Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 61 10
Call-Girls 161165
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από μια μικρή αποχή, συνεχίζω τις χρωστουμενες κριτικές με την Rebecca. Διαβάζοντας όλες τις κριτικές βλέπω ότι η αξιολόγηση είναι ή του ύψους ή του βάθους. Εγώ λοιπόν θα πω εξαρχής ότι ήταν και εξακολουθεί να είναι η καλύτερη μου εμπειρία. Αρχικά με ξένισε το γεγονός ότι είχε υψηλότερη τιμη από αλλά κορίτσια αλλά εν τελει την έκλεισα. Πηγαίνω στο δωμάτιο της, ανοίγει μεν, συνέβη κάτι αστειο δε το οποίο βοήθησε στο να σπάσει αμέσως ο πάγος. Μου ζήτησε λίγα λεπτά να ετοιμαστεί, της τα έδωσα, βγαίνοντας από το μπάνιο είδα αυτό που οι περισσότεροι λένε. Μια υπέροχη κορμαρα και ένα κάπως πειραγμένο δυστυχώς πρόσωπο αλλά δεν με χάλασε. Έρχεται με σπρώχνει και με ρίχνει στο κρεβάτι, σκέφτομαι εδώ είμαστε, ξεκινάμε καλά. Γδυνομαστε, φιλιά παθιαρικα όλη την ώρα, πιπα καλή εκ μέρους της, προσπαθούσε να με ευχαριστήσει και φαινόταν. Μετά σειρά μου να σπατουλαρω την περιοχή και να σημειώσω ότι ήταν η 1η φορα που το έκανα σε κοπέλα από γραφείο αλλα μάλλον αυτή μου έκανε κλικ. Δυνατός 1ος γύρος με εναλλαγή στάσεων ώσπου ηρθε το πιστολιασμα. Μετά καθίσαμε, μιλήσαμε για λίγο, επικοινωνία πολύ καλή, μου έδειξε μέχρι και το προφίλ της στο Instagram (μην με ρωτήσετε ποιο είναι, δεν ζήτησα να το πάρω). Ύστερα κάτι που επίσης με εξέπληξε ευχάριστα ήταν ότι εκείνη μου ζήτησε να μπούμε μαζί για ντους. Μπαίνουμε και ξανά φιλιά όλο πάθος, πέρασμα δικιάς μου και δικιάς της περιοχής με το νερό να τρέχει πάνω μας, η καυλα ήταν αμοιβαία και ακαριαία. Βγαίνουμε και συνεχίζουμε με 2ο γύρο, ακόμα πιο δυνατό, έκφυλο με πολλές στάσεις, φωνές, κακό και όλα τα συναφή. Όπως έχω πει δεν τελειώνω 2η φορα στην 1 ώρα αλλά με την Rebecca ήμουν οριακά, το προσπαθουσε και ήθελε να με κάνει να τελειώσω, αν είχα αλλά 10 λεπτά πιστευω θα γινόταν αλλά ο χρόνος μας σταμάτησε. Ένα τελευταίο φιλί και αποχώρηση μου από το δωμάτιο. Έδειξε διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες, υπήρχε επικοινωνία, για αυτό ήταν η καλύτερη μου εμπειρία και για αυτό θα δοκίμαζα επαναληπτική. Με παραξενεύει ότι έχουν αφαιρεθεί οι φωτογραφίες της, σταμάτησε? Δεν ξέρω, όποιος γνωρίζει ας μου πει από κάτω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 20, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
KuriosAugolemonos
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
531
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, chris1955, Bartender 74 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2021
Την έστειλες για ράμματα ,όποτε τις φωτό θα τις ξανανεβασουν σε 10 μέρες που θα συνέλθει .
01 Ιουλίου, 2021
Συνάδελφε Χαίρομαι που πέρασες καλα και ενημερώσεις για να μη χάνουμε τα χρήματα μας σε φόλες .Συνηθως τις φωτό τις βγάζουν όταν η κοπέλα φεύγει από τη χώρα .Μου έχει ξανατύχει .
01 Ιουλίου, 2021
Δεν εχω συναντήσει καμια στο γραφείο σαν την Rebecca. Πραγματικά ειναι η πιο TOP που εχει έρθει στην χώρα μας(για εμενα προσωπικά). Μακάρι να ξανα έρθει.
review reaction 1 kaavlas
02 Ιουλίου, 2021
kaavla μου αρεσει που στο ενα σχολιο με τρολαρεις και στο αλλο με υποστηριζεις Χαμόγελο με γλώσσαΧαμόγελο με γλώσσα ετσι τρελανε με χαχαχ. Εγω φοβαμαι μην τις εβγαλαν γιατι δεν θα ξαναερθει καθολου και αντε να βρεις παλι κοπελα με την ιδια χημεια. Γιατι οπως λεει και ο φιλος tsapou, θα συμφωνησω μαζι σου αδερφε, η κοπελα ηταν τοπ.
11 Ιουλίου, 2021
Γύρισε παιδια και ειμαι γεμάτος χαρά. Ανυπομονώ να την συναντήσω ???
review reaction 1 Inf0
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5