεγε να πάμε σε δωμάτιο, θα της έλεγα καλύτερα μια άλλη φορά! Χεχε!
Αυτά λοιπόν για την Αλεξία. Τελικά όλοι είχαν δίκιο. Θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι το νούμερο 1 call girl. Άνετα την φαντάζομαι να διδάσκει 20χρονες πως να φέρονται στα ραντεβού για να φτάσουν στο επίπεδο της!
Δεν υπάρχει αυτή η γυναίκα και αποκλείεται να κλάψει κάποιος τα λεφτά του. Ελπίζω να αργήσει να σταματήσει αυτή τη δουλειά, αρκεί να την απολαμβάνει βέβαια!
Have fun with her! Ματάκι
Thanks για την ανάγνωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
8.182
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ωρίων, GALLAS, George_1969 και 38 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2021
Αυτά είναι γούστα ? ωραίος !
review reaction 1 Antidote, hornyasfuck
19 Αυγούστου, 2021
"..τον παίζω λίγο και αφήνω λίγο σπέρμα να τρέξει να ξεφορτώσω χαλώντας όμως τον οργασμό, κρατάω όμως φουλ στύση και αλλάζω προφυλακτικό και ξανά μέσα εκεί όπως είμασταν.."

αν πραγματικα το εκανες αυτο, υποκλινομαι
review reaction 1 review reaction 3 Antidote, Stavros(2), hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
20 Αυγούστου, 2021
@TheRealMandigo Η Αλεξία είναι γυναίκα έτοιμη να σε ικανοποιήσει.. Παίρνει πολύ σοβαρά τον πελάτη και αφοσιώνεται.. Πραγματικά βγάζει γούστα αρκεί βέβαια να είναι normal σε γενικές γραμμές και ο πελάτης..

@roughfucker Γενικά πάντα προβληματιζόμουν στην διαχείριση των ραντεβού μιας ώρας με call girls.. Υπάρχει ένα σχετικό άγχος αν δεν ξέρεις την κοπέλα, ο χρόνος πιέζει κτλ. Παρατήρησα ότι αν πήγαινα "γεμάτος" μπορούσα να επανέλθω πολύ γρήγορα μετά το πρώτο τελείωμα. Βέβαια όταν είσαι γεμάτος, ο οργασμός ίσως έρθει πιο γρήγορα από όσο επιθυμείς.. εξαρτάται από την παρτενέρ.. Πάνω σε αυτό δοκίμασα κανά 2 φορές και είδα ότι αν τον ψιλοχαλάσω, μπορούσα να συνεχίσω άμεσα και μάλιστα να αργήσω να τελειώσω.. Όταν είχα τραβηχτεί και είπα στην Αλεξία να ανοίξει άλλο προφυλακτικό, δεν κατάλαβε καν ότι είχα ψιλοτελειώσει. Νόμιζε ότι με έσφιγγε το προφυλακτικό.. Δηλαδή δεν υπήρξε κάποια απόλαυση από πλευράς μου. Ήταν ένας ruined orgasm ας πούμε χαχα Βέβαια αυτή είναι τακτική που αφορά πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις!
review reaction 1 roughfucker, xontrosee, monstercock greece και 2 άλλα μέλη
21 Αυγούστου, 2021
τοσο λυσσασμενη για πουτσο ειναι ??
Μαλλον πρεπει να παρω duo αλεξια, ναταλι
21 Αυγούστου, 2021
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική ;
21 Αυγούστου, 2021
@roughfucker: Είναι ασταμάτητη! Στο duo πρέπει να πέφτουν κορμιά..

@Naet: Δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία συνάντησης πέρα από την ημερομηνία κριτικής. Η συνάντηση είναι Αυγουστιάτικη όπως φαίνεται και από την κριτική.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6