Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 15 10
Call-Girls 25749
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Ηθέλα να δοκιμάσω από καιρό την κοπέλα αλλά μόνο πολύ αργές βραδινές ώρες ήταν διαθέσιμη οπότε όταν έστειλα μηνυμα τι ώρες είναι διαθέσιμη, και μου απάντησαν σε 20' αμέσως έκλεισα.
Μολίς που πρόλαβα να φτάσω στο ξενοδοχείο και να ανέβω στο δωμάτιο, τσουπ χτυπάει και η πόρτα. Ανοίγω και βλέπω την κοπέλα, ότι βλέπετε στις φωτο θα δείτε και μπροστά σας. Με το που με είδε έκανε μια περίεργη φάτσα, αλλα αμέσως μετά χαμογέλασε. Αφού πήγα για ντουσάκι, και βγηκα έξω με περίμενε όπως είχε μπει, μου αρέσει να γδύνω εγω τις κοπέλες. Αυτή δεκτική, την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζω να την γλείφω, ενα μουνάκι, πολύ ωραίο μυρωδάτο, και με ωραία χειλάκια, αλλά αυτή κούτσουρο, ακίνητη και ανέκφραστη, πρέπει να την έγλυφα κανα 5λεπτο αυτή τιποτα καμία αντίδραση, σταματάω πάω για να την φιλήσω, ούτε που άνοιξε τα χείλια της. Βαζω σκουφάκι και την γυρνάω πισωκολλητό, ωραία θέα παρεπηπτόντως, αλλά αυτή εντελώς ακίνητη, να μην κάνει τίποτα. Εχοντας αρχίσει να μου πέφτει, καθώς δεν μου αρέσει η νεκροφιλία, και καθώς έχω αρχίσει να λέω πως την φάγαμε την φόλα, σταματάω και ξαπλώνω στο κρεβάτι, με αυτήν να λέω να χαλαρώσω!?. Και εκεί ρε παίδες αρχίζει μια πίπα φοβερή, με ρουφήγματα, με παιχνιδάκια της γλώσσας, τ ρ ο μ ε ρ η, από τις καλύτερες πίπες. Περιττό να πω πως την έχυσα έτσι εκεί, απλά πριν το χύσιμο σηκώθηκα αλλά μου ζήτησε να μην χύσω στο προσωπο και της χαλάσω το μακιγιαζ.
Κρίμα, Κρίμα, πλύθηκα και της ζήτησα να φύγουμε καθώς τα είχα πάρει μαζί της. Οκ δεν είμαι μοντέλο και τα έχω τα κιλά μου αλλά δεν είμαι και κουασιμόδος ούτε βρομάω.
Και αν δεν γουσταρε, να κάνει σεξ μαζί μου, μπορούσε πολύ απλά να το πει, εχουν το δικαίωμα πιστεύω, όπως έχουμε και εμείς το δικαίωμα να τις γυρίσουμε πίσω. Κρίμα γιατί έχει όλα τα προσόντα. Απλά για μένα δεν αξίζει να λέγετε εσκορτ!
Πάμε για άλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
1.152
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 piko, chris1955, hornyasfuck και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2021
Αν και εγώ πέρασα φανταστικά μαζί της όμως δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου 100%. Αν δεν μπορείς κυρία μου παράτα τα.
review reaction 1 piko, hornyasfuck, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
31 Ιουλίου, 2021
"Απλά για μένα δεν αξίζει να λέγετε εσκορτ!"
Και έχεις απόλυτο δίκιο
review reaction 1 piko, hornyasfuck
02 Αυγούστου, 2021
Μοθ κανει εντυπωση....δεν σε αμφισβητω...ισως φταιει η ωρα...εγω ευτηχως ημουν τοπρωτο ραντεβου...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3