Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 2 10
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Εχω γραψει πολλές οτι το θεωρω το χειρότερο γραφειο,οχι γιατι εχω κατι φυσικά αλλά λογω ποιότητας κοριτισιων(κυριολεκτικά ο,τι ναναι),λογω κριτικων συναδερφων κλπ.
Ειπά να δω την Δαφνη,τα θελες και τα παθες,
Οχι κατι τρομερο,αλλά εξελίχτηκε σε φιασκο.

Εμφανιση,ελληνιδα(κατα 99,99%),κανονικό υψος,καλό βυζακι μαλακο γυρω στο 2,5 καλο σωμα και πρόσωπο οκ οχι το πουτανε της εποχης ινσταγκραμ αλλά θα ελεγα...κουλτουριαρικο,φοιητριας κάπως ετσι με ελαφρως σγουρο καρε.
Συμπεριφορα σχετικά φιλικη.

Ξεκινησε με μετρα πίπα,συνεχως τον εβγαζε εξω,για πιο κάτω μαλώσαμε,μου λεει δεν γλυφω ποτέ @ρχιδια,σε κανεναν,εισια και αξυριστος (ψεμα ημουν ξυρισμενος λιγων ημερων),συνεχιζει την μετρια πίπα,ξανα μεσα εξω συνεχως σταματαει και μιλαει,με ξενερωνει γενικα.

Συν καθως κοιταξα στον καθρεφτη,βλέπω στο εσωρουχο κατι ασπρα σαν χαρτιά,λεω τι ειναι αυτα,σερβιετα σου ηρθε περιοδος,μου λεει οχι μην ανησυχεις ειχα υγρα και εβαλα χαρτι υγείας!!!

Ε εκει ξενερωσα εντελώς και της λεω μετα 10 λεπτα το ληγουμε εδω,φυγε καλύτερα!Αλλο που δεν ηθελε σε χρονο dt ντυθηκε πηγε να φυγει,της λεω κανενα φραγκο θα επιστρεψεις απο τα 120 αφου εκατσες 10 λεπτα,μου λεει με υφος αρπακτικου "οχι βεβαια αφου ξεκινησαμε τα παιρνω ολα",δεν εδωσα συνεχεια λογω ξενερας και εφυγε

Το κλου της βραδιας για να δειτε το ποιοόν του γραφειου?????Εστειλα μηνυμα,λεω ενα ποσό επρεπε να επιστραφει αφου δεν τα βρηκαμε με την κοπέλα και ξερετε τι απάντηση ελαβα???????

Οτι η κοπέλα ειπε στο γραφειο οτι προσπάθησα να την πνιξω!!!!!!!!!!!χαχαχα ελεος το βλαμμενο!!!για αυτο εφυγε,ντραπηκε να πει για τα χαρτια που εβαλε στο εσωρουχό της και με αηδίασε

ΥΓ Τωρα θα βγει και θα απαντησει με ψευδη το γραφειο ως συνηθως,για να τον προλαβω επειδη ειχα γραψει αρνητικά σχολια στο παρελθόν,μου εκανε πρόταση να δοκιμασω κοπέλες με 50% μειον για να δω πόσο καλο γραφειο ειναι!!!!!Φυσικα ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑ και χθες πήρα ως εντελως αγνωσττος νεος πελατης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
101
Πόντοι:
25.186
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 mancunian1986, rdeliaris, monstercock greece και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2021
Φίλε με πρόλαβες. Είπα να μην γράψω κριτική αρνητική. Πήρα κοπέλα από το γραφεία. Μπήκε μια άλλη κοπέλα από τις φώτο. Αντί φούστα τακούνι, μπήκε μια κοπέλα με αθλητικά σανταλθα, φανέλα της θάλασσας, αβαφτη κτλ. Την έδιωξα φυσικά, δεν ξαναπαίρνω από αυτό το γραφείο. Δεν θέλω να πω ποια είναι, αλλά αν τα πάρω με κανένα προμοτορα, θα πω.
03 Αυγούστου, 2021
Ένα ακόμα άθλιο υποκείμενο ανάμεσά μας. Στην κριτική σου γλοιώδη συναγωνιστά γράφεις ότι πήρες σαν "νέος" πελάτης. Με κάνεις να αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να χάσει και την έκπτωση που άλλωστε προσωπικά σου έδωσα? Με αφορμή να αφήσουμε το παρελθόν και όντως τα όποια προβλήματα λόγω κακού πλέον οχι μαζί μας συνεργάτη.

Στα δια ταύτα. Το ραντεβού έγινε, η κριτική αληθινή και σεβαστή. Παρέλειψες όμως 2-3 πραματάκια
1) Πας αξύριστος και περιμένεις η κοπέλα δια πνιγμού να σου κάνει deepthroat, τη στιγμή που σε έχουμε ενημερώσει οτι είναι νέα κοπέλα ΟΧΙ hardcore και πιο πολύ στο girlfriend experience καθώς είναι η πρώτη φορά που εργάζεται ως συνοδός!!
2) Δε βλέπω να αναφέρεις πουθενά την πρόταση που της έκανες να πάει σε συγκεκριμένο γραφείο καθώς έχεις ένα φίλο εκει. ( φάινεται σου έλειπε το δεκαρικάκι και είπες να δοκιμάσεις την τύχη σου )
3) Από εμάς μαύρο γιατί είσαι πληρωμένος και αμαυρώνεις τόσο την εικόνα και του φόρουμ αλλά και διαδίδεις ψεύδη.
4) Δε πα να βάλεις 100 κριτικές? Ψεύτης είσαι και ξενερωτάκιας, ψεύτης και ξενερωτάκιας παραμένεις. Το λάθος δικό μας που εξυπηρετούμε τέτοιους ανθρώπους αντί να τους μπλοκάρουμε
5) Επιλογικά, η κοπέλα και πίπα σου πήρε, και όπως λες σκουπίστηκε με χαρτί επειδή είχε κάποια υγρά - οχι περιόδου - ( άρα πώς προκλήθηκαν χωρις συνουσία ? - Σε είδε Απόλλωνα και έχυσε με το baby face σου? ) Αλλά ώς κλασικός φραγκοφονιάς, είδες οτι σου πε οτι στην πρόταση που ειπώθηκε και πήγες να τα μπαλώσεις να σώσεις κανα φράγκο και να πάρεις άλλη κοπέλα από αλλού να δοκιμάσεις να ξενερώσεις για τον εργοδότη σου...

ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
04 Αυγούστου, 2021
απορω εμενα γιατι δεν μου εχουν γινει τετοια σκηνικα?
G
geroksouras
04 Αυγούστου, 2021
γεορκσουρα,δεν σου συμβαινουν εσενα για τους γνωστους λογους που εχουμε αναλυσει κι εγω και αλλοι χρηστες και αφορουν τις κριτικες σου και τις σχεσεις σου με τα γραφεια!
05 Αυγούστου, 2021
δεν ξερω τι εννοεις
αν εννοεις εκπτωσεις παροτι μου εχουν προταθει δεν εχω παρει ποτε ουτε 1 ευρω
ετσι για να ξηγιομαστε
Αν εσυ δεν περνας καλα για τον Α Β λογο με καποιες ή δεν συμπαθεις καποια γραφεια για λογους που πιθανον να εχεις δικιο αυτο δεν το ξερω κατα ποσο εχεις ή οχι, για κανεναν λογο δεν σημαινει οτι ολοι εμεις πρεπει να εχουμε την ιδια αποψη ουτε να εχουμε περασει το ιδιο καλα ή το ιδιο κακα με εσενα

και γιατι δεν μου αρεσει να αφηνουν λασπη
εχω συναντηθει με αρκετους εδω μεσα με αλλους τα βρηκαμε με αλλους οχι σαν παρεα
και κανενας μα κανενας δεν εχει να μου προσαψει ουτε μια κριτικη ψευτικη ή υπερβολικη

Μαλιστα δεν εχω ανεβασει κριτικες για καποια γραφεια που πηρα αθλιο σερβις και δεν το εκανα γι ακριβως αυτο τον λογο

εσυ ψαχνε φαντασματα και δρακους
G
geroksouras
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5