Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είναι αυτή η μανία να συλλέξουμε νέες αισθήσεις μέσα από ψευδαισθήσεις, σαν τους οποιομανείς, που μας σπρώχνει στα call girls και όχι η έλλειψη σεξ. Το πρωτόγνωρο είναι που αναζητάμε, όχι 10’ απλής ευχαρίστησης. Έτσι λειτουργεί σε μένα τουλάχιστον: θέλω να κινηθώ στις παρυφές της διάχυτης καύλας μου ή και πιο πέρα.

Την Kriss ήθελα πολύ καιρό να τη δω αλλά δεν έτυχε μέχρι τώρα. Στις φωτογραφίες μου φαινόταν κοντά στο στιλ γυναίκας που προτιμώ, λίγο στο πιο κοντό και στο πιο γεμάτο ίσως, αλλά κοντά. Άψογη συνεννόηση με το γραφείο και ήρθε με μικρή καθυστέρηση. Είχα ζητήσει να έρθει απλά ντυμένη και έτσι έγινε. Τζιν παντελόνι, απλό πουκάμισο, άβαφτη.

Η Kriss δεν έχει αυτή τη γλυκύτητα στο πρόσωπο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Έχει πιο έντονα σλαβικά χαρακτηριστικά, είναι όντως μια ιδέα πιο γεμάτη (3-4 κιλά), τα μαλλιά της είναι σπαστά και όχι ίσια, έχει κάπως πιο μικρά μάτια αλλά ένα βλέμμα ατίθασο, ωραίο βηματισμό και ωραία πόδια ως συνέχεια ενός προκλητικού κώλου. Ύψος 1,66 – 1,68, γύρω στα 28 και μιλάει καλά αγγλικά. Με το που μπήκε μέσα χαμογελαστή, φιληθήκαμε σα να ανυπομονούσαμε να ξαναβρεθούμε, ζήτησε ένα ποτό και μπήκε για μπάνιο.

Πέταξε την πετσέτα και καπνίσαμε ένα τσιγάρο στο κρεβάτι, πίνοντας. Έχει την τάση για κουβέντα, ίσως να ήταν και λίγο κουρασμένη, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι τουλάχιστον δεν λέει μαλακίες ή κοινότοπα πράγματα. Δεν είναι χαζή – κάθε άλλο και αυτό φαίνεται. Με ρώτησε λίγο επίμονα αν είμαι έλληνας γιατί έχω «άλλους τρόπους, κινούμαι διαφορετικά και θεατρική προφορά»… Μιλώντας, εξερευνούσα το σώμα της με τα χέρια μου. Ωραία πόδια με σφιχτό δέρμα, κάπως χαλαρή κοιλίτσα, ωραίο φυσικό στήθος (γεμάτο δυάρι), μακριά μαύρα μαλλιά. Στα 5’ της είπα ότι την θέλω και άρχισε αμέσως τα γλωσσόφιλα. Ωραία γεύση, φιλούσε με πάθος ακινητοποιώντας με από τους ώμους και το κεφάλι, ενώ ταυτόχρονα μου χάιδευε τον πούτσο και τα αρχίδια με ένα τρόπο εξαιρετικό.

Της είπα ότι θέλω να της φάω το μουνί αλλά με έγραψε και άρχισε μια εκπληκτική πίπα. Καθόλου χέρι, μπούκωμα μέχρι το λαιμό, αλλά αργά, και πάλι έξω με καραμέλωμα και χτυπήματα της γλώσσας στο χαλινό και πάλι βαθύ μπούκωμα με χάδια στα αρχίδια. Γλείψιμο από τη βάση μέχρι τη βάλανο και πάλι dt. Ήμουν σε τέτοια στύση που ο πούτσος μου κοίταζε αλήτικα τον Ύψιστο και εκεί πια την ξάπλωσα και άρχισα ένα γλειφομούνι χωρίς αύριο. Γενικά οι περισσότερες κοπέλες χαλαρώνουν με το γλείψιμο. Η Kriss όμως ανταποκρίθηκε τόσο πειστικά που θα ορκιζόμουν ότι αν συνέχιζα δευτερόλεπτα ακόμα θα με έχυνε στο στόμα.

Προφυλακτικό και εφαρμογή του πάνω μου με καταπληκτικό τσιμπούκι και μπήκα μέσα της γονατιστός ενώ αυτή ήταν ελαφρώς ανασηκωμένη, στηριζόμενη στους αγκώνες της. Επειδή τις τελευταίες ημέρες το είχα παρακάνει με το σεξ ήξερα ότι θα έχω μεγάλη διάρκεια. Βαθύτατες και ανηλεείς διεισδύσεις στην αρχική θέση, το ίδιο με τα πατουσάκια της στο στήθος μου, τους αστραγάλους της στους ώμους μου και μετά, στα τέσσερα, γαμήσι του είδους «κάθε γυναίκα που έφτασε ως εδώ μαζί σου, έτσι θα σε έχυνε». Η Kriss εκεί άρχισε να χαλάει τον κόσμο, να φωνάζει, να κουνιέται, να αναστενάζει σε κάθε χάδι στο στήθος ή στο κωλοτρυπάκι της και τα ωραία της κωλομέρια. Άντεχα. Την ξαναγύρισα και γαμήσι με φιλιά στο στόμα ή γλείψιμο στις ρόγες της. Αλλά παρά την τεράστια καύλα μου ήθελα ακόμα ώρα. Την γύρισα πλάγια κι εγώ στα γόνατα για τις πιο βαθιές διεισδύσεις και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο ώσπου η γκόμενα, ιδρωμένη τραντάχτηκε πνίγοντας την τελευταία στιγμή μια φοβερή κραυγή – και ευτυχώς, γιατί φευγαλέα σκέφτηκα ότι θα μας φέρουν τους μπάτσους. Η τέλεια προσποίηση οργασμού ή, τι να σας πω; αν κατάφερε όντως να τελειώσει τόσο το καλύτερο• το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αλλά δεν με απασχολούν ερωτήματα για τα οποία δεν υπάρχουν εξ ορισμού απαντήσεις.

Έχοντας στο μυαλό μου πια ότι μάλλον ως πελάτης της είμαι οκ, την γάμησα ακόμα κανένα πεντάλεπτο με όλη μου την καύλα ενώ με κινήσεις της λεκάνης της προσπαθούσε να εντείνει αυτό που θ’ ακολουθούσε. Τότε πια την έχυσα βαθειά και εξαιρετικά δυνατά. Αυτό που ακολούθησε με παραξένεψε. Με πήρε αγκαλιά χωρίς ακόμα να έχω βγει από μέσα της και με έπνιξε στα γλωσσόφιλα ενώ ήταν κάθιδρη.

Αφού η καρδιά μου κατέβηκε σε κανονικούς παλμούς, ανάψαμε τσιγάρο πίνοντας το υπόλοιπο ποτό μας. Της είπα ότι αποκλείεται να μπορέσω να την ξαναγαμήσω έτσι διαολεμένα που την έχυσα και ότι μπορεί να κάτσει ή να κάνει μπάνιο ή να φύγει, ό,τι γουστάρει. Με κοίταξε αφηρημένα και άρχισε τις εξομολογήσεις καπνίζοντας ένα τρίτο. Θεωρώ ανήθικο να σας μεταφέρω αυτές τις κουβέντες που έχω με τις κοπέλες. Αντίθετα, θεωρώ επιβεβλημένο να περιγράφω το γαμήσι στην προσπάθειά μου να μεταφέρω το γενικό (συν)αίσθημα. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι, ξεκάθαρα, η Kriss δεν θα κάνει καλά τη δουλειά της αν την ξενερώσετε με εντολές, μαγκιές και ματσίλα. Επίσης, ξεκάθαρα θα περάσετε καλά εάν η καύλα σας είναι η καύλα του άντρα για μια (άγνωστη) γυναίκα, έστω και για μία ώρα, κι όχι η σκέψη ότι «πουτάνα, σε πλήρωσα και για 1 ώρα μου ανήκεις ολοκληρωτικά».

Εύχομαι σε όλους καλά, υπερπραγματικά γαμήσια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 11, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Aragorn135, CaptainK, rodriguez65 και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2021
ωραία κριτική, όπως πρέπει !
review reaction 1 vltepdr, hornyasfuck
12 Ιουλίου, 2021
Εξαιρετική κριτική !!! Έτσι!
Και κύριος!Έτσι!
review reaction 1 vltepdr
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2