Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 19 10
Call-Girls 50193
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μου αρέσει που είπα ότι δε θα την ξαναδώ... η προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να τιμηθεί με πολύ σεξ. Κάλεσα τη Μία για επαναληψη λοιπόν. Σύντομα με θυμήθηκε. Αράξαμε λίγο μιλήσαμε πριν το σεξ και ξεκινήσαμε παιχνίδια με φουλ φιλιά στο στόμα με γλώσσα και αποφάσισα να την γλείψω. Την έγλειψα αρκετή ώρα μέχρι που τελείωσε - είδα και εγώ πυροτεχνήματα.

Ξεκινάμε μετά πάλι χάδια, μου κάνει πίπα και μπαίνω μέσα της.. πάλι πολύ στενή. Αυτή τη φορά δεν έβαλε τζελ. Σεξ σε πολλές στάσεις, από πάνω έδωσε πόνο, στα τέσσερα την έσκιζα και έκοψα ταχύτητα μόνος μου όταν κατάλαβα ότι πονάει - αλλά αδιαμαρτύρητα το δεχόταν. Όταν είδε ότι με νοιάζει να περνάει καλά ακόμα και μετά τον οργασμό, ανέβασε κι άλλο ταχύτητα....

Ανέβηκα πάνω της και πιάνω ένα ρυθμό από μια στάση που κατάλαβα ότι την ερέθιζε και της είπα όταν τελειώσει να το φωνάξει.....

Τελειώσαμε μαζί. Δε θυμάμαι με γκόμενα πότε έκανα τελευταία φορά τέτοιο σεξ. Πρέπει να ήταν το 2017 πραγματικά τόσος πολύς καιρός έχει περάσει.

Στο τέλος μου είπε ήταν το καλύτερό της σεξ με Έλληνα που έκανε ποτέ :smiling-face-with-heart-eyes: Mia #1

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν