Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η εργάσιμη εβδομάδα μόλις είχε τελειώσει, είχα κλείσει επιτέλους διήμερο στο σπίτι με μια γκόμενα από την πραγματική ζωή που με τρελαίνει αλλά με έχει καιρό ως αναπληρωματικό για τα ξεκαυλώματά της – όλα ήταν καλά αλλά είχα τόση καύλα και ανυπομονησία που δεν έπαιζε να περιμένω άλλες 24 ώρες και είπα να κάνω προθέρμανση. Πήρα τα απαραίτητα (ποτά, μπύρες κλπ) και έφτασα σπίτι. Κάνοντας έρευνα συνειδητοποίησα ότι είχα μείνει με 128 ευρώ μετρητά. Τίποτα δεν θα χαλούσε την καλή μου διάθεση – κι έτσι η μπίλια έκατσε στην Beatrice.

Τέλεια συνεννόηση με το γραφείο και να την στην ώρα της. Έντονα σλαβικά χαρακτηριστικά ένα πρόσωπο χαρούμενο αλλά όχι ακριβώς όμορφο, ωραίο σώμα, αδύνατη όσο πρέπει και 1,73-1,75 ενώ πρέπει να πλησιάζει τα 30. Φευγαλέα σκέφτηκα ότι είναι ανασφαλής και δεν έχει τον αέρα ενός cg. Φιλί στα χείλια, την πληρώνω (το συνηθίζω για να μην αγχώνονται) και μου λέει “να ξέρεις τρελαίνομαι για γλειφομούνι, από το σπίτι έρχομαι, μένω κοντά και μόλις έκανα μπάνιο” αφήνοντάς με εμβρόντητο για 2 δευτερόλεπτα. Ούτε 2 λεπτά μετά την είσοδό της είχα μπουκώσει το ωραίο φυσικό της στήθος και την κωλόπιανα γλυκά.

Λόγω διάθεσης καύλωσα φουλ αμέσως και είπα να δω αν έλεγε αλήθεια. Αλήθεια έλεγε. Ωραίο, πεντακάθαρο μουνί και ναι, της αρέσει το γλειφομούνι. Αφού πήρα το ορεκτικό μου τρώγοντάς την από μπροστά και από πίσω, με άρχισε σε μία ηδυπαθή πίπα. Βοήθησε και η σουπερ-ψυχολογικής προέλευσης-στύση που είχα, οπότε, προφυλακτικό ενώ τη δαχτύλιαζα και άρχισα ένα ανηλεές γαμήσι ενώ αυτή είχε μια σπάνια έκφραση που δεν μπορούσα να μεταφράσω. Αφού έκανα το κέφι μου έχοντας τη σιγουριά ότι έχω το πάνω χέρι, έφτασα σε ένα εντελώς αποενοχοποιημένο δυνατό οργασμό.

Στο διάλειμμα μου μίλησε από μόνη της για τον εαυτό της, λέγοντας πόσα χρόνια είναι στη δουλειά, ότι πέρασε από 2 χώρες πριν φτάσει σε κάποιο στούντιο στην Αθήνα (δεν ρώτησα ποιο), για τις συνθήκες εργασίας σε όλη αυτή την πορεία, για το πώς της φεύγουν τα λεφτά σε μαλακίες και μετά μετανιώνει που δεν κάνει πιο ουσιαστικά πράγματα. Τελείωσα το τσιγάρο μου, κάναμε μπάνιο διαδοχικά και όταν ήρθε, ενώ την χάιδευα, άρχισε να μου λέει ότι δεν το περίμενε αλλά της άρεσε πραγματικά ο πούτσος μου και άλλα τέτοια εγκώμια. Την φίλησα με γλώσσα και ανταποκρίθηκε λέγοντας μετά γελώντας “είσαι και κλέφτης!” και άρχισε μια φοβερά βαθιά και αργή πίπα. Αφού με έφερε στα άκρα, την έστησα στα 4 όπου την ξαναέφαγα από πίσω, πάλι πίπα και άγριο ξεμούνιασμα στα 4 και στο πλάι για ώρα.

Φεύγοντας με ρώτησε αν μου την πρότεινε το γραφείο ή αν τη διάλεξα εγώ. Της είπα ότι την διάλεξα από τις φωτογραφίες, άρχισε να με φιλά στο πρόσωπο και εξαφανίστηκε.

Σας το ξαναλέω, η Beatrice δεν είναι η φαντασίωση των αντρών, δεν έχει τον αέρα ενός call girl, αλλά αν κάνεις χημεία μαζί της θα περάσεις από καλά έως πολύ καλά. Εμένα με κέρδισε και στο διάλειμμα με την κουβέντα. Εξομολογητική, η συνείδηση ότι είναι σεξεργάτρια είναι σχεδόν (αν όχι τελείως) ταξική, φιλική. “Όλοι πουλάμε όπως μπορούμε τον εαυτό μας για να τα βγάλουμε πέρα” είπε και κατά βάθος όλοι ξέρουμε ότι έχει δίκιο.

Θα βάλω “ίσως” στο αν θα την ξαναδώ, παρόλο που δε νομίζω, για να μη δοθεί η εντύπωση ότι κάτι με χάλασε. Αντίθετα, πέρασα πιο καλά απ’ ό,τι περίμενα.

p.c.: Ημερομηνία ενδεικτική. Συνάντηση μέσα στον Απρίλιο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, spipis71, olddog και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού