Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με την Εύα

Η Εύα είναι μια γυναίκα με έντονα χαρακτηριστικά, σαρκώδη χείλη, σέξι πρόσωπο, καυλιαρικο και σώμα καμπυλωτό για χουφτωμα και σκαμπιλια.. Ήταν ορεξάτη, χαμογελαστή και μοσχομυριζε. Ωραίο κορμί με καμπύλες, χυμώδες αλλά σφιχτό και με ωραίο κώλο. Στήθος φυσικό με καλή αίσθηση και ωραίες ρόγες.

Στα του αγώνα..

Στο πρόγραμμα της τα σπάει, είναι πορνοσταρικο χωρίς πλάκα.. Η πίπα της ήταν πολύ καλή με εναλλαγή στην ταχύτητα και περιποίηση και της γύρω περιοχής. Σεξ σε γρήγορους ρυθμούς με εναλλαγές στάσεων με καλή συμετοχή από την πλευρά της. Ωραίο κορμάκι για σπάσιμο που ξέρει να το στήνει σωστά και δεν λέει όχι σε τίποτα. Παίρνει πρωτοβουλίες και καλά κάνει γιατί η τύπισσα είναι πορνοστάρ θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τσόντα. Το τέλος ήρθε με δυνατό σφηροκοπημα στα τέσσερα.

Συμπέρασμα. Πέρασα καλά, καλή περίπτωση, ήταν ορεξάτη και δεκτική σε όλα, πολύ power!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
120
Likes:
5.108
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 monogamous, Quarantaris, GALLAS και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2021
Δεν έχω βάλει κριτική, γιατί δεν προβλέπεται από το σύστημα η περίπτωσή μου, ευκαιρία όμως να αναφερθώ εδώ. Την είδα ενώ περίμενα για άλλο ραντεβού στο ξενοδοχείο και όταν ρώτησα ποια είναι, μου το επιβεβαίωσε μία φίλη της, επίσης εργαζόμενη. Κανονικά δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσω, γιατί φόραγε κάτι τιραντοειδές και φαινόταν αυτό το περίεργο τατουάζ που έχει στο αριστερό της στέρνο και φαίνεται σε αυτή την φωτό https://www.bourdela.com/media/reviews/photos/original/6d/cc/a8/Eva-4-58-1623325002.jpg (σαν πηρούνια που ορίζουν κύκλο), ήταν τέτοια η έκπληξή μου λόγω της διαφοράς της από τις φωτογραφίες όμως, που έπρεπε να σιγουρετυώ. Λοιπόν, η γκόμενα είναι θωρηκτό, είναι πολύ πιο γεμάτη από τις φωτογραφίες της, πολύ όμως. Παίζει δηλαδή το κάθε μπούτι της να είναι μεγαλύτερο από δύο δικά μου (και δεν είμαι κανένα μυρμηγκάκι σε πάχος). Τώρα, μπορεί σε κάποιους να αρέσει αυτό το στυλ, αν όμως σας αρέσουν καλλίγραμες γυναίκες, τότε μακριά. Ευτυχώς που δεν την είχα κλείσει, γιατί θα γινόμουν έξαλλος με την διαφορά από τις φωτογραφίες.
review reaction 1 Bartender 74, old boy, xagnostos2006 και 7 άλλα μέλη
14 Ιουνίου, 2021
@Jack Skellington Συγγνώμη, δέν κατάλαβα...Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; Γιατί δέν προβλέπεται κριτική σου γιά τὴν κοπέλα; Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; Τόσες κριτικές ἔχεις γράψει! Ουάου!Ουάου!
14 Ιουνίου, 2021
Απτις φωτό η γκόμενα φενετε τσόντα πάντως, και απτό ύφος ακομα
14 Ιουνίου, 2021
@hornyasfuck: γιατί την είδα στο ξενοδοχείο ενώ περίμενα για άλλο ραντεβού, δεν είχα κλείσει μαζί της. Οπότε, τι κριτική να βάλω? Τι να βάλω για επικοινωνία, συμμετοχή και σεξ? Μόνο εμφανισιακά μπορώ να την κρίνω.
review reaction 1 samis11, hornyasfuck, james034
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4