Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 59 10
Call-Girls 98272
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεύτερη επίσκεψη χθες το βράδυ στην μασσα, δεν είχα βάλει κριτική στην πρώτη επίσκεψη αλλά και οι 2 ήταν εξίσου επιτυχημένες.
Εδω θα γράψω για την πρώτη επίσκεψη που έγιναν λίγο ποιο πολλά πράγματα αν και στης 2 έγιναν πάνω κάτω τα ιδια.
Εύκολη και γρήγορη η συνεννόηση με το γραφείο με μερικά μόνο SMS.

Δεν είμαι και παλιός στο άθλημα αλλά μαζί της έχω περάσει μερικες από της καλύτερες εμπειρίες μου.

Το πρόσωπο της μοιαζει λίγο μεγαλύτερο από αυτό στης φωτογραφίες, γύρω στα 30 την έκοψα αλλά το σώμα της είναι πραγματικά όλα τα λεφτά, υπέροχες καμπύλες, ωραίος μεγαλος κωλος τελείος για σφαλιάρες και 2αρι στήθος που πρόσφατα το έφτιαξε με πλαστική

Απο την πρώτη στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο κατάλαβα ότι το social το κατέχει πάρα πολύ καλά, μιλαει πάρα πολύ καλά αγγλικά οπότε η συννενοηση είναι πανεύκολη, είναι πολύ κοινωνικια και φαινεται ότι θέλει να περάσεις όσο ποιο καλά γίνεται.

Μετά από λίγο μπλα μπλα, γδύνομαι, κανω ντουζ και βγαίνοντας έξω από το μπάνιο την βλέπω ολόγυμνη ξαπλωμένη στο κρεβάτι να με κοιτάει με ένα πολύ καυλωτικο και ερωτικό βλέμμα Έρωτας

Στα του αγώνα τώρα η κοπελα είναι πολύ ορεξατη και φάνηκε ότι γουστάρε και αυτή την συνάντηση μας. Ξεκινήσαμε με άπειρα γλωσσοφιλα και αγγαλιες από την αρχή μεχρι το τέλος, full GFE φαση που εγώ γουστάρω. Πιπα πολύ απαλή και αισθησιακή να μου την γλύφει σαν παγωτό, μαζι με γλύψιμο αρχιδιων.

Συνεχίσαμε στο ψητό όπου εκείνη ανέβηκε πάνω μου cowgirl να έχει εκείνη τον ελενχο, ΠΑΡΑ πολλές φωνές σαν να είμαι με την γκόμενά μου και γλωσσοφιλα, με είχε καυλωση full και δεν άντεξα πολύ με αυτό το θέαμα και εχυσα μέσα της. Έκανα το ντουζάκι μου και στο διαλλειμα μιλήσαμε λιγο παραπάνω.

Δευτερος γύρος, πολλά γλωσσοφιλα πάλι μιας και μόνο έτσι καυλώνω ειδικά αφότου έχω χυσει ήδη μια φορά, στήσιμο στα 4 όπου την πήρα από πίσω και στο τέλος βγάζω το προφυλακτικο και την χυνω στο στόμα, δύσκολα χυνω δεύτερη φορά αλλά εκείνη με έκανε και τα κατάφερα.

Είναι πραγματικά μια κοπέλα που πιστεύω ότι όλοι οι άντρες πρέπει να την συναντήσουν, αλλά προτείνεται ποιοι πολύ για λάτρεις το GFE και τον γλωσσοφιλων. Θα την έβαζα 9/10 αλλά το site με αφήνει μεχρι 7

Στο τέλος μου είπε ότι θα φύγει για λίγο στα τελη του μήνα αλλά θα ξαναγύρισει μέσα στον Ιούνιο οπότε μην ανχωνεσαι δεν την χάνεται εύκολα αυτήν

And thats for you masha:
Thank you for the great time, I hope you have great summer holidays and to meet again very soon Έρωτας Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν