Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.6 3 10
Call-Girls 5971
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Δεν ξέρω πραγματικά αν πέφτει προμοτιον εδώ από άλλους, η κοπέλα είναι 40 σίγουρα, καμμοια σχέση με φώτο, κοιλιά ζαραδες, ζήτησε λεφτά αμέσως, δεν κάνει τπτ από αυτά που ρωτάνε στην προηγούμενη κριτική, η ώρα είναι 7.46 και γράφω ενώ αυτή ειναι μπάνιο, κουράστηκε στα 30 λεπτά, δεν τελείωνα με τπτ καλώς δε ντην έδιωξα. Μέχρι τις 8 πιστεύω στο μπάνιο θα είναι.κριμα 140 ευρώ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
peperBOY
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
468
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HoneyVoskos, chris1955, TOMCRUISE και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2021
αν δεις προσεχτικά τις φωτός της θα καταλάβεις μόνο και μόνο από ένα κραυγαλέο χαρακτηριστικό την ηλικία της ΣπασίκλαςΣπασίκλας
P
paparovicz
review reaction 1 hornyasfuck, kaavlas
07 Ιουλίου, 2021
Συμβουλη. Χμμμ;Χμμμ;

Πολ λες φόρες τα γραφεία σε παραμυθιαζόμουν και σου προωθούν αυτές που θέλουν μη έχοντας άλλη επιλογή για αυτό θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή καλύτερα αύριο πάρα σήμερα και γδαρμένος.
P
paparovicz
review reaction 1 kaavlas, OUROBOROS, hornyasfuck
07 Ιουλίου, 2021
Συνάδελφε κρίμα που δε πέρασες καλά .Για την ίδια κοπέλα συνάδελφος λέει : Καβλιαρα Μοσχοβίτισσα και πέρασε τέλεια . τι να πω ? Ο καθένας έχει τα γούστα του και η κοπέλα συμπεριφέρεται διαφορετικά σε καθένα από εμάς ! Τα CG είναι ρίσκο ,όποτε δύσκολα θα ξανά ρισκάρω αφού ήδη έφαγα παλτό από your angels .Λαδαδικο με βλέπω πάλι....
review reaction 1 hornyasfuck
07 Ιουλίου, 2021
Φίλε, για την ηλικία της είπα ότι είναι στην 4η δεκαετία της. Αυτό με τα λεφτά μπροστά εμένα δεν με πειράζει γιατί τα δίνω πάντα μόνος μου για να μην το έχουν στο μυαλό τους. Επίσης προτιμώ γενικά τις 28-40 και όσοι με ξέρουν προσωπικά, το γνωρίζουν. Λυπάμαι, αλλά εγώ πέρασα καλά. Εσύ όχι. Δεν μου πέφτει λόγος, γούστα είναι αυτά και της στιγμής αλλά τα προμόσιον κλπ παρανοϊκά αστα και δοκίμασε άλλη. Αν δεις τί έχω γράψει έως τώρα, θα διαπιστώσεις ότι 9 φορές στις 10 οι μετά με δικαιώνουν (Μαριάνα, Νέλλυ, Sia, Τζίνα, Βαλέρια, Ντιάνα, Γιάννα, Όλγα). Αυτό το σπορ έχει και τις ήττες του.
review reaction 1 Karelis69, Constantinos27, gauguin και 3 άλλα μέλη
07 Ιουλίου, 2021
Κρίμα για την απογοήτευση, τον χρόνο και τα λεφτά. Εγώ πάντως τις έχω κοψει, δεν αξίζουν. Από πληρωμένο κάνα μπουρδελάκι με το 20ρικο και πολύ τους είναι.
review reaction 1 kaavlas, hornyasfuck
07 Ιουλίου, 2021
Για πες να το έχουμε υποψην την επόμενη φορα
review reaction 1 hornyasfuck
07 Ιουλίου, 2021
@paparovicz εγώ συμφωνώ μαζί σου, θέλει προσοχή στην επιλογή και τύχη να είσαι σε καλή μέρα και εσύ και η κοπέλα - το ξέρεις καλύτερα από εμένα σαν έμπειρος κριτικαδόρ. Π.χ. στην Τίνα εσύ έδωσες 9,5. Άλλος, μετά από εσένα, που είναι με σχετικά λίγες κριτικές στους πρώτους 50 σε αποδοχή και με τον οποίο μιλάμε, έγραψε για "πατσοκοιλιά" και έδωσε 5,3. Στη Μισέλ έδωσες 8,3 , ο μετά από εσένα 3,5 και πάει λέγοντας.

@peperBOY εσένα σου ζητάω συγγνώμη και σου χρωστάω 140 €... Σε 12,5 χρόνια που θα γράψεις την επόμενη τετράγραμμη και τόσο περιγραφική κριτική σου (εκτός αν γράφεις κριτικές... Φιλί - οπότε πες μου πού να διαβάσω για να μαθαίνω), αν ζω και αν μου σηκώνεται (δύσκολο), θα δοκιμάσω κι εγώ: εάν συμφωνήσω θα στην πληρώσω διπλή. Αν όχι, θα είμαστε πάτσι.

Καλημέρες και καλή καρδιά
review reaction 1 Karelis69, paparotriftoulas, Constantinos27 και 4 άλλα μέλη
07 Ιουλίου, 2021
paparovicz συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες .Καλυτερα αυριο καλο μουνι ,παρά πακέτο σημερα .Το your angels ακριβως αυτό πήγε να κάνει και σε εμενα .Ημουν ήδη στο δωμάτιο μου το ακύρωσαν και μου είπαν ότι πολιτική του γραφείου είναι να σας στείλουμε καλύτερη από αυτη που θα ερχόταν .Διαλεξτε μια από τις διαθέσιμες :....Πληρωσα το ξενοδοχειο ενώ ειχα κάτσει μονο 5 λεπτά χωρίς να πειράξω τιποτα και σηκωθηκα και εφυγα .Τρεις φορές στήσιμο εφαγα ,αλλά τα 140+ από εμενα δε τα πήραν .Εχασα χρόνο ,χρήμα για ταξι και ξενοδοχειο αλλά μάγκες δε τους εκανα.Ουστ !Λαδαδικο και παλι λαδαδικο και περναω σουπερ και η γκομενα δεν είναι με το κομπιουτεράκι στο χέρι .
08 Ιουλίου, 2021
vltepdr αγαπητέ συνάδελφε, πραγματι ο λογαριασμός μ είναι παλιός, τόσο καιρό αποφεύγω να γράφω, ναι λάθος μ για αυτό και άρχισα δειλά να γράφω, δεν είμαι ποιητής δεν έχω τον λόγο που φέρεται να έχεις, αλλά μ έχεις γράφει ενα ουρανό κατεβατό για το άρωμα της και τον μεταφραστή της, ήμαρτον συνάδελφε.
08 Ιουλίου, 2021
Ρε συ @peperBOY, δεν θα είχα ασχοληθεί με τα γούστα σου, αν δεν άφηνες υπονοούμενα για "προμόΤιον". Εδώ με ξέρουν άνθρωποι προσωπικά, πώς ζω, τί κάνω κλπ. Σαν έναν άλλο που έβγαζε προμότορες όσους είχαν άλλη γνώμη... Όπως έγραψα και στην 3η κριτική που σε δικαιώνει απόλυτα, "καύλα σου και καύλα μου". Μπορεί να σου έσπασα τα αρχίδια, αλλά αν μη τι άλλο εγώ είπα τί διάθεση είχα εκείνη την ημέρα, πώς μου ήρθε να την δω και περιέγραψα τη φάση μου. Εσύ κάθεσαι και γράφεις ενώ αυτή κάνει μπάνιο, ότι κάνει μπάνιο. Μπορεί εγώ να είμαι εύκολος σαβουρογάμης (οι άλλες κριτικές μου πάντως δεν δείχνουν κάτι τέτοιο) κι εσύ σκληρός ανατόμος του μουνιού. Όπως τη βλέπει ο καθένας. Δημοκρατία έχουμε....
review reaction 1 Constantinos27, Karelis69
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2