Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Call-Girls 32200
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0

Το κορίτσι μας έφτασε αρκετά νωρίτερα, με ενημέρωσε το γραφείο εάν μπορεί να ανέβει στον χώρο μου και έδωσα το ok.
Χαιρετούρες, συστηθήκαμε και πέρασε μέσα η νεαρά. Ζήτησε να περάσει για φρεσκάρισμα, επέστρεψε με τα κίτρινα φωσφοριζέ εσώρουχα της.
Λοιπόν αυτό που θα δείτε είναι θεωρώ καλύτερο από τις φωτό , μελαχρινό κοριτσάκι 26 χρονών από το πρώην Λένινγκραντ, προσωπάκι πολύ καλό , όμορφο και μες την γλύκα, η φωνή της είναι παιδική, στηθάκια μικρά , στητά και έτοιμα για καραμέλωμα. Πωπουδάκι δεν θα δείτε το κλασσικό ρωσικό αλλά κοντά στα μεσογειακά δεδομένα (όχι όμως το κορμί πιθάρι ή αχλάδι ή όπως αλλιώς το λέμε) , αλλά σφικτό χωρίς κυτταρίτιδα.
Ντυμένη – βαμμένη – περιποιημένη όπως πρέπει και όσο πρέπει για επίσκεψη σε σπίτι.
Ζήτησε να πιεί λευκό κρασί και να κάνουμε ένα i qos.
Κουβεντούλα με αγγλικά συνεννοήσιμα . Αρχίσαμε τα φιλιά με γλωσσίτσα, βγάλαμε το σουτιενάκι και άρχισα να παίζω με τις όλο ζωντάνια ρόγες της νεαράς.
Εκείνη με χάιδευε , με αγκάλιασε και έφτασε το χέρι της στην σωστή θέση , μες το βρακί μου. Με το άλλο προσπαθούσε να με γδύσει. Ξεβρακώθηκα και τον πήρε στο στόμα. Καλή πίπα με βαθιές διεισδύσεις , καραμέλωμα μπαλακίων , λίγο τον έπαιξε αλλά της το έκοψα , προτίμησα τα φυσικά χειλάκια της να κάνουν την δουλίτσα τους.
Ήρθε η σειρά μου για καραμέλωμα, μουνάκι ροζουλί , καθαρό και εύγεστο. Δακτυλάκια δεν δέχεται όμως όπως και στο πωπουδάκι της. Εκεί σε κλειδώνει με τα μπούτια και σε καθοδηγεί αφού σε έχει πιάσει τα μαλλιά.
Βάλαμε την πλαστικούρα, αλλάξαμε τρεις στάσεις , η τελειωτική ήταν στα 4 που ζήτησε αγάπη και προδέρμ, πόναγε στα απότομα και βαθιά. Δέχτηκε κάποια σκαμπίλια στην όμορφη φυσική κωλάρα της όπως και το μαλλιοτράβηγμα.
Μπανάκι – κρασί – i qos και repetition.
Όλη η συνάντηση κινήθηκε σε καλά επίπεδα , σε κερδίζει με την θετική φιλική της διάθεση , την νεανικότητα της και την ερωτική στάση της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 28, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
gpd
Γλομπεάρχης
332
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, Nipper, Διαγραμμένο μέλος 95429 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2021
Την αδίκησες λίγο στην βαθμολογία από τα λεγόμενα η είσαι πολυ αυστηρός κριτής γούστα είναι αυτά.
P
paparovicz
review reaction 1 gpd
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1