Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 8 10
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπερα συναγωνιστές καυλες πολλές τον τελευταίο καιρό όποτε έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου ένα duo.η Jane δεν έχει καμία σχέση με τις φωτό χάλια σώμα πεσμένο βυζι ελαφρός ειρωνική παρόλο που δεν μίλαγε καλά αγγλικά το καταλάβαινες από την συμπεριφορά της το duo λοιπόν μαζί με την Alexa από το ίδιο γραφείο και ο λόγος που τις κράτησα είναι η Alexa ωραίο κορμί λαμπάδα petite με φοβερό βυζι κωλαρα στεγνή και τσιμπουκοχειλα τρέλα αυτά για την εμφάνιση των κορασίδων πάμε τώρα στα του αγώνα .1 φάουλ ζητάνε τα λεφτά μπροστά 2 φάουλ η Jane κάνει τσιγάρο μέχρι να κάνει μπάνιο η Alexa και χωρίς να ρωτήσει εάν ενοχλούμε από το τσιγάρο, γυμνός λοιπόν εγώ να περιμένω ποτέ θα τελειώσει το τσιγάρο της η κυρία.ξεκινάμε λοιπόν με πίπα από την κυρία αεράτη και την άλλη να με γλύφει από κάτω αλλάζω και τον δίνω στην Alexa εκεί τα πράγματα άλλαξαν deep η κοπέλα με ελαφριά πνιξίματα η άλλη αντί να συμμετάσχει να με κοιτάει,λέω δεν πάμε καθόλου καλά τελειώνω από την τσαντίλα μου στο στόμα της Alexa.2 γύρος έπαιξε μόνο με την Alexa στα 4 εκεί μου βγήκε ο πορνοστάρ από μέσα μου και την τιμώρησα για την συμπεριφορά τις Φιλης της όπως και να έχει απογοήτευση πεταμένα λεφτά λόγω Jane μακριά από την φλόμπα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Constantinos27, gnnakos και 7 άλλα μέλη