Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 29 10
Call-Girls
128550
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τη Μελινα την ειχα συναντησει πιο παλια οταν ηταν σε γραφειο και ηθελα τωρα που ειναι ανεξαρτητη μια επαναληψη. Παραμενει μια ομορφη κοπελα και διακριτικη σε παρουσια. Μολις ομως γδυθει το διακριτικο παρουσιαστικο μεταμορφωνεται σε θηλυκο ετοιμο για αταξιες οπως της αρεσει να λεει. Η Μελινα ειναι και για γουτσουγουτσου και για ψηλες στροφες.Γλωσσοφιλα συνεχεια μεχρι να κατεβει χαμηλα και να αρχισει να σε βασανιζει!Το τελος ηρθε στο στοματακι της και τα εφτυσε. Δευτερος γυρος σχεδον το ιδιο αλλα χωρις βασανο! Ανεβηκαν οι στροφες σχεδον αμεσως και το τελος ηρθε με ενα καπως ιεραποστολικο με θεα τις ματαρες της! Συνοπτικα! Η Μελινα ειναι το καλύτερο vfm αυτη τη στιγμη στο λεκανοπεδιο εξου και το δυσκολο να τη βρειτε.Με υπομονη και επιμονη ολα θα γινουν τυποι μου ! Μερσι για την αναγνωση,τα ξαναλεμε...
υ.γ Το οχι στο αν θα τη ξανασυναντουσα ειναι καθαρα προσωπικο διοτι οτι ηταν να παρω απο τη Μελινα το εχω παρει.
υ.γ Το οχι στο αν θα τη ξανασυναντουσα ειναι καθαρα προσωπικο διοτι οτι ηταν να παρω απο τη Μελινα το εχω παρει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 26, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν