Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 7 10
Call-Girls
10549
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συναντηση μετα το πασχα αν θυμαμαι καλα. Λογο καραντινας και κλεισουρας ειχα αρχησει να να χτυπαω κοκκινο. Μπαινω στο γνωστο site και ριχνω μια ματια να δω τη παιζει. Εκει ειδα οτι ειναι η Λιζα . Στο παρελθον ειχα συναντηθη αλλη μια φορα μαζι της και ειχα περασει παρα πολυ καλα μαζι της. Γενικα δεν γραφω κριτικες απλα ριχνω ματιες. Τον τελευταιο καιρο ομως σκεφτομαι εντονα αυτο το ομορφο μουνι που εχει, και λεω να μπω σιγα σιγα στο κλιμα και εγω. Τηλεφωνο στο γραφειο για την κοπελα, οπου μαθαινω οτι ειναι ελευθερη, χωρις δευτερη σκεψη εκλεισα το ραντεβου. η Λιζα εφτασε ακριβως στην ωρα της,βλεποντας τη ξανα μπορω να πω οτι ο κυριος απο κατω σηκωθηκε αμεσως. Δεν ειναι η σουπερ ομορφια, αλλα εχει ενα στυλ και μια γλυκαδα που σε καυλωνει. Μπηκε για μπανακι και σε 5 λεπτακια ηρθε γυμνη διπλα μου ξεκινοντας τα χαδια και τα φιλια. Σχεδον αμεσως την γυρισα σε 69 για να γευτω αυτο το υπεροχο και καθαρο μουνι της, εκει κατσαμε για αρκετη ωρα. δεν ηθελα με τπτ να σταματησω να την γλυφω. Η πιπα της ηταν καλη και χωρις χερι. Μετα απο κανα 15 η 20 λεπτα την σταματησα και την γυρισα στα 4 οπου και εκει ηρθε το τελος μεσα της. Η θεα της απο πισω ειναι πολυ καλη,οι τρυπες της ειναι για να γλυφεις και να θαυμαζεις.Εγινε μονο ενας γυρος γτ εγω δεν την παλευα αλλο λογο εργασιας και κουρασης. Εκεινη ομως εκανε προσπαθεια και για δευτερη φορα. Γενικα μπορω να πω οτι και η δευτερη συναντηση μαζι της ηταν πολυ καλη. Η κοπελα ειναι πεντακαθαρη και δοτικη, προσπαθει να σε κανει να νιωσεις και να περασεις καλα. Σιγουρα θα υπαρξει και τριτη συναντηση και και....... αυτα τα λιγα απο εμενα παιδες. Σορρυ αν το γραπτο μου ειναι καπως. ελπιζω στο μελλον να γινουν καλυτερα. Καλη συνεχεια και καλα γαμησια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 04, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών