Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 753940
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σταθερή αξία και ένα σίγουρο ραντεβου για να χαλαρωσης, να αδειασεις και να νιωσεις πορνοσταρ! Δευτερη φορα συναντηση με την αντριανα μετα απο αρκετους μηνες και λιγο πριν τις διακοπες. Η κοπελα ειναι τρομερη!! Μπηκε με πολυ καλη διαθεση στο δωματιο με ενα κολλητο φορεματακι και τακουνια…σκετη καυλα! Προσωπαρα τρομερη που σε προδιαθετει οτι θα γινει πολεμος. Τρομερη πιπα με πολυ καλη διαθεσιμη και αυτην ετοιμη να τον εξαφανισει. Πολυ δυνατα στησιματα και τρομερη συμμετοχη. Δεν υπαρχει περιπτωση να φυγεις απο εκει χωρις να εχεις χυσει ποταμια…. Το σωμα της ειναι απιστευτα σφιχτο και καλυτερο απο 20χρονης, και ενα μουνακι που δε θες να σταματησεις να το γλυφεις!! Εξαιρετικη και σιγουρα θα παιχτει επαναληψη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 03, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
dimo88
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, monstercock greece, gymaster και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2021
παιχτη μου με την αντριαννα και εγω εχω περασει πολυ καλα ομως 2 χρονια μελος 5 μυνηματα τα 2στην αντριαννα και 2 κριτικες κΑΙ ΑΥΤΕς ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ Μαλλον δεν σε καθιστουν αξιοπιστο το εναντιον...αληθεια ποτε παντρεύεστε
TK
TASSOS karipidis
review reaction 1 review reaction 3 buzzkill, ISINAS, johnlittle και 4 άλλα μέλη
28 Ιουλίου, 2021
εν τω μεταξυ το συστημα δεν τον αφηνει να βαλει πανω απο 7, και εβαλε στην τυχη μερικα 6αρια (στο VFM πχ θα επρεπε να εβαζε 10 με οσα γραφει) για ξεκαρφωμα Χαχαχα!

Τι τραγωδια ειστε ρε πουστη Χαχαχα!
review reaction 1 Bonecrusher, gymaster, buzzkill και 2 άλλα μέλη
28 Ιουλίου, 2021
Η αντριαννα εγραψε κριτικη γι τον εαυτό της ! Χεχε! ειδε τις 2 προηγουμενες και ειπε σωσει την κατασταση !
review reaction 1 review reaction 3 buzzkill, paparotriftoulas, ISINAS
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3