Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στην Harley να πω εξαρχης πως σε μερικα σημεια θα εβαζα υψηλοτερη βαθμολογια αλλα δεν με αφηνει το συστημα. Την εκλεισα επειδη μου αρεσαν οι φωτογραφιες και συγκεκριμενα οι βυζαρες της. Πηγαινω ξενοδοχειο, ανοιγει πορτα και αντικριζω κατι πολυ κοντα στι φωτογραφιες της, πραγμα θετικο. Η κοπελα οπως εχει ειπωθει δεν εχει σωμα μοντελε αλλα τα εχει τα πιασιματα της με την καλη εννοια. Γλυκο προσωπο, πραγματι βυζαρες και ωραιο κωλο και ας ηταν μεγαλος, το διατηρει το σωμα της σε καλα επιπεδα. Φιλια, πιπα, (με την συγκεκριμενη παιχτηκε και ισπανικο) και δραση ολα μια χαρα και αντεχε σε σχετικα γρηγορους-δυνατους ρυθμους αν θυμαμαι καλα. Ιεραποστολικο και στα τεσσερα οι καλυτερες στασεις για μενα, για τις βυζαρες και την κωλαρα της αντιστοιχα. Στο ενδιαμεσο παιχτηκε και ολιγολεπτο μασαζακι απο μερους της χωρις καν να το ζητησω, πραγμα επισης θετικο. Στο τελος πιασαμε και μια κουβεντα με τα κλασικα, μου εδειχνε φωτογραφιες στο κινητο της που τραβαει οταν πηγαινει γυμναστηριο γιαυτο λεω οτι διατηρει το σωμα της. Ευχαριστη σε γενικες γραμμες συναντηση που ισως να επαναλαμβανα καποια στιγμη αν εψαχνα και δεν εβρισκα κατι αλλο αξιολογο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 20, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
KuriosAugolemonos
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
531
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, Constantinos27, monstercock greece και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2021
αν μου επιτρέπεις κύριε αυγολέμονε (χαχαχα....δυνατό Νικ Νέιμ)...2 παρατηρήσεις.
1ον δεν ξέρω σε τι οφελούν συναντήσεις που χρονολογούνται από το 2018...για πες?! Το κάνεις απλά σαν να γράφεις τωρα, μετά από 2 χρόνια, το ημερολογιο σου?
Και...2ον, ενώ κ στις 3 κριτικές σου επαναλαμβάνεις το "αν θυμάμαι καλά", πράγμα πολύ λογικό αφού περιγράφεις παλιές ιστορίες...που θυμάσαι τις φωτογραφίες που σου έδειχνε στο κινητό και την στιχομυθία επί αυτών....ένας θεός το ξέρει!
03 Ιουνίου, 2021
Φίλε James για το 1ο σου ερώτημα, όταν συνάντησα τα κορίτσια δεν ήξερα για το bou ούτε είχα προφίλ οπότε σκέφτηκα να τα γράψω τώρα που μπορώ. Για το 2ο, έχεις δίκιο σε αυτό που λες και για αυτόν τον λόγο δεν δίνω λεπτομέρειες πάνω στις υπηρεσίες αλλά η συμπεριφορά των κοριτσιών μου έχει μείνει το πιστεύεις ή όχι. Ελπίζω να σε κάλυψα. Χαμόγελο
review reaction 1 james034
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2