Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 5 10
Call-Girls
40912
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Μου δωσατε φολα παιδες να στε καλα ρε θενκ γιου βερι ματς.
Εδω διαβαζεις συνολο καμια 25αρια κριτικες σε ολα τα προφιλ της κοπελιας και το γενικο συμπερασμα ειναι: Σωματαρα , σκυλοφατσα , πολυ παρλα , δυνατα αγριογαμησια και ρουφηχτρα.
Τι ισχυει τελικα;
Τσιμπουκαρα; Ενα αρκετα καλο γλυψιμο χωρις να φτανει τιποτα φοβερα επιπεδα
Σκυλοφατσα; Επιεικως παραπλανητικο , η κοπελα εχει κανει πολλες επεμβασεις και ισως παταει τα 40 πλεον(με καθε επιφυλαξη)
Πολυ παρλα; Αυτο κι αν ειναι επιεικως παραπλανητικο , αμα δεν την μπουκωσετε με πουτσα δεν σταματαει να μιλαει , εγω δεν ειχα ορεξη για 2η φορα και την αφηνα να μιλαει μονη της
Σωματαρα; Κατι γινεται εδω. Φουλ γυμνασμενη , με κωλο που λογικα εχει παιξει επεμβαση. Τα βυζια πλαστικη , νορμαλ δουλεια.
Δυνατα γαμησια; Οτι το γαμησι μοιαζει με στουντιου δεν θελω να το πω επειδη θα ηταν υπερβολικο. Ομως ειχα πει στο γραφειο οτι θελω να παρω μονο κωλο , μου εριξε πανηγυρικο ακυρο η ιδια επειδη "με τετοια ψωλη γινεται να θες να γαμας κωλους ρε παιδι μου;"
Ξερω γω; Αν ηθελα να γαμαω ξεχαρβαλωμενα μουνια δεν θα πληρωνα 210 ευρω την ωρα ασουμε. Αλλα οκ αυτη λογικο να μην θελει και να μην γουσταρει και και και , δεν κατηγορω την ιδια. Κουλ τυπισσα ειναι γενικα και δεν λεει μα μου αμα τρωει κανα βρισιδι ή καμια σφαλιαρα στον πατο της.
Αλλα εσεις ρε μαγκες οταν γραφετε οτι καποια γαμιεται διχως αυριο τι ακριβως εννοειτε να μου πειτε να ξερω απο δω και περα.
Εδω διαβαζεις συνολο καμια 25αρια κριτικες σε ολα τα προφιλ της κοπελιας και το γενικο συμπερασμα ειναι: Σωματαρα , σκυλοφατσα , πολυ παρλα , δυνατα αγριογαμησια και ρουφηχτρα.
Τι ισχυει τελικα;
Τσιμπουκαρα; Ενα αρκετα καλο γλυψιμο χωρις να φτανει τιποτα φοβερα επιπεδα
Σκυλοφατσα; Επιεικως παραπλανητικο , η κοπελα εχει κανει πολλες επεμβασεις και ισως παταει τα 40 πλεον(με καθε επιφυλαξη)
Πολυ παρλα; Αυτο κι αν ειναι επιεικως παραπλανητικο , αμα δεν την μπουκωσετε με πουτσα δεν σταματαει να μιλαει , εγω δεν ειχα ορεξη για 2η φορα και την αφηνα να μιλαει μονη της
Σωματαρα; Κατι γινεται εδω. Φουλ γυμνασμενη , με κωλο που λογικα εχει παιξει επεμβαση. Τα βυζια πλαστικη , νορμαλ δουλεια.
Δυνατα γαμησια; Οτι το γαμησι μοιαζει με στουντιου δεν θελω να το πω επειδη θα ηταν υπερβολικο. Ομως ειχα πει στο γραφειο οτι θελω να παρω μονο κωλο , μου εριξε πανηγυρικο ακυρο η ιδια επειδη "με τετοια ψωλη γινεται να θες να γαμας κωλους ρε παιδι μου;"
Ξερω γω; Αν ηθελα να γαμαω ξεχαρβαλωμενα μουνια δεν θα πληρωνα 210 ευρω την ωρα ασουμε. Αλλα οκ αυτη λογικο να μην θελει και να μην γουσταρει και και και , δεν κατηγορω την ιδια. Κουλ τυπισσα ειναι γενικα και δεν λεει μα μου αμα τρωει κανα βρισιδι ή καμια σφαλιαρα στον πατο της.
Αλλα εσεις ρε μαγκες οταν γραφετε οτι καποια γαμιεται διχως αυριο τι ακριβως εννοειτε να μου πειτε να ξερω απο δω και περα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2021
Εχεις δικιο man. Πολυ παρλα. Εκανα τη μαλακια και τη πηρα δυο ωρες και δεν εσκαγε με τπτ. Οσο για τα καυλια, σε ολους λεει οτι ειναι ψολαραδες αποτι καταλαβαινω??.
Rossonero1990
30 Απριλίου, 2021
Εχεις δικιο φιλε,οι περισσότεροι διαστρεβλώνουν την πραγματικοτητα,αλλοι αθελα τους και άλλοι ηθελημενα.Χαρακτηριστικο παραδειγμα Σοφια ματζικ(σιγα την γκομενα),Μασα ειντζελς κλπ.
gnnakos
30 Απριλίου, 2021
Gnnakos έχεις πρόβλημα φίλε, σε κάθε τη που γράφεις αναφέρεις Σοφία Μαγικ με πάντα προσβλητικό τρόπο λες και σου έχει πάρει την περιουσία! Σίγουρα δεν την ξέρεις! Αλλά και τόση πού γράφουν ότι πέρασαν καλά τους θεωρείς μάλλον χαζούς δεν ξέρουμε να κρίνουμε, εμείς χαζοί εσύ ο έξυπνος..
Dragon18
01 Μαΐου, 2021
Κανενα προβλημα φιλε μου,απλα την αναφερω ως παραδειγμα υπερτιμημενου call girl.Και ναι, μπορεί κάλλιστα 20 ατομα να γραφουν υπερβολες και 1 ατομο την αλήθεια,συμβαινει σε πολλές κοπέλες και κριτικες,πχ βλέπε προχθες κριτικη Χαρας(δεν αναφερομαι σε εμενα αλλα γενικα!)
gnnakos
01 Μαΐου, 2021
Gnnakos όταν κάποιος γράφει μία κριτική φόλα, αναφέρει ότι αυτό το κορίτσι δεν έκανε κάτι σε αυτό το ραντεβού, πήγε τα πήρε τα λεφτά και έφυγε! Θέμα ομορφιά είναι πολύ διαφορετική στο καθένα μας σεβαστό! Ο καθένας μας περιγράφει εμπειρία μας, τυχαίνει να περνάει καλά, εσύ όμως προσβάλλεις και δεν καταλαβαίνω τον λόγο? Μπορεί να μην σού αρέσει και να λες σιγά την γκόμενά αλλά σίγουρα σε κάθε ραντεβού που πάει στο πελάτη δίνει αυτό πού θέλει, στον καθένα διαφορετικά, δεν είναι ωραίο να προσβάλλεις μία γυναίκα χωρίς να την ξέρεις, είναι άδικο, αν θέλεις στην κάνω δώρο για να έχεις άποψη! Καλό Πάσχα
Dragon18
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5