Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 19 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Διάβαζα για την κοπέλα την μία κριτική που είχε και κάτι δεν μου έφτανε βλέποντας τις φωτογραφίες κάτι με προκαλούσε πολύ άσχημα να την δοκιμάσω δεν μπορούσα να το ελέγξω. Χωρίς πια έλεγχο του πάνω κεφαλιού έστειλα μύνημα στο άψογο γραφείο και έκλεισα το ραντεβού. Το βράδυ λοιπόν χτύπησα την πόρτα του ξενοδοχείου με την φαντασία μου να οργιάζει λες και είμαι κάνας μικρούλης τριάντα φεύγα πλέον.Η υποδοχή με άφησε έκπληκτο καθώς έβλεπα ακριβώς ότι και οι φωτογραφίες με πολλά κυβικά!!! Βαμμενη φτιαγμένη στην τρίχα με ένα ωραίο πορνό μπλε μίνι φουστανακι.Με φιλησε σταυρωτά στην υποδοχή και πήγα για μπανάκι με δικό μου αφρολουτρο για να την καυλωσω περισσότερο. Βγενοντας μου ζήτησε τα λεφτά μπροστά πάρα πολύ ευγενικα πράμα που δεν με πείραξε καθόλου! Τα αγγλικά της είναι μέτρια αλλά συννενόησε μία χαρα! Μασαγε μία Τσίχλα που τις έδωσε μια απίστευτη γεύση στα γλωσσοφιλα αισθησιακά και γεμάτα ρομαντισμό!! Ξαπλώσαμε και ήταν ρε παιδιά λες και έκανα έρωτα στην κοπέλα μου χάθηκα δεν είπε πουθενά όχι τρομερή Πίπα σε στάση 69 πλακομουνι πάνω στο στόμα μου από τα πιο καθαρά μουνάκια που έχω δει την γυρναγα από εδω και από εκεί λες και ήθελα να την επεξεργαστώ σαν την πρώτη μου φορά!!όσον αφορά το σώμα συνολικά χάνει λίγο στο βυζί είναι μικρότερο από τις φωτό αλλά κερδίζει σε όλα τα άλλα θεϊκό κορμί με απίστευτη επιδερμίδα με πολλά κυβικά. Πεχτηκαν 2 γύροι πραγματικού πάθους έχω να γευτώ πολλά υγρά ιερόδουλης πεντανόστιμα απλά δεν θυμάμαι από ποτέ διακοπές μιας ώρας ακόμα να συνέλθω και ακόμα παραμιλαω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή