Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 26410
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Είμαι χρόνια στην σελίδα σαν κατάσκοπος και τώρα που χώρισα αποφάσισα να κάνω λογαριασμό.
Ειναι η πρώτη μου κριτική λοιπόν. Εύκολη συννενόηση με το γραφείο σκάει ακριβώς στην ώρα της. Την υποδέχονται εγώ. Hola comesta seniorita? (Της π*****ς ισπανικά από ταινίες και τσόντες. )Και με ρωτάει αν μιλάωτην γλώσσα της . Της λέω όχι. Και έλα που δεν μιλάει καθόλου αγγλικά...Με ρωτάει problemo? Και βλέπω το πατουρι της ...... Φυσικά και no problemo της λέω . Κοντή προς το κανονικό μικρό στητο βυζακι σορτσάκι
Κοντό μαύρο που βλέπεις τον περήφανα όρθια στητο ποπό, λεοπαρ από επάνω και 10ποντους κοθορνους από κάτω. Όταν ήθελα να πω κάτι δύσκολο έβαζα Google translate.
λαρα τούρλα τόσο σαν ψεύτικη αλλά όχι σαν τις "αλβανοκωλαρες" που είναι κατά κύριο λόγο στρογγυλές από τη "μέση" του λωκου και κάτω. Αυτηνης ήταν το μισό επάνω απίστευτα στρογγυλό και jiggly . Πίπα μέτρια αν και της έγραψα ότι θέλω να μου τον ρουφάει τέρμα δυνατά δεν ήταν τόσο φοβερό. 69 must με τέτοιο λοκο... Γουσταρα τρέλα πάλευα με λοκο αιδιο πίσωτρυπα κωλομερια....πολύ καλή εκεί η περιοχή το χρώμα και το σχήμα και τον δύο τρυπών. Όλα χαμός..... είχε καυλώσει και αυτή τίγκα και τριβόταν δυνατά με έχυσε και στη μάπα Μύτη μάτια στόμα μέτωπο.......( λίγα βέβαια υγρά) με σκουπίζει στη μούρη. μου φοράει Καποτα με στόμα λίγο τσιμπου ακόμα και καβαλάει και αρχίζει κοπανημα σοβαρό εγώ αγκαλιά με τερατοοπισθια να την ανεβοκατεβαζω. Μετα την έβαλα όρθια στο τοίχο χώθηκα με μουσούδα πάλι στην αρρωστοκωλαρα ξαναεγινα πέτρα και ξεκίνησα να την ξαναγάμαω. Και εκεί τελείωσα. Μπανάκι ξεχωριστα εγώ απέξω να την παίρνω μάτι σαν τον ανώμαλο και να τριβομαι. Βγαίνει μπαίνω εγω. Και πάμε έξω πίνουμε λίγο μπυριτσα. Και επειδή είμαι απίστευτα αγυμναστος τελευταία είχα χεστει πάνω μου και ήθελα καλά διαλείμματα. Ξεκινήσαμε δεύτερο γύρο cow girl με κοπανημα no mercy και μετά στα τέσσερα αυτή η υπέρτατη ΚΩΛΑΡΑ ...... Με σφαλιάρες (νορμάλ) και χουφτωματα- κουνήματα πολλά και αυτή να συμμετέχει σχεδόν πάντα και περισσότερο όταν έριχνα ρυθμούς. Δεν μπόρεσα να τελειώσω δεύτερη φορά ( δικό μου πρόβλημα) . Πέρασε η ώρα και το κορίτσι έπρεπε να φύγει . Στα δικά μου γούστα και απαιτήσεις πέρασα καλά θα φύγει σε ένα δίμηνο είπε λογικά θα την ξαναπάρω. Αυτά... Να είστε καλά και να γαματε όσο περισσότερο μπορείτε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mastrogod
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
592
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, THV, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2021
Σέ ρώτησε ἄν μιλᾶς τὴ γλῶσσα της καί ὅταν τῆς εἶπες ὄχι σοῦ'πε: "problemo"; Μᾶλλον οὔτε αὐτή μιλᾶ ἰσπανικά γιατί στὰ ἱσπανικά τὸ "πρόβλημα" εἶναι "problema"... Μιλῶ ἐγώ ἱσπανικά!
22 Ιουλίου, 2021
Δεν κατάλαβα ακριβώς αν είπε "problemo" ή "problema" να σου πω την αλήθεια μου.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2