Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Call-Girls 32200
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Λοιπόν φίλοι μου συναγωνιστές αφού και εγώ έτοιμος με την σειρά μου να ξεχυθώ στα όμορφα ελληνικά νησιά μας είπα να δοκιμάσω τις καινούργιες αφίξεις από τους αγγέλους για να έχω κάτι να θυμάμαι, αφού πρώτα είχα μπανίσει την Μαρίνα, εδώ λέω θα παιχτεί μεγάλος αγώνας στο κρεβάτι αλλά και εκτός όποτε φρόντισα να την διεκδικήσω πρώτος σε ραντεβού και έτσι έγινε. Φθάνοντας στο ξενοδοχείο του έρωτα άρχισα να παρφουμαρίζομαι για να την υποδεχτώ και εκεί που είχα ξαπλώσει χαζεύοντας τις φωτός τις χτυπάει η πόρτα, λέω έφτασε η ώρα και κατευθείαν ανοίγω την πόρτα αντικρίζοντας μια όμορφη μελαχρινή Σενιορίτα Ουάου καρδιές!Ουάου καρδιές! με όλη την σημασία τις λέξεως, ντυμένη με ένα γαλάζιο αέρινο φορεματάκι και άσπρα σανδάλια άκρα περιποιημένο ειδικά τα κάτω γαλλικού τύπου που με ξετρελαίνουν γούστα είναι αυτά. Με φίλησε από την πρώτη στιγμή με γλώσσα παθιασμένα λέγοντας μου να φρεσκαριστεί στο μπάνιο λόγω ζέστης πριν καλά καλά να μπει δεν την άφηνα από τα ματιά μου και από το μπαλαμούτι. Βγαίνοντας από το μπάνιο σκάει με δαντελωτά κίτρινα εσώρουχα στέλνοντας με αδιάβαστο σώμα το ιδανικό για έναν άντρα ούτε πολύ λεπτό ούτε πολύ γεμάτο κανονική στα κιλά της και ένα κώλο και βυζί 2.5 Φυσικότατο για φάγωμα βασικά όλο το κορμί της ήταν για γλύψιμο δεν άφησα ούτε μια σπιθαμή να πάει χαμένη κατευθείαν αρχίσαμε να χαμουρευόμαστε χωρίς να ξεκολλάμε ο ένας από τον άλλο όνειρο ζω μην με ξυπνάτε τώρα ΑγγελούδιΑγγελούδι γλύψιμο στο απόλυτο ξυρισμένο και ροζ μουνάκι της με στάση 69 βάζοντας τον μητσάρα όλο μέσα στο στόμα της, τι να πω πίπα καθιστή όλα τα λεφτά του κόσμου σκουφώνω τον πούτσο μου και την γυρίζω στα τέσσερα ανεβαίνοντας από πάνω τις σαν αλογο ΚατσικογάμηςΑσάλιωταΚατσικογάμηςΓιούπιιι! μην αντέχοντας άλλο άπω την καύλα και την ηδονή κατάθεση πρώτη τέλος. Μ πανάκι και από τούς δύο μας σύντομη κουβεντούλα από τι μου είπε έχει τελειώσει γραφίστικη άλλα δεν τις αρέσει και το έριξε στην γραφίστικη του σεξ, επίσης βαρέθηκε να ειναι η καλή νοικοκυρά του σπιτιού από το πρώην αγόρι της και τον σχόλασε για να ζήσει την ζωής όπως αυτή γουστάρει και έχει ο θεός μα καλά τι μαλάκας είχε τέτοιο κόριτσαρο και το ξετίναξε στο νοικοκυριό εγώ σίγουρα στην πούτσα θα το ξετίναζα. Πάμε για το δεύτερο γύρω μου λέει μασάζ τις λέω άσε το μασαζάκι για μετά δεν τελειώσαμε και ξαναριχνόμαστε στο κρεβάτι γεμάτο ένταση, πάθος και ηδονή με άρχισε σε ένα γλύψιμο και ρούφηγμα όλο τρέλα τα μπαλάκια του μητσάρα κουδούνιζαν σαν τρελά μην αντέχοντας ξανά σκουφώνω τον μητσάρα και κατευθείαν είσοδο στο υγροποιημένο μουνάκι της κλειδωνόταν με τα όμορφα ποδιά της σφιχτά τελειώνοντας και την δεύτερη κατάθεση στην τράπεζα σπέρματος Χαχαχα!Χαχαχα!. Τώρα τις λέω μπορείς να ξεκινήσεις το μασαζάκι που έλεγες γεμάτη χαμόγελο μου λέει ειναι η πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι που χύνει δηλαδή που γαμήθηκε τόσο καλά μάλλον το πρώην τον έφαγα λάχανο Ναι!Ναι!Ναι!. Λοιπόν μάγκες πραγματικά όνειρο ζω από το οποίο δεν λέω να ξυπνήσω έχω φύγει από το ξενοδοχείο και εικόνες σκάνε συνεχεία στο μυαλό μου από το γαμήσι που κάναμε, αφου τις είπα ότι άμα την έβλεπα στον δρόμο θα έκανα τα πάντα για την διεκδικήσω τόσο πολύ μου άρεσε ξόδεψα ακόμα και το τελευταίο λεπτό μαζί της από τι μου είπε το πρώτο τουρ το έκανε στους Μογγόλους (τουρκία) όπου πέρασε υπέροχα εδώ στα μέρη μας πρώτη φορά στην ελληνική πούτσα και από τι φαίνεται τις άρεσε αρκετά συστήνεται ανεπιφύλακτα σίγουρα για gfe καταστάσεις αλλά πιστεύω ότι μπορεί να προσαρμοστεί και σε πιο άγριες καταστάσεις άπλα εγώ δεν το πήγα αυτά από έμενα ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογή σας κάλο σας βράδυ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chaoserevos, THV, Yatoputso και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2021
Στο πρόσωπο πρέπει να είναι πολύ όμορφη.
Στο σώμα όμως την κόβω να έχει μπούτια και κώλο ???
Διακρίνω έντονη κυτταρίτιδα ή όχι ?
review reaction 1 sigman
28 Ιουλίου, 2021
Σωστό σκαναρισμα .μαλλον γιαυτο τουρλωνει σε όλες τις φωτο
review reaction 1 Annapurna, paparovicz
28 Ιουλίου, 2021
Έχει μπουταρες και κωλο κολασηΤ» το σωμα τις είναι αρμονικό εχει κάνα δυο κιλάκια παραπάνω αλλά μεχρι εκεί Οχι κυτταρίτιδα θα το είχα αναφέρει.
P
paparovicz
review reaction 1 Annapurna, gpd
08 Αυγούστου, 2021
Στη κριτικη σου γραφεις 140 και οτι της τα εδωσες στο στομα κ τα καταπινει, στον τιμοκαταλογο λεει +20 για τελειωμα στομα μονο. Τι ισχυει?
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4