Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 41 10
Call-Girls 82504
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Ριτα ειναι μια πολυ άμορφη κοπελα με αψεγαδιαστο λεπτο σωμα (δεν ειναι αδυνατη) και ενα πισω συσστημα αγαλματενιο. Πολύ ωραιο ντύσιμο και styling απο την κορφή ως τα νυχια. Γρηγορα τα ρουχα αφαιρεθησαν και μετα απο ενα εκατερωθεν φρεσκαρισμα ξεκίνησε ο αγων. Γλωσοφιλα απλοχερα ενώ επινα τον κωλο της που γέμιζε το χερι μου και παραπανω σχηματιζοντας τέλειο κύκλο. Το στοματικο ηταναρκετα πανω απο το μεσο ορο και την σταματησα για να παρατεινω τον πρωτο γυρο και να την περιποιηθω κι εγώ. Εκεί ανεβηκε η ενταση αφου καποια στιγμή μου ζήτησε ευγενικα να τελειώσει παιζοντας ταυτοχρονα με την κλειτοριδα της και φυσικα την προετρεψα να το κανει. Κρανος μετα, και διείσδυση σε ιεραποστολικο οπου συνεχίστηκε η ήδη απογειωμενη φαση με με βαθεια γλοσσοφιλα και υψηλές ταχυτητες μέχρι το τέλος.Και ο δεύτερος γυρος με ενταση και μεγαλυτερη ποικιλια στασεων ,περισσοτερο στα 4 οπου ήρθε και το δεύτερο τέλος. Γενικα μου αρεσε πολυ που το ευχαριστιεται και η ιδια αλλα ταυτοχρονα εχει το νου της να καταλαβαινει τα θέλω σου και να βλεπει τι θέλεις χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή