Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 10 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τι να πω για το κορίτσι πραγματικά.... καταρχάς θα ευχαριστήσω την Καίτη. Γιατί η Alina ήταν booked για όλη τη μέρα αλλά επειδή με άκουσε πόσο ήθελα ραντεβού μαζί της, μόλις έγινε ακύρωση με πήρε τηλέφωνο αμέσως να με ενημερώσει και να με βάλει ραντεβού σπόντα.

Ραντεβού αργά το βράδυ λοιπόν. Και θα περίμενε κανείς το κορίτσι να είναι ταλαιπωρημένο / βαριεστημένο / κουρασμένο / μπλα μπλα μπλα. Όχιιιιι... ήταν μέσα στο χαμόγελο και την καλή διάθεση. Είχα και εγώ σούπερ διάθεση που την περίμενα όμως και είχαμε εξαρχής χημεία στη συζήτηση. Της έβαλα λίγο νερό, πήγε στο μπάνιο και μετά ήρθε στην κρεβατοκάμαρά μου (σπίτι το ραντεβού μου).

Το σώμα της φανταστικό με εσώρουχα όπως και γυμνό. Μικρό στήθος που της ταιριάζει, κωλαράκι ποίημα, προσωπάρα, μαυρισμένη λίγο. Χάδια και φιλιά στο στόμα με γλώσσα, διστακτικά στην αρχή, όμως απλόχερα χωρίς ίχνος κακής ενέργειας.

Το στοματικό της ήταν μαγικό. Όχι μόνο επειδή δεν έβαζε καθόλου χέρι ή μόνο όταν έπρεπε. Οχι μόνο γιατι΄έκανε πολύ δυνατό γλείψιμο με τη γλώσσα πάνω κάτω. Όχι μόνο γιατί προσπαθούσε deep και έγλειφε και @@. Αλλά επειδή έβλεπες αυτό το πανέμορφο πρόσωπο να το παίρνει στο στόμα. Πρέπει να τον είχε στο στόμα της πάνω από 10 λεπτά. Την σταμάτησα φοβούμενος ότι θα τελειώσω. Ξεκινάμε σεξ.

Υπήρχε ένα αρνητικό μόνο. Στα 4 δε στηνόταν καλά. Αλλά υπήρχε εξήγηση. Την πονούσα σε αυτή τη στάση. Σε όλα τα άλλα, ΑΨΟΓΗ. Έβαλε και λίγο ζελ αλλά προφανώς το έχουμε ξεκάνει στα ραντεβού το κορίτσι και ακόμα και με το ζελ ήταν πάρα πολύ στενή και η αίσθηση του αιδοίου της ήταν πραγματικά μαγική.

Υπακούσε, σε όποια στάση ήθελα, όπως ήθελα, φιλιά φουλ,, χάδια, αγκαλιές. Από τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ γυναίκες που με καύλωσαν τόσο πολύ ώστε να τελειώσω μέσα της. (με προφυλακτικό, εννοείται) Είχα τόσο δυνατό οργασμό που δεν το πίστευα.

Κάναμε μπάνιο μαζί. Με ρωτάει "may I use this shower gel?" της λέω "take my shower gel, take my wallet, take my credit card". Γέλαγε. Είχαμε πολύ καλό σόσιαλ μετά καθώς ο οδηγός άργησε και τα λέγαμε ένα τέταρτο. Μου άφησε η Alina ένα χαμόγελο που θα κρατήσει αρκετές μέρες. Ευχαριστώ και πάλι στην Καίτη για την τελευταία στιγμή που μου έκλεισε το ραντεβού και με έβαλε προτεραιότητα.

*έβαλα "ίσως" στο αν θα την συναντούσα ξανά, γιατί είναι μαζοχιστικό να κάνεις σεξ με τέτοιο κορίτσι για μια ώρα μόνο ενώ το θέλεις για να του κάνεις έρωτα όλο το βράδυ κάθε βράδυ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 25, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
107
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, OUROBOROS, chris1955 και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2021
Πολυ σωστο, ειναι λιγες οι περιπτωσεις αυτες(οπως η συγκεκριμενη βεβαια) που μπορει και να πεις ποιο το νοημα να κλεισω αλλη μια ωρα αφου την θελω για ωρες και ολο για το βραδυ/ια και δεν γινεται αυτο. Σωστο και ρεαλιστικο σκεπτικο. Καλη συνεχεια.. Στα υπολοιπα!! Κρινω οτι θα μας ξαναελθει το κοριτσι, τωρα που ειδε και το" local market status" ?
review reaction 1 Annapurna
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1