Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 11 10
Call-Girls
19119
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά τη τελευταία αποτυχημένη συνέδρια που είχα και αρκετά φοβισμένος γιατί όπως λένε άμα καείς απτό χυλό φυσάς και το γιαούρτι , είπα να δοκιμάσω κάτι νέο πάλι και μου πρότειναν την Οξανα
Διαβάζω αυτές τις δυο κριτικές και ξανακάλω πίσω στο γραφείο, λέω είστε σίγουροι παιδιά, έρχομαι ήδη τραυματισμένος απτό προηγούμενο παιχνίδι χαχαχαχα
Τελικός με διαβεβαίωσαν ότι θα περάσω καλά και προχώρησα σαν το τζογαδόρο που αποφασίζει να πάρει το θάρρος και ν παίξει ενάντια στις πιθανότητες
Πάμε στο θέμα μας, η κοπέλα είναι φάση ευδιάθετης λολιτας κοντά στα 28 με στοιχεία καλής ζωής και ποιοτικής
Δεν είναι μοντέλα αλλά καμία σχέση εγώ δεν είδα με τα προαναφερόμενα στη τελευταία κριτική
Φιλία είχαμε αρκετά, πάθος γούσταρε μάλλον και έβγαλε
Κάτσαμε μιλήσαμε ,μου είπε για τη ζωή της , σπουδαγμένη με πτυχίο μου είπε και βρήκαμε κάτι κοινές συνιστώσες που έβγαλε μια χημεία μετά και στο κρεβάτι σε σενάριο η κοπέλα μου που ήρθε από το εξωτερικό
Σίγουρα δεν είναι γκομενα αγριάδες ούτε να γυρίσεις το πορνό που ονειρεύεσαι αλλά θα στη διασκέδασει την ώρα
Προσωπικά μου έκανε και μασαζάκι με πρωτοβουλία της πίπα στο δεύτερο γύρο, και δυνατό της σημείο τον την πήρα από πίσω οι κραυγουλες της, αληθοφανές και σε σωστή ένταση
Πάμε για αλλά, διόρθωσε την προηγούμενη φόλα που έφαγα, καλά γαμησια να έχουμε καλοκαιριάτικα
Διαβάζω αυτές τις δυο κριτικές και ξανακάλω πίσω στο γραφείο, λέω είστε σίγουροι παιδιά, έρχομαι ήδη τραυματισμένος απτό προηγούμενο παιχνίδι χαχαχαχα
Τελικός με διαβεβαίωσαν ότι θα περάσω καλά και προχώρησα σαν το τζογαδόρο που αποφασίζει να πάρει το θάρρος και ν παίξει ενάντια στις πιθανότητες
Πάμε στο θέμα μας, η κοπέλα είναι φάση ευδιάθετης λολιτας κοντά στα 28 με στοιχεία καλής ζωής και ποιοτικής
Δεν είναι μοντέλα αλλά καμία σχέση εγώ δεν είδα με τα προαναφερόμενα στη τελευταία κριτική
Φιλία είχαμε αρκετά, πάθος γούσταρε μάλλον και έβγαλε
Κάτσαμε μιλήσαμε ,μου είπε για τη ζωή της , σπουδαγμένη με πτυχίο μου είπε και βρήκαμε κάτι κοινές συνιστώσες που έβγαλε μια χημεία μετά και στο κρεβάτι σε σενάριο η κοπέλα μου που ήρθε από το εξωτερικό
Σίγουρα δεν είναι γκομενα αγριάδες ούτε να γυρίσεις το πορνό που ονειρεύεσαι αλλά θα στη διασκέδασει την ώρα
Προσωπικά μου έκανε και μασαζάκι με πρωτοβουλία της πίπα στο δεύτερο γύρο, και δυνατό της σημείο τον την πήρα από πίσω οι κραυγουλες της, αληθοφανές και σε σωστή ένταση
Πάμε για αλλά, διόρθωσε την προηγούμενη φόλα που έφαγα, καλά γαμησια να έχουμε καλοκαιριάτικα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 22, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2021
Φιλαράκι δεν μας λες τι έγινε στον αγώνα. Πόσες στάσεις παίχτηκαν, που τελείωσες και άλλα τέτοια που θα μας κάνουν να καταλάβουμε αν αξίζει να την πάρουμε!!!
ΟΑ
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1