Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 19 10
Call-Girls 39256
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Υπάρχουν κάποια γλυκίσματα delicatessen, που αν και πολύ μικρά στο μέγεθος, συγκεντρώνουν συμπυκνωμένη τόση γλυκύτητα και ιδιαίτερη γεύση, που αρκεί mia μικρή δαγνωνίτσα για να πλημμυρίσει ο ουρανίσκος με την πληρότητα της απόλαυσης..

Αμύρα... Την είχα προγραμματίσει για να μου γλυκάνει τα γενέθλιά μου, αλλά όπως ερμηνεύει η φίλη μου η Λένα, ¨μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει..¨
Ήρθε το κακό που με βρήκε και τα ακύρωσε όλα! Μόλις συνήλθα, έψαχνα στο αγγελικό ιστότοπο προσμένοντας την επιστροφή της Αμύρα..

Όταν χτύπησα ελαφρώς την πόρτα της, η ταχυπαλμία μου έπιανε ταβάνι. Άνοιξε, μου έσκασε ένα χαμόγελο και χώθηκε στην αγκαλιά μου!
Ένα πανέμορφο θηλυκό, ακατέργαστο, όλα του φυσικά και ακριβώς όπως μου αρέσει το γυναικείο κορμί. Μοσχομυριστή και περιποιημένη.

Κρατώ κάποια πολύ ιδιαίτερα πράγματα για μένα, που όμως τους προσδίδω μεγάλη σημασία. Η τελευταία μας, ως την επόμενη συνάντηση, ήταν από τις πολύ όμορφες συναντήσεις που έχω να θυμάμαι..
Μου δόθηκε τόσο ολοκληρωτικά που δεν είχα περιθώριο να σκεφτώ τίποτε άλλο πλην του να μην κυλάει ο χρόνος. Ότι κάναμε ο ένας στον άλλο ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε.
Περιεργαζόταν το κορμί μου σα να το ήξερε χρόνια. Τα φιλιά της έρωτας! Χάδια και αγγίγματα από άλλη εποχή. Μεθυσμένος από την ευωδία του δέρματός της ήθελα να τη γευτώ και κείνη ριγούσε στις δονήσεις της γλώσσας μου.
Ήξερε ακριβώς τον τρόπο που ήθελα να με ευχαριστήσει και απόλαυσα τη γλώσσα της και το ζεστό της στόμα καθώς με κοιτούσε με το βλέμμα της μαθήτριας που περιμένει την επιβεβαίωση του δάσκαλου!

Κάναμε έρωτα και χάθηκα στη μαγεία της στιγμής και στο ποθητό της κορμάκι. Ήθελα να την κάνω να νιώθει μοναδική και υπέροχη όπως ακριβώς αισθανόμουν εγώ μαζί της.
Την πρόσεξα όπως θα πρόσεχα την νέα μου σχέση. Με την λαχτάρα αλλά και το σεβασμό ενός πολύ σημαντικού δικού μου ανθρώπου.
Μου ανταπέδωσε τη γλύκα και την αφοσίωσή της σε όλη τη διάρκεια της συνάντησής μας.

Για ακόμη μια φορά μαζί της πέρασα πολύ όμορφα και θα επιδιώξω να την ξαναδώ.
Συγχαρητήρια στο γραφείο που βρίσκει τέτοια αστέρια με ιδιαίτερη λάμψη.
Από την άλλη, θλίβομαι για κάποιους.. που επειδή πληρώνουν, παίρνουν και το δικαίωμα της ελεύθερης μα και ντροπιαστικής συμπεριφοράς, ειδικότερα σε πλάσμα σαν την Αμύρα. Μετά απορούμε γιατί εμείς, της άλλης πλευράς, περνάμε ζάχαρη.
Τουλάχιστον ξεφτίλας όποιος συμπεριφέρεται με ασέβεια στα κορίτσια. Δε σου αρέσει; Φεύγεις και τα παράπονα στον ατζέντη.

Μακάρι να μπορέσω να την ξαναδώ πριν φύγει. Συγκαταλέγεται επάξια στον top5 για μένα.

Καλά βόλια σε όλους και να σεβόμαστε τον διπλανό μας .

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.216
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Leviathan, THV και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2021
Πιπινοκατασταση ...
Ά
ΆγιοςΒασιλης
review reaction 1 mysterious
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1