Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 90 10
Call-Girls 205824
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αρχικα να πω οτι την κοπελα την ειδα πριν αρκετο καιρο αλλα πιστευω οτι η κριτικη εχει σημασια γιατι η κοπελα και μετα απο οσες εχω δει απο τοτε μου εχει μεινει στη μνημη.

Μιλαμε για γυναικα και οχι για κοριτσακι που μπαινει μεσα και βλεπεις οτι εχει ερθει για να γαμηθει και οτι ξερει πως ακριβως θα συμπεριφερθει.

Μπαινει στο σπιτι και πηγαινει κατευθειαν στο μπανιο, βγαινει μονο με την πετσετα και ενω τη φιλαω της κατεβαζω αποτομα το κεφαλι της κατω που ορμαει με τα χιλια για ενα τσιμπουκι που λιγες κανουν...ολο βαθια στο λαρυγγι αλλα με μαεστρια και τα καταλληλα σαλια για να σου δειξει οτι μπορει να σε τελειωσει ανα πασα στιγμη. την σταματαω και την γυρναω πλατη με τον κωλο της εαν και δεν ειναι ο σμιλεμενος ειναι πολυ δυνατος για να σε κανει να την γαμησεις με δυναμη και να τον βλεπεις να κουνιεται παραδωμενος στον πουτσο. μετα παλι στο στομα που παραδωθηκα εγω αυτη τη φορα γιατι αυτο το κοριτσι ειναι για να γαμιεται και να τσιμπουκωνει σαν τρελο. σε γενικες γραμμες εδειξε full pse που μου αρεσει και με το παραπανω.

Γενικα στην κουβεντα ειναι λιγο ψωνιο αλλα μαλλον ετσι πρεπει να ειναι μια καυλιαρα γυναικα που ξερει οτι γαμιεται σε τοπ επιπεδο. Το στηθος της ειναι λιγο σκληρο και οπως ειπα ο κωλος λιγο χαλαρος αλλα ειναι κωλαρα και γενικα τετοια μουναρα που δεν σε αφηνει παραπομεμενο για τιποτα. ισα ισα την θυμαμαι ακομα και θα την ξαναπαρω γιατι σπανιζουν τετοια escort.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2021
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
848
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, spipis71, ntinosspa14 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού