Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 4 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μετά το πέρας της Αλεσιας είχα μια ακόμη ώρα ελεύθερη. Την Κάτια την είχα δει προχθές και ενώ η πρώτη της φωτογραφία είναι πολλά υποσχόμενη, οι επόμενες με έβαλαν σε σκέψεις.

Ανέβηκα ξανά στον ίδιο όροφο ήταν στο διπλανό δωμάτιο. Μου άνοιξε με χαμόγελο αλλά κάπως τρακαρισμένη. Έκανα έναν γρήγορο μπανάκι και ξεκινήσαμε. Αγγλικά ελάχιστα και η συνεννόηση δύσκολη. Δεν πήγα για κουβέντα όμως.

Σώμα μέτριο. Δεν ξέρω πού τους είδε τους κοιλιακούς ο φίλος πιο κάτω. Στήθος μέτριο. Πρόσωπο κοπέλας της διπλανής πόρτας. Κωλαρακι αφράτο θα έλεγα.

Φιλιά χωρίς ίχνος γλώσσας. Πρωτοβουλία μηδέν. Ξεκίνησε μια πίπα συμπαθητική αλλά ελαφρώς μηχανική. Πήρα τα ηνία και την καθοδήγησα, της πήρα το χέρι μακριά της είπα πώς να προχωρήσει και σιγά σιγά αυτή ανταποκρίθηκε. Στη συνέχεια σκαρφάλωσε από πάνω και τον καβάλησε για λίγη ώρα με αρκετή απειρία κοιτώντας με στα μάτια. Την γύρισα στα τέσσερα και την γαμησα δίνοντας τον ρυθμό και βοηθώντας την να στηθεί καλύτερα όπου και τελείωσα. Εχει αρκετα στενο μουνί με καλή αίσθηση. Επίσης στα θετικά τα κατάλευκα και ολόισια δόντια της. Την πίεσα να μου δώσει το τηλέφωνο του οδοντιάτρου της αλλά δεν λύγισε. Έκανα μπανάκι και έφυγα.

Η κοπέλα εμφανισιακά φαινεται μικρή, δήλωσε πως είναι 25. Είναι αρκετά τρακαρισμένη και απειρη. Ίσως σε ραντεβού μιας ώρας να ανταποκριθεί καλύτερα. Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι πως δεν γουστάρει αυτό που κάνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
E
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, JOHN-PLAYER-SPECIAL, alpula και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουλίου, 2021
Ακόμη δεν ξεκίνησε και την απέσυραν.....μάλλον δεν τραβάει το κορίτσι. Ο αποκάτω μάλλον φοράει τα γυαλιά που έχει στο avatar και όταν τα βγάζει δεν βλέπει μπροστά του.
review reaction 3 Ermis89, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1