Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 13 10
Λοιπόν συνάντηση πριν λίγες ώρες στον χώρο της. Φωτογραφίες παραπλανητικές. Έχει κ 1 βίντεο 2 δευτερόλεπτα χαμηλής ανάλυσης κ φιλτραρισμένο όπως αποδείχτηκε από κοντά. Ξεκινώ: Ηλικία 30+, ύψος όσο περίπου δηλώνει, πρόσωπο δεν είναι χάλια αλλά όχι αυτό των φώτο. Τσιμπουκόχειλα ναι κ μάλλον φυσικά. Βυζιά Β φυσικά αλλά μαραζωμένα. Στο αριστερό βυζί έχει κ ένα άσχημο σημάδι που προσπαθούσε να το κρύψει με τα μαλλιά της. Κορμί κ κώλος καλούτσικα αλλά μακριά από αυτό που βλέπεις στις φώτο. Λίγο φλύαρη για να κλέψει χρόνο. Καθαριότητα οκ. Στον αγώνα: βαρετή πίπα, δεν κάνει deep throat ούτε δίνει γλωσσόφιλα. Την έστησα στα 4 για να καυλώσω κ μετά ιεραποστολικό με μονότονη συμμετοχή από πλευράς της. Δεν την έγλειψα γιατί τα μουνόχειλα χαλαρωμένα που εμένα με ξενερώνουν. Έχυσα στην κοιλιά της. Νομίζω ότι αξίζει μόνο για πίπα κ τελείωμα στο στόμα της αλλά με τέτοια συμμετοχή το να δώσω αλλά 30€ είναι ζήτημα για εμένα. Όταν έφυγα από το ξενοδοχείο ήταν σαν μην πήγα μαζί της. Πεταμένα λεφτά, ας πρόσεχα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 26, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
14 Φεβ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.246
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, company of heroes tho και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2021
Ξέχασα να πω ότι κάνει υπερβολική χρήση τζελ.
Το είπα κ στην κριτική: μόνο τα τσιμπουκόχειλα μετράνε, όλα τα υπόλοιπα κάτω του μετρίου.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
26 Ιουνίου, 2021
Για την ιστορια-επειδη μου κανει εντυπωση που το σαιτ δεν το επισημαινει-η mila 13 & i mila 8 ειναι οι ιδιεσ κοπελες.
οντως τα βυζια της ειναι πεσμενα & δεν τα περιμενεις ετσι για την ηλικια της-εγω την ειχα παρει περσι τον αυγουστο-οποτε μπορει να χειροτερεψαν,αλλα γενικα ειχα φυγει απο το ραντεβου ευχαριστημενος,παροτι δεν εδινε γλωσσοφιλα.
review reaction 1 hornyasfuck, kaavlas
27 Ιουνίου, 2021
Συνάδελφε κρίμα που κλαις τα χρήματα σου ,γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και δε βγαίνουν εύκολα.Παντως η γκομενα είναι μουναρα .εσωσες χρήματα από αρκετούς συναδέλφους .Καποιοι τη πατάνε και δε το γράφουν γιατί ντρέπονται μη τους πουν μλκς και κάποιοι βαριούνται να γράψουν και να ενημερώσουν τους άλλους. Εγω μόλις περάσω καλά η τη πατήσω γράφω αμέσως .ισως θα έπρεπε να πάρεις το γραφείο και να τους ενημερώσεις ,γιατί χάνουν χρήματα και πελάτες με τα παλτά που φέρνουν .
review reaction 1 hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2021
Για Tomcruise και kaavlas: ευχαριστώ για τα σχόλια σας.
Ο καθένας έχει τα γούστα του, τις απαιτήσεις του και τις χημείες του πως θα "δέσει" η στιγμή. Συμφωνώ ότι πρέπει να γράφουμε κ τις καλές κ τις κακές μας εμπειρίες, δεν είμαστε πια σχολιαρόπαιδα να το παίζουμε "δήθεν"!
Πάντως ούτε 22 χρόνων είναι που γράφει ούτε κ μουνάρα χωρίς βέβαια να είναι και μπάζο... Αλλά τα πρακτορεία πρέπει να σοβαρευτούν στις φώτο που εγκρίνουν. Και να τους πάρεις τηλ σιγά μην αλλάξουν τακτική (έχω σχετική εμπειρία). Είναι λίγα και εκμεταλλεύονται τις ορμές μας. Η μόνη λύση είναι να υπάρχουν περισσότερα για να υπάρχει ανταγωνισμός τόσο σε αυτά που γράφουν, στις φώτο που μας πλασάρουν όσο και στις τιμές, κλπ.
Καλή συνέχεια σε όλους μας.
review reaction 1 hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2021
Καλα ειδικα η συγκεκριμενη εχει βαλει φωτογραφιες οπου εχει και καλα τα τελεια βυζια κ οταν βλεπεις το πεσμενο της στηθος ειναι πραγματικα πολυ μεγαλο ξενερωμα & σε προκαταλαμβανει πολυ αρνητικα για το πως θα εξελιχθει η συναντηση.
review reaction 1 hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2021
Χρησιμότατη κριτική για να μην είμαστε super κορόιδα. Σωστά τα σχόλια από όλους.
28 Ιουνίου, 2021
Και φαινόταν τόσο κάβλα. Ευτυχώς FireRider μας έσωσες!
T
tommyhauss
30 Ιουνίου, 2021
Συναγωνιστή όπως τα λες είναι. Δυσκολεύτηκα να βρω τις κριτικές της, ώστε να την είχα αποφύγει. Πάντως μπράβο στο bou που μας προσέχει για να λέμε τις εμπειρίες μας.
D
dotclear
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8