Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κοίταζα τις καινούργιες και η Kira μου φάνηκε εξωτική, σα να έχει και κάτι ασιατικό επάνω της. Μελαχρινή με ανοιχτά μάτια και ύφος femme fatale• με έπιασε περιέργεια. Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν εύκολη και ήρθε στην ώρα της.

Μπροστά μου εμφανίστηκε μία κοπέλα που δεν είναι ούτε 1,60, με όμορφα μακριά μαύρα μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και σώμα με καμπύλες, σκέφτηκα, γιατί φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο φόρεμα και δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος.

Της πρόσφερα ποτό, προτίμησε μια μπύρα, πέταξε τα παπούτσια της και άρχισε να κυκλοφορεί σα να είναι η κυρία του σπιτιού, άναψε ένα iqos (πρέπει να είναι πολύ της μόδας αυτό στην ανατολική Ευρώπη) και καθίσαμε λίγο να γνωριστούμε…χαχα

Η Kira είναι παραπάνω από άνετη και πολυλογού. Τα αγγλικά της είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, οπότε μιλάει πολύ. Την άφησα να παίξει μπάλα, έτσι κι αλλιώς σε μένα ανέκαθεν ήταν δύσκολο να μπορώ να γαμήσω 2 φορές μέσα σε μία ώρα έτσι που αργώ την πρώτη, εκτός αν είμαι καψούρης. Της είπα λοιπόν να καπνίσει με την ησυχία της και έκανα κι εγώ ένα τσιγάρο. Η K. δήλωσε Ουκρανή και 25 ετών, είπε ότι έχει περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα αλλά άρχισε τώρα στο γραφείο, μου έκανε ανάκριση για την ηλικία μου, τη δουλειά μου και γενικά κύλησε μια συζήτηση ανάλαφρα όπως με μία γκομενίτσα που μόλις γνωρίστηκες και θέλει να πείτε όλα τα βασικά πριν πάρει απόφαση να περάσει στη δράση.

Τελικά μπήκε για μπάνιο και ήρθε τυλιγμένη με την πετσέτα. Έχει στήθος δυάρι και πρέπει να έχει βάλει 4-5 κιλά από τις φωτογραφίες – κάτι που με το ύψος που έχει φαίνεται. Ωστόσο ήταν γλύκα, ζουμερή, με καμπύλες, ωραίο δέρμα, υπέροχη μυρωδιά και γλυκό χαμόγελο. Την πλάκωσα στα γλωσσόφιλα και ανταποκρίθηκε μουρμουρίζοντας κάτι ναζιάρικα. Αφού εξερεύνησα το σώμα της με τα χείλη μου και τα χέρια μου, την έφαγα καλά. Στο γλειφομούνι ανταποκρίνεται με μεγάλη ευχαρίστηση, βγάζοντας πνιχτές ερωτικές στοναχές και κάθε τόσο σε κοιτάζει στα κλεφτά.

Στην πίπα δεν είναι ειδική αλλά γλείφει με πάθος άσχετης. Γενικά είχα την αίσθηση ότι έριξα στο κρεβάτι ένα κορίτσι από την επαρχία που νομίζει ότι έχει δει τον κόσμο και ξέρει τους άντρες. Από μέσα μου χαμογελούσα με καλά αισθήματα όμως. Αφού παρα-υπερ-καύλωσα την ξάπλωσα, της έφαγα το μουνί ακόμα λίγα δευτερόλεπτα και με το τζελ της μακριά από εμάς, μπήκα μέσα της με αργές και πολύ βαθιές διεισδύσεις για αρκετή ώρα. Συγχρονίστηκε μαζί μου, αφέθηκε σαν γάτα, η αναπνοή της άλλαξε και κολλούσε επάνω μου με προθυμία.

Στα 4 έδωσα πόνο και όσο ανέβαζα ρυθμό τόσο δινόταν, παίρνοντας την πιο καλή θέση που θα μπορούσε να πάρει, γυρίζοντας κάθε τόσο να με κοιτάξει. Τελικά αποφάσισα να την γυρίσω πάλι, την έπιασα από το αριστερό κωλομέρι και το δεξί μπούτι και με αποφασιστικές πιστονιές που κράτησαν ώρα την έχυσα θριαμβευτικά. Να σας πω ότι με πήρε χαμπάρι και δεν σταμάτησε να με κοιτάζει στα μάτια. Δεν της το είχα αλλά με διέψευσε.

Λίγα χάδια, ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις ενώ περιεργαζόμουν ένα σημάδι που έχει πάνω από το στήθος προς τον αριστερό ώμο της κι έτρεξε για μπάνιο γιατί μας έμεναν 3 λεπτά.

Άρχισε να λέει ότι την ηρέμησε που ήμουν γελαστός, άνετος με το χρόνο και που έχω αυτοπεποίθηση. Απολογούμενη άρχισε να μου λέει ότι γενικά αρέσει σε άντρες κάτω των 30 και ότι ποτέ δεν είχε επιτυχία στους μεγαλύτερους αλλά τώρα θα αδυνατίσει πάλι και… (άρχισε πάλι να μιλάει). Την διέκοψα με μερικά καυλόλογα και τη συνόδεψα. Απομακρύνθηκε 2-3 μέτρα, γύρισε, με φίλησε και χάθηκε από τα μάτια μου.

Προσοχή: πολλούς θα σας τσαντίσει και θα σκεφτείτε ότι πάει να φάει χρόνο. Σε άλλους πάλι θα φανεί ότι είναι λίγο βλαχούλα. Ίσως. Αν όμως την πάρεις χαμπάρι και είσαι άνετος, φίλε αναγνώστη, θα γαμήσεις καλά. Αν πιστέψει ότι σου αρέσει ακολουθεί και δίνεται τελείως. Αλλά τελείως. Εγώ πέρασα καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 steveman7, redb, CaptainK και 40 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2021
H φατσα της παντως φαινεται πολυ καυλωτικη
review reaction 1 hornyasfuck, john1975bi
27 Μαΐου, 2021
Δεν ήρθε τόσο μακιγιαρισμένη αλλά ναι, είναι. Κάπως λιγότερο απ' ότι στην κεντρική φωτογραφία, αλλά είναι.
review reaction 1 hornyasfuck
29 Μαΐου, 2021
Εγω πάντως το έψαξα όσο μπορούσα άκρη δεν έβγαλα γιαυτο θα το δω το μωράκι αυριο να δω με τα μάτια μου τι φαση είναι.η φωτο της η είναι απτον καλύτερο φωτογράφο η είναι όντως πολύ περίεργα ομορφη. Θα επανέλθω λοιπόν με εντυπωσεις
review reaction 1 hornyasfuck, john1975bi
29 Μαΐου, 2021
Δεν μπορείς να το ψάξεις και πολύ. Οι γνώμες είναι υποκειμενικές, είναι θέμα γούστου, συγκυρίας κλπ. Πρέπει να εμπιστευτείς την αίσθηση που έχεις. Δεν ρισκάρεις και πολλά εξάλλου.
review reaction 1 john1975bi
03 Οκτωβρίου, 2021
Όπως πάντα απόλαυση να διαβάζει κανείς κριτική σου φίλτατε!
review reaction 2 vltepdr
08 Φεβρουαρίου, 2022
Εκεί στο γλύφει με πάθος ασχετης το γέλιο μου ακούστηκε μέχρι τα απέναντι διαμερίσματα χαχαχα απολαυστική κριτική όντως.
review reaction 1 vltepdr
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6