Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 9 10
Call-Girls 20021
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με αφορμή το τριήμερο κάθισα και σκέφτηκα τί θέλω από τη ζωή μου. Τί θα μπορούσε να είναι το άγιο πνεύμα για έναν αποφασισμένο άθεο σαν και μένα; Πνευματική διαύγεια; Να βρω νόημα; Ψυχική ηρεμία; Ναι, εντάξει. Αλλά πώς φτάνει κανείς εκεί; Το μόνο όχημα προς την ευτυχία ήταν, είναι και θα είναι τα πιο απλά πράγματα, οι φυσικές ηδονές ή, με μία λέξη, το γλυκό μουνί. Ικανοποιημένος που ξεπέταξα σε 3 δευτερόλεπτα κάθε μεταφυσική ανησυχία, έβγαλα στον εαυτό μου υπηρεσίες σαν σωστός επιλοχίας, προγραμματίζοντας λίγο έρωτα για κάθε μέρα, είτε με την αγαπημένη είτε με τις αναπληρωματικές επαγγελματίες.

Αφού έφαγα 2 άκυρα από glamour και 1 από golden, σκέφτηκα να ξαναδώ τη Ντιάνα αλλά μπαίνοντας στο site είδα την Γιάννα. Μαύρα μαλλιά, σωστή ηλικία, σωστό ύψος, γλυκό βλέμμα, κάπως ρετρό αισθητική (σα σοβιετική κατάσκοπος σε ταινία των 60’s) και καμία κριτική (μέχρι εκείνη την ώρα). Λες και το συνηθίζουν οι Ουκρανές, ήρθε με μικρή καθυστέρηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η Γιάννα είναι πιο όμορφη απ’ ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Ντυμένη απλά, με ένα αέρινο φόρεμα που άφηνε να δεις τα υπέροχα πόδια της από αρκετά ψηλά και να φαντάζεσαι τα υπόλοιπα, μπήκε μέσα ακροποδητί, ελαφρώς τρακαρισμένη, αλλά χαμογελαστή και αποφασισμένη.

Ζήτησε ένα ποτό, τσουγκρίσαμε, μου είπε ότι μένει στο Κίεβο, ότι έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και ότι είναι στο επάγγελμα εδώ και 5 μέρες… Τί να σας πω; Πάντως σίγουρα δεν είναι παλιά καραβάνα. Δυσκολεύεται πολύ με τα αγγλικά αλλά προσπαθεί με πείσμα παιδιού να θυμηθεί «όσα έμαθε στο σχολείο», οπότε γέλασα πολύ και γέλασε κι αυτή. Αφού κατάλαβε ότι την κοιτάζω σαν κακός λύκος και ότι τα αγγλικά της με έκαναν να γελάσω, ζήτησε να κάνει μπάνιο.

Βγήκε με μαύρα εσώρουχα και ενώ σκεφτόμουν με τα πρώτα γλυκά και βαθιά γλωσσόφιλά της «δικέ μου, πάλι θεόμουνο θα γαμήσεις!», με έστειλε για μπάνιο χωρίς να έχω καν στεγνώσει από το προηγούμενο. «Ευχαρίστως, αλλά θα σε φάω ολόκληρη» είπα. Δεν ξέρω τί κατάλαβε αλλά είπε «κι εγώ».

Η Γιάννα γουστάρει πάρα πολύ τα γλωσσόφιλα. Το γλειφομούνι δεν της αρέσει, την τρε-λαί-νει. Θέλει πιπίλισμα στην κλειτορίδα και ταυτόχρονα να κάνεις τη γλώσσα σου πούτσα για να μπεις βαθιά και στο δείχνει με κάθε τρόπο. Δεν είχε καμία απολύτως αντίρρηση όταν της την έβαλα λίγο και στην πιο μικρή πύλη προς την ευτυχία (η οποία δεν είναι δουλεμένη όπως σε πολλές επαγγελματίες) και γουργουρίζει σαν γάτα που άραξε επάνω σου για να χαϊδευτεί. Η γεύση της και η μυρωδιά της είναι εξαίσιες.

Στην πίπα είναι μερακλού, αρχίζει με καραμέλωμα και κατεβαίνει σιγά σιγά μέχρι να τον πάρει όλο, με μία περιστροφική τεχνική – ενώ σου χαϊδεύει γλυκά τα αρχίδια. Δεν την άφησα να μου τα φάει γιατί είχα καυλώσει όσο δεν πάει. Πήγε να γκρινιάξει λίγο αλλά με έντυσε, την άρπαξα από τα κωλομέρια και την έφερα προς εμένα, καρφώθηκα μέσα της, την ξάπλωσα, συνέχισα με γλωσσόφιλα και της έφαγα το μικρό της στήθος (μέγεθος Α) με τις καυλωμένες ρώγες, προσπαθώντας να πιάσω μήτρα (κατ’ εντολή του αγίου πνεύματος πάντα).

Σε παραλλαγές αυτής της θέσης της έγλειψα τα πλευρά, τις γάμπες, τα δάχτυλα, τα πάντα. Η Γιάννα δεν πήρε τα μάτια της από τα δικά μου και όταν είδε ότι πάω προς το τέλος ακολούθησε σα να πλησιάζει κι αυτή. Με έπιασε «λαιμαργία» να τα κάνω όλα και τη γύρισα στα 4. Στη θέση αυτή τη γάμησα δυνατά και πολύ βαθιά ενώ γύριζε για να με κοιτάζει. Με τέτοιο μπάσε-βγάλε και τη θέα της μικρής της κωλοτρυπίδας κατάλαβα ότι δεν θα άντεχα πολύ. Την ξαναγύρισα και μετά από λίγα λεπτά την έχυσα τρελά ενώ είχε ανασηκωθεί κάπως, πιάνοντάς με από τα χέρια για να μη φύγω μέχρι να μείνω χωρίς δυνάμεις.

«Ωου» είπε, με άφησε να καπνίσω και πήγε για μπάνιο ενώ ξανάβαζα ποτά. Αφού μπανιαρίστηκα κι εγώ, άρχισε να μου λέει λίγα για τη ζωή της πίσω στην Ουκρανία, με ρώτησε 1-2 πράγματα, δικαιολογήθηκε ότι δυσκολεύεται στην επικοινωνία επειδή έχω βρετανική προφορά, πέθανα στα γέλια και ενώ είχε φάτσα ευτυχίας την ξανάρχισα στο γλείψιμο. Σε δευτερόλεπτα είχα γίνει ατσάλινος και μετά από ένα μυρωδάτο, φανταστικό 69, έπαιξε ένας γύρος ίδιος με τον πρώτο, με τη διαφορά ότι όταν την είχα στα 4 και μετά από ώρα σκληρού πιστονιάσματος με χάδια στο κωλοτρυπάκι της και την κλειτορίδα, ξαφνικά χάλασε τον κόσμο, έτρεμε και στο τέλος έπεσε ξέπνοη με το πρόσωπο στο κρεβάτι, αφήνοντας τον κώλο ψηλά για να συνεχίσω αν θέλω.

Τη γύρισα, τη γάμησα λίγο στο πλάι αλλά η γκόμενα είχε φανερά κουραστεί πια οπότε σταμάτησα παρά την καύλα μου. Έκατσε 1-2΄ σιωπηλή ενώ μετρούσα τα πλευρά της με τα δάχτυλά μου και ξαφνικά μου λέει ότι έχυσε… Κάγχασα ειρωνικά, μου ξανάπε ότι έχυσε κι ας νομίζω ό,τι θέλω, μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε μια καταπληκτική πίπα ενώ την είχα γραπώσει από το λαιμό και της χάιδευα τα μαλλιά. Όμως εγώ δεν χύνω εύκολα με πίπα. Αφού το χάρηκα τη σταμάτησα. Με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα και ξαναπήγε για μπάνιο.

Της είπα ότι θέλω να την ξαναδώ. Μου είπε να το κάνω και όχι μόνο να το λέω. Ντυθήκαμε. Με πλάκωσε πάλι στα γλωσσόφιλα – τέλος χρόνου και τη συνόδεψα. «Σε ευχαριστώ» της είπα. «Όχι, εγώ σε ευχαριστώ». Κι άλλο φιλί και έφυγε με το αεράτο βάδισμά της ενώ σκεφτόμουν το back in the U.S.S.R. που έλεγε “well the Ukraine girls really knock me out – they leave the West behind”.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, rodriguez65, Aragorn135 και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2021
Μπράβο κ. Βάλτε!
Άλλη μια κοπέλα θα σας θυμάται...
review reaction 1 Constantinos27, hornyasfuck, vltepdr και 1 ακόμα μέλος
19 Ιουνίου, 2021
Η Γιάννα 29, εσείς με το ένα πόδι για επίσκεψη στη επομένη ζωή. Η νεαρά πήρε το αιδιο στο χέρι και κρέμασε γλώσσα και εσύ μόλις είχες ξεκινήσει! Αυτό το παππουδονημα τι ακούει; Ευτυχώς υπάρχει και η εδώ αυτοκατάδοση και μαθαίνουμε τα αίσχη των γερόντων!!!
review reaction 3 Constantinos27, hornyasfuck, Annapurna και 3 άλλα μέλη
19 Ιουνίου, 2021
Φίλε Gauguin, αυτό που καταλαβαίνω μαζεύοντας εμπειρίες σε ένα άθλημα εντελώς άγνωστο σε μένα μέχρι πρόσφατα, είναι ότι η καλή διάθεση, η ευγένεια και ο ειλικρινής θαυμασμός, ανταμείβονται από τις κοπέλες, ειδικά αν δεν είναι πιτσιρίκια. Εγώ θα την θυμάμαι σίγουρα. Γι' αυτήν πιστεύω ότι θα θυμάται, αφαιρετικά, ένα βράδυ με ένα τύπο που δεν της έκανε τη ζωή δύσκολη, που τη συμπάθησε και της φέρθηκε χωρίς ίχνος ηθικής μομφής. Αν νιώσουν ότι δεν τις βλέπεις ως κρέας αλλά ως ωραία πλάσματα, απελευθερώνονται (στο πλαίσιο του δυνατού και αν η συγκυρία είναι καλή). 5 καλά ραντεβού στα 15 για μένα είναι καλό ποσοστό.
review reaction 1 Constantinos27, hornyasfuck, Annapurna και 4 άλλα μέλη
19 Ιουνίου, 2021
140 με πρωκτικο ?
review reaction 1 hornyasfuck
19 Ιουνίου, 2021
@kostad1nos - όχι με πρωκτικό. Της έγλειψα το τρυπάκι είπα. Δεν κάνει πρωκτικό η κοπέλα! @Karelis69 είναι λίγο μεγαλύτερη (αν και φαίνεται μικρότερη από 29). Επίσης δεν είμαι έτοιμος να αναχωρήσω για το υπερπέραν. Προσέχω την φυσική μου κατάσταση και οι καταχρήσεις που κάνω είναι περιφερειακές μόνο σε σχέση με το σεξ. Στο άνθος της ηλικίας μου είμαι. 8 χρόνια μικρότερο με έκανε η μικρή. Δηλαδή 92.
review reaction 1 review reaction 3 Eros82, Constantinos27, hornyasfuck και 4 άλλα μέλη
20 Ιουνίου, 2021
Όντως η γυναίκα θυμίζει λίγο την πρωταγωνίστρια από το Ivan's chilhood του Tarkovsky.Να δεις που την έχει πηδήξει και ο Γκορμπατσόφ Μεγάλο χαμόγελο.Κατά τα άλλα respect για το πήδημα.
review reaction 1 review reaction 3 Constantinos27, hornyasfuck, vltepdr
03 Ιουλίου, 2021
Τελείωμα στο στόμα και δάχτυλα αφήνει?
03 Ιουλίου, 2021
@Eros82, δάχτυλα ναι. Τελείωμα στο στόμα δεν ζήτησα. Αν θυμάμαι καλά το πρόγραμμά της αφήνει. Δες στο site
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8