Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 83 10
Call-Girls 251765
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλησπερα σε ολους προσπαθω να συναντησω την Ναταλι πολυ καιρο,παντα υπηρχε καποιος λογος και δει μπορουσα να κλεισω.
Πριν το ραντεβου μας ειχα κλεισει 16 ωρες σκληρης δουλειας και στο τελος μεχρι να παω κουμπωσα και 5 διπλα jack για να ηρεμησω απο την υπερενταση και να
κατευνασω τους μυικους πονους το σωμα μου ηταν λες κα ειχα τρακαρει η με ειχαν πλακωσει στο ξυλο.
Οδευσα προς των ξενοδοχειακο παιδοτοπο 2 ωρες πιο πριν για να μπανιαριστο να φρεσκαριστω και να ξυριστο,
Παντα το κανω αυτο θελω να μαι καθαρος η διαδικασια τελιωσε η ωρα ηταν κοντα ρωτησα και τι θελει να τις παρω πηρα και εγω ενα.
Ηπορτα χτυπησε και το ραντεβου μου βρισκοταν διπλα μου.
Ψιλη ομορφη κοπελα με ντυσιμο που δεν προσδιδει στο επαγγελμα αυτο ηπιαμε τα παμε
Ακολουθησε το απολυτο ερωτικο ραντεβου η ναταλι πραγματικα ειναι μυστης του ερωτα πρωσωπικα με ολα αυτα που σας εγραψα πριν
Αμφεβαλα αν θα τα κατεφερω καναμε 2 γυρους και εκεινη μου ελεγε να παμε για τριτο
Ειχαμε αρκετη ωρα δεν χρειαζοταν αλλο ειναι πολυ ευχαριστη στην συζητηση οταν σου μιλαει σε κοιταει στα ματια που πρωσωπικα για μενα λεει πολλα
Εζησα εναν απεριγραπτο ερωτισμο με ενα κοριτσι που δεν προσπαθησε να αποφυγει η να κρυφτει ολη την ωρα του ραντεβου.
Ειχα να περασω ετσι σε ενα ραντεβου με την Liza Vip η οποια για τα δικα μου καιι τα θελω ειιναι αυτο που θελω να συναντω.
Σε ευχαριστω πολυ Ναταλι ηθελα να σου βαλω σε ολα 10

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
-300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
47
Πόντοι:
6.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xontrosee, alpula, Anatolian και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαΐου, 2021
Με έψησες να ξέρεις!
review reaction 1 hornyasfuck
07 Μαΐου, 2021
Αυτή λέγαν ότι έχει παχύνει σε σχέση με τις φωτογραφίες. Ισχύει;
Β
βόρδελος
07 Μαΐου, 2021
Δεν την ειχα συναντησει πριν εγω δεν ειδα κατι που με χαλασε αν ημουν ανετος οικονομικα την συγκεκριμενη και καποιες αλλες θα τις επαιρνα συνεχεια στην πρωτη κριτικη εβαλα σε ολα 10 αλλα δεν ανεβηκε
07 Μαΐου, 2021
Από τις καλύτερες κοπέλες!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4