Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
..."Καίτη μπορείς να μου κλείσεις Helena?"...
..."η Helena μπορεί μετά τις 20:00...Να στην κλείσω για μία ώρα?"...
..."Εγώ θέλω κάτι για τώρα...τώρα μπορώ...μετά μπορεί να σκάσει καμιά μαλακία και να τρέχω!...Μπορείς να μου κλείσεις Dia?"...
..."Και η Dia είναι κλειστή μέχρι 20:30"...
..."Πρώτη μέρα στο tour και είναι ήδη κλειστή μέχρι 20:30?!?"...
..."Tι σου φαίνεται περίεργο James Βond?...Η Dia έχει το κοινό της!!...Δεν έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα!"...
..."Η Αleksandra?"...
..."H Αleksandra δεν ήρθε ακόμα...το βράδυ θα φτάσει...και θα δουλέψει αύριο"...
..."Και εγώ ποια θα δω τώρα?...Καίτη δεν με προσέχεις καθόλου!!"...
..."Θέλεις να δεις την Εvelina?"...
..."Ποια είναι αυτή?"...
..."Νέα άφιξη!...Ταξίδεψε μαζί με την Dia...πρώτη της μέρα στο tour"...
..."Πάλι εγώ θα κάνω τον κασκαντέρ?"...
..."Δεν χρειάζομαι κασκαντέρ...το ξέρω το κορίτσι...είναι amateur...όπως σου αρέσει!"...
..."Κλείσε...θα κοιτάξω photo και θα σε ξανακαλέσω!"...
..."Ok...τα λέμε!"...

...κοιτάζω τις photo...αλλά δεν βγάζω άκρη...

...τι σχέση έχει η κοπέλα που απεικονίζεται στην πρώτη φωτογραφία...με την κοπέλα στην 14η???...

...στην 1η φωτογραφία...η κοπέλα είναι έτοιμη να τα πετάξει όλα και να σε σκίσει...
...στην 14η..."απειλεί" να τεντώσει τις κοτσίδες της γύρω από τον λαιμό της...
...ξανά τηλέφωνο στην Καίτη...

..."λοιπόν Καίτη...δεν έχω και πολλές επιλογές...οπότε κλείσε μου μια ώρα με το κορίτσι,και βλέπουμε"...
..."στο Bill?"...
..."ναι"...

...έρχεται το πλάσμα...σεμνά...ταπεινά...χωρίς χειραψίες...χωρίς φιλί...και με ένα αμήχανο χαμόγελο...

...τελικά δίνω εγώ ένα φιλί...για να πάρει ένα πρώτο στίγμα...και να καταλάβει τι μου αρέσει...

...αφήνει τα πράγματα της...αράζει στο κρεβάτι...και με περιεργάζεται με τα μάτια της...χαμογελώντας...

...ήρεμος εγώ..παρόλο που είχα καταλάβει ότι θα πρέπει να ξαναγίνω κλειδαράς στα γεράματα...

...στην αρχή...ξεκίνησα να χαϊδεύω περιμετρικά την κάσα...τα ρόλερ του ρεγουλατόρου...και επιφανειακά τα εξωτερικά μπουλ...

...αργότερα...έβγαλα τους μεντεσέδες...και σιγά σιγά...κατέβαινα προς το πορτόφυλλο...

...τελικά όλα πήγαν καλά!...

...ευτυχώς δηλαδή...γιατί τόση ώρα μου είχε γίνει σαν μάνταλο!!...

...ήπιαμε λίγο κρασάκι...και τα είπαμε...

...πρώτο της tour...θα μείνει μόνο για μια βδομάδα...γιατί μόνο για μία βδομάδα πήρε άδεια από την νορμάλ δουλειά της...

...δέρμα λευκό...χωρίς tattoo...πλαστικά και φελιζόλ...
...κορμί ελαφρά τσουπωτό...πολύ ελαφρά!!...τόσο όσο...
...ελάχιστες πρωτοβουλίες...αλλά όταν λύθηκε ακολούθησε...

...θα την ξαναέβλεπα...γιατί έχω χορτάσει από τις ξεπλυμένες...που έρχονται στην χώρα μας μετά από ταξίδι στο Bodrum...

...όποιος θέλει περισσότερες info να στείλει p.m...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 20, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
W
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tatoi, Tony Montana141079, Aragorn135 και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2021
Δεν είναι καθόλου αθώο, ανώριμο και άμαθο.
Ξεκουράζεται σκληρά στα θέρετρα και πήρε μια εβδομάδα άδεια για εργασία στο κρεβάτ.
review reaction 1 review reaction 3 Constantinos27, WHATABOUTFUCK, hornyasfuck
23 Ιουνίου, 2021
Μή λές τὸ Bodrum Bodrum. Εἶναι ἡ ἀρχαία ἑλληνική Ἁλικαρνασσός! Ἐξ οὗ καί ἡ ΝΕΑ Ἁλικαρνασσός καί ὄχι σκέτη στὸν νομό Ἡρακλείου στὴν Κρήτη. Καί Bodrum εἶναι τὸ μπουντρούμι... Τώρα βέβαια καί στὴ Νέα Ἁλικαρνασσό φυλακές ὑπάρχουν, ἀλλά τέλος πάντων...
review reaction 4 review reaction 1 Constantinos27, WHATABOUTFUCK, @.Dod0s
23 Ιουνίου, 2021
Συνάδελφε ευχαριστω πολύ για τη κριτική .Μας βοηθάς να διαλέξουμε σωστά και να αποφύγουμε παλτά...Το κορίτσι είναι πολύ ντροπαλό .Φωτό μόνο με ρούχα .
review reaction 1 hornyasfuck, WHATABOUTFUCK
24 Ιουνίου, 2021
gauguin...
...γράψε ρε συ αν ψώνισες...

hornyasfuck...
...αν έγραφα Αλικαρνασσός...πόσοι νομίζεις ότι θα καταλάβαιναν ότι αναφέρομαι στην Τουρκική παραλιακή πόλη??...
...βάζεις στοίχημα ότι το 95% θα πίστευε ότι η Αλικαρνασσός βρίσκεται στην Ελλάδα...κάπου κοντά στην Ιαλυσό της Ρόδου ας πούμε??...
...στον χάρτη δεν θα ήξεραν να την τοποθετήσουν...αλλά θα ήταν σίγουροι ότι η Αλικαρνασσός βρίσκεται κάπου στις Κυκλάδες ας πούμε!!...Μαλακία

...θες να σου πω ότι ακόμα και οι γνωστοί που έχω στην Κω...την λένε Bodrum πλέον??...μιλάω για ντόπιους του νησιού...μεγάλης ηλικίας άνθρωποι...όχι αμούστακα παιδαρέλια...

...γάματα ρε hornyasfuck...δίκιο έχεις...αλλά ποιος να σε καταλάβει?!...το πρόβλημα ξεκινάει από πολύ ψηλά...

kaavlas...
...πράγματι πολλά ρούχα στις photo ρε τύπε...αλλά ποτέ δεν μπορείς να κρίνεις μόνο από τις photo...
...σε κάποια φάση η Evelina μου πέταξε ότι έχει ταξιδέψει σε 35 χώρες...
...και από ότι καταλαβαίνεις...με τα λεφτά της κανονικής δουλειάς δεν πετάς σε 35 χώρες...
...μόνο αν "πετάς" τα ρούχα σου...μπορείς να πετάξεις σε 35 χώρες...Χαχαχα!Χαχαχα!
...οπότε μην το δέσεις...
...γιατί μπορεί να γράψει καμία κριτική ο Gauguin και να γελάσουμε!!...

ΚαπέλοΚαπέλο
W
WHATABOUTFUCK
review reaction 1 hornyasfuck, HoneyVoskos, kaavlas και 1 ακόμα μέλος
24 Ιουνίου, 2021
Η κοπέλα είναι κόσμο γυρισμένη .Η φωτό σε εξωτικό προορισμό απαιτεί αρκετά χρήματα .Δε νομίζω ότι γαμιεται και τα σκορπά .Καποιος της τα ακούμπησε .Επισης αν είχε χρήματα δε θα πήγαινε με το κάθε ένα από εμάς. Θα το έξυνε .Θα ήθελα να πετάξει κανα βυζι έξω να μας καβλωσει ,γιατί αλλά γούστα έχεις εσυ ,αλλά μπορεί να έχω εγώ κλπ.Πολυ συντηρητική το παίζει.Πάντως σε ευχαριστω πολύ που ενημερώνεις .Αυριο θα ανεβάσω και εγώ κριτική για μια ανεξάρτητη (αν όλα πάνε καλά) διότι κανόνισα ραντεβού 20:30 αλλά της ζήτησα να το αλλάξει για 18:00 η 19:00.
review reaction 1 hornyasfuck, HoneyVoskos, WHATABOUTFUCK
24 Ιουνίου, 2021
@whataboutfuck

Δέ διαφωνῶ καθόλου μέ ὅσα λές: τό βλέπω καί ἀπ'τό ὅτι λένε τὰ ΝΕΑ Μουδανιά Μουδανιά σκέτα, τὴν ὥρα ποὺ τὰ σκέτα Μουδανιά εἶναι στὴ Μικρά Ἀσία, τὴ Νέα Ὁρεστιάδα τῆς Δυτικῆς Θράκης σκέτη τὴν ὥρα ποὺ ἡ σκέτη καί παλιά εἶναι στὴν Ἁνατολική Θράκη, ἀκριβῶς ἀπέναντι μάλιστα κλπ... Ἀμνησία! Πάντως μέ ἐνοχλεῖ ὡς Μικρασιάτη (κατά τό 1/4 Μικρασιάτης). Ἄσ'τα!
review reaction 1 WHATABOUTFUCK
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6