Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ενα βραδυ ειχα χρονο και ειπα να παρω την Κατριν για ενα μισαωρο, καθως ειχα σκοπο μονο για ποδολαγνεια. Κανονιζω λοιπον για ραντεβου στο χωρο της και ειμαι εκει σε 20'.
Η κοπελα ειναι αστερι. Πολυ ψηλη, πολυ ομορφη, σωμα λεπτο τοσο οσο και σχετικα γραμμωμενο, μικρος στητο στηθος και ποδαρες! Πολυ ομορφες γαμπες γυμνασμενες, 40 νουμερο πατουσα, φλεβες σε ολη την περιοχη απο αστραγαλο και κατω... φοραγε και γοβαρες. Επισης ηταν εντωλως ατριχη και εχει πολυ απαλο δερμα, ηταν πολυ προσεγμενη. Χαμογελασα με την τυχη μου και μπηκα για μπανιο. Βγηκα και με περιμενε ετοιμη κι αυτη χωρις να χρονοτριβει με κινητο κτλ, επισης να προσθεσω οτι μιλαει πολυ καλα αγγλικα και οτι τα νουμερα που αναγραφονται στη σελιδα του γραφειου ισχυουν, συμπεριλαμβανομενης και της ηλικιας.
Παιξαμε απλο σεξ σε 3 στασεις, ειχα βαλει πολυ τζελ και δεν ενιωθα τιποτα, αυτη επισης δεν χαμπαριαζε οσο και να εδινα. Μετα ξεκινησαμε ποδολαγνεια, εκει εδωσε ρεστα! Εκανε τις φαντασιωσεις μου πραγματικοτητα, δεν ηθελε και πολυ προσπαθεια απο μερους της αλλα οτι ζητησα το εκανε. Τελειωσα, πλυθηκα και κατσαμε να τα πουμε για τα λιγα λεπτα που εμεναν. Της ειπα οτι προτιμω προγραμματα φετιχ αλλα αυτη δεν αναφερει τετοιες υπηρεσιες και μου ειπε οτι μπορει να κανει και τετοια προγραμματα... Οποτε εφυγα με το μυαλο μου κολλημενο στην ιδεα αυτη και λιγες ωρες μετα, το επομενο μεσημερι, την συναντησα στο μεσημεριανο διαλειμμα της δουλειας σε ξενοδοχειο για μια ωρα.
Μπηκε μεσα με τη φορεματαρα της, χαρουμενη που με ξαναεβλεπε και ακολουθησε μια συναντηση απιστευτη... της αφησα 200Ε στο τραπεζακι και της ειπα οτι θα κανουμε και τα εξτρα που λεγαμε την προηγουμενη μερα. Αρχισαμε λοιπον με ποδολανεια, μετα μου εγλυψε τα αρχιδια, σιγα σιγα κατεβηκε και εγλυψε κωλο με απιστευτη μαεστρια (!!!). Εκατσα πανω της μπροστα/πισω αυτη εγλυφε ασταματητα. Καπου εκει δοκιμασα ενα γλωσσοφιλο, πιο πριν δεν ειχα δοκιμασει γιατι ειχα διαβασει τους φιλους απο κατω. Σηκωθηκα οπως με εγλυφε και της εδωσα ενα ενω αυτη ακολουθησε χωρις αντιρηση, πιο μετα ακολουθησαν κι αλλα. Μετα εβαλε δαχτυλο και με ανοιξε και μετα εβαλε το στραπ. Στην πρωτη σταση δυσκολευτηκε, ισως και λογω υψους της, στις επομενες πηγε πολυ καλα. Τελειωμα παλι με ποδολαγνεια.
Τα ειπαμε μετα για ωρα, δευτερος γυρος δεν επαιξε.
Απο τις κορυφαιες μου συναντησεις απο ολες τις αποψεις, μακαρι να ξαναερθει η κοπελα.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 09, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
285
Likes:
4.599
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, monstercock greece, hornyasfuck και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού