Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 86 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με την Άρτεμις στο Prive γιατί της αρέσουν περισσότερο τα δωμάτια - μπάνια από ότι στο Bill (τελικά φάγαμε φόλα, το μπάνιο ήταν μάπα).
Συναντήθηκα με την Άρτεμις κάπου κοντά στο περασμένο Πάσχα. Ανοίγοντας την πόρτα αντίκρισα μια κοπέλα νέα, γύρω στα 30 με σχετικά ωραίο σώμα και πρόσωπο. Συστηθήκαμε και μπήκε για μπανάκι. Εδώ να σημειώσω πως η κοπέλα είναι πολύ καθαρή, μυρίζει πολύ όμορφα και προσέχει αρκετά. Βγαίνει από το μπάνιο με ένα κορμάκι που είχε πάρει μαζί της για να αλλάξει. Στήθος σχετικά μικρό αλλά οκ. Ο κώλος της όμως είναι πολύ σοβαρός πάτος. Καλή πίπα, ωραίο γλείψιμο και ωραίο βλέμμα. Το χαίρεται και φαίνεται. Επίσης ευχαριστιέται να την γλείφεις. Μετά τον πρώτο γύρο ξεκίνησα να την γλείφω όπου έχυσε σχετικά εύκολα την πρώτη φορά. Συνέχισα κι έχυσε και δεύτερη και έτσι όπως πήγαινε η φάση θα πηγαίναμε και για τρίτη, αλλά την ώρα που έτρεμε μου πιάνει το χέρι και μου λέει "σε παρακαλώ σταμάτα, είμαι κομμάτια κι έχω κι άλλα ραντεβού μετά". Κάπου εκεί, τελείωσε και το ραντεβού καθότι κουρασμένος δεν προσπάθησα καν για δεύτερο γύρο.
Ως συμπέρασμα έχουμε λοιπόν πως πέρασα πολύ ωραία, μάλλον πέρασε και η Άρτεμις, μου άρεσε και σαν γυναίκα και ο τρόπος της στο σεξ αλλά δεν θα την ξανασυναντήσω καθώς από όσο μου είπε δεν δίνει φιλιά. Όχι λόγω Covid, γενικά. Για τους κακοπροαίρετους δεν έκανα ποτέ κίνηση να την φιλήσω, δεν καπνίζω και δεν έχω χαλασμένα δόντια. Μην πεταχτεί κανένας έξυπνος και πει δεν φιλούσε εσένα μάστορα.... Κάτι που δεν ήξερα από πριν καθώς δεν ρώτησα για τις υπηρεσίες της, απλά έκλεισα το ραντεβού μαζί της με ένα τηλεφώνημα. Επίσης δεν είχα τσεκάρει αναλυτικά τις κριτικές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
937
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, doc_lin, Baby face και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού