Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 2 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Το πρωτο σοκ ηταν στην πορτα. Μπραβο στον φωτογραφο που μας ξεγελασε. Το μόνο που είχε σχέση με την πραγματικοτητα ειναι το στήθος . Πραγματικα τιποτα αλλο. Αρκετα κοντυτερη, με περιττα παντου και αρτσουμπαλο σωμα. Το ξέρει και γι' αυτο δεν βγαζει τις καλτσες και τις ζαρτιερες μηπως και κρύψει τιποτα. Τον ιδιο ρολο επαιζαν και οι φλοραλ κελεμπιες που φοραγε που εκρυβαν τα παντα εκτος απο τα βυζια. Τα λεφτα μπροστα με αποτομο τροπο και για να καλυψει το αποτομο της συμπεριφορας της μου λέει και το δήθεν αστειακι...no money no honey...ξεκαρδιστηκαμε. Το μόνο που μου εμενε ηταν η ελπιδα για τις υπηρεσιες της. Δυστυχως ηταν εφαμιλες της εμφανισης. Φιλια ειδικής τεχνικής που ακουμπουν τα χειλια αλλα η γλωσσα αφαντη... Άτεχνο και αγαρμπο στοματικο με χερι τόσο που ποναγα στο τέλος. Με τα πολλα ζορια καταφερα να τελειώσω ετσι για να μην παει χαμενο το money που εδωσα ελπιζοντας ματαια για honey. Γενικα η όλη φαση μου θύμισε λιμανισιο μπουρδελο. Κριμα και απο τις φωτό ειχα πολυ υψηλες προσδοκιες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 31, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτερος
52
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp, kwstasxat, olddog και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2021
Στo Golden Diamond πραγματικά το 90% ειναι φολες.Εδω και χρονια.Με βαση τις κριτικές.Απορώ πού τις βρισκουνε.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1