Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 34 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεν το έχω ξαναπάθει να αποχαιρετώ cg χαϊδεύοντάς την στα μαλλιά, με φιλιά και βλέμμα του στιλ “σε-περιμένω-πάλι-αύριο-για-σκίσιμο-και-ύπνο-καύλα-μου”.

Στα 50’ είχαν τελειώσει οι περιπτύξεις, έκανε πάλι μπάνιο και μέχρι το τελευταίο λεπτό χαζολογούσαμε. Με γύρισε νοερά πίσω, στην πρώτη μου γκόμενα όταν ήμουν 17, έτσι που ρωτούσε έμμεσα, με μάτια ανασφαλούς κοριτσιού που δεν είναι σίγουρη αν σου άρεσε και πόσο, τί θέλω να κάνει για μένα και τί έπαθα και σταμάτησα πριν την ξαναχύσω ενώ….

….ενώ δεν είχαν περάσει ούτε 3 λεπτά που αναρωτιόμουν αν θα της τα δώσω στο στόμα, ζητώντας από το γραφείο μισάωρη παράταση, ούτε 10’ που ήμουν μέσα της κι αυτή ήταν ξαπλωμένη στο πλάι ενώ εγώ γονατιστός, πιάνοντάς της με το ένα χέρι όποιο μεγαβύζο έβρισκα μπροστά μου και με το άλλο κρατώντας την από τα καπούλια για να μην μπορεί να ξεκολλήσει από μένα, της χτυπούσα την μήτρα με τον ψώλο μου (που με παρακαλούσε λέγοντας “αφεντικό, αυτήν θα ήθελα να την χύσω για να τη δεις μετά από 10 δευτερόλεπτα να ξεχειλίζει”). Αμέσως πιο πριν, θυμάμαι μια αργή πίπα με ξεδιάντροπα κοιτάγματα και πνιξίματα – σίγουρη εκδίκηση για όσα πέρασε όσο την είχα στα 4 γλείφοντας της και τους δυο δρόμους προς την ευτυχία.

Στο διάλειμμα πήγα να γελάσω πολύ και εκεί ήταν που είπα στον εαυτό μου ότι θα πάω και για 2ο γύρο και ό,τι βγει. Ξαπλωμένη δίπλα μου, με χάιδευε και με ρωτούσε τί δουλειά κάνω, πώς τα περνάω στην καθημερινότητα, πού γεννήθηκα, πού να πάει διακοπές, τί το ένα, γιατί το άλλο, και, ω, πόσο κρύα είναι η Μόσχα και ότι της αρέσω επειδή είμαι ωραίος τύπος. Όσο της απαντούσα τόσο με ανέκρινε με τη γελαστή της φάτσα και εμβόλιμα με ρωτούσε εάν είμαι καλά, αν μ’ άρεσε, αν γαργαλιέμαι γενικώς και γιατί είμαι ψεύτης και της είπα όχι αφού όταν μου έπιασε αιφνιδιαστικά τα αρχίδια με τα νύχια της πετάχτηκα μέχρι το ταβάνι γελώντας…

Πώς να μην μου είχε αρέσει; Είχε προηγηθεί ένα υπέροχο χύσιμο ενώ την είχα στα γόνατα και κοιταζόμαστε στα μάτια. Μου τον είχε κάνει τόσο Καγκελάριο που δεν μπορούσα να διαλέξω αν θα της τα δώσω έτσι ή πιο πριν που την είχα στα τέσσερα και τη γαμούσα βάρβαρα ή όταν πρωτομπήκα μέσα της προσπαθώντας να στριμώξω εντός της όλη την ύπαρξή μου. Τι να έκανα; Αφού την γαμάς και σε κοιτάει στα μάτια σα να σου λέει “γουστάρω να σε βλέπω να κάνεις το κέφι σου, χύνω που σε βλέπω να τρελαίνεσαι για μένα”.

Ήταν αυτή η πίπα χωρίς έλεος που μου έκανε και δεν με άφηνε να βγω ενώ της χάιδευα την πιο μικρή της τρύπα, που με είχε ερεθίσει τόσο, και τo “θυμωμένo” ύφος της όταν της είπα ότι δεν αντέχω άλλο και θέλω πια να την γαμήσω. Της το ζητούσα από την ώρα που τον πήρε στο στόμα κι ενώ είχα τη γεύση της στο δικό μου – πρέπει να πέρασα αρκετή ώρα που την έτρωγα κι αυτή από τη χαλάρωση είχε περάσει στους αναστεναγμούς κολλώντας το πράγμα της στο στόμα μου με θράσος.

Δεν ξέρω αν βοήθησε το ποτό που χτυπήσαμε σε δευτερόλεπτα με το που μπήκε και γνωριστήκαμε, όταν μου συστήθηκε με ντροπή μαθήτριας και μου είπε το όνομά της, ότι είναι 26 και ότι φαίνομαι πολύ πιο μικρός απ’ όσο είμαι ή ότι, μετά το μπάνιο ήρθε στο κρεβάτι με ύφος ντροπαλό αλλά και αποφασισμένο σε φάση “θα σου αλλάξω τα φώτα τώρα μάγκα μου”. Ένα γλυκομούνικο κορίτσι, λίγο πάνω από 1,60, με στήθος 4άρι, μακριά καστανά μαλλιά, μεγάλα υγρά καστανά μάτια, καλοφτιαγμένο, αρμονικό σώμα και κώλο που υπόσχεται πολλά, μυρωδάτη και με βλέμμα που αποπνέει μεγάλη καύλα.

H Dasha 5 (!) ή Δωροθέα (5)… στα ελληνικά, μοιάζει με την καυλιάρα συμφοιτήτρια – συμμαθήτρια, αυτή που θέλουν όλοι να τη σκίσουν αλλά την κάνουν και παρέα σα να είναι φίλος τους, αυτή που τη ζηλεύει ακόμα και η ωραία αλλά ξινή και ξενέρωτη κολλητή της επειδή γαμιέται γενναία και γουστάρει. Εγώ σε θεό δεν πιστεύω αλλά αυτός που την έφτιαξε ήταν μερακλής Μουνοποιός.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 12, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Aragorn135, delipas, olddog και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2021
Μαλακία
review reaction 1 review reaction 3 andronikos3, Inf0
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1