Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 2 10
Call-Girls 11848
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Λαουρα λοιπόν, μπορεί να λέει Ρουμάνα όμως πρέπει να έχει μεγαλώσει εδώ τα ελληνικά της είναι άψογα σε βαθμό που αν δεν έλεγε το προφίλ της Ρουμάνα θα την έκανα Ελληνίδα. Όποτε επικοινωνία 10αρι
Πάμε στα της εμφάνισης. Υψος στο 1.65 Μελαχρινή με ίσιο μαλλί ως την μέση, πρόσωπο ιδιαίτερο το βρήκα γλυκό με ωραίο χαμόγελο. Κορμί για μένα φανταστικό και μαυρισμένο από σολάριουμ ίσως, είχε έναν τόνο. Στητό βυζακι φυσικό μαξ 2αρι μέση δαχτυλίδι και κωλαρα τροφαντη στρογγυλή όπως πρέπει. Νομίζω οι φωτογραφίες είναι ακριβεστατες.
Πεντακάθαρη και μυρωδάτη σε βαθμό που την γύρισα για 69 το οποίο σπάνια κάνω σε συναντήσεις.
Στα του αγώνα πρώτη στάση 69 να κρατάω τις κωλομαγουλαρες και να την γλυφω ενώ εκείνη προσπαθούσε να μου πάρει τσιμπουκι. Και λέω προσπαθούσε καθότι δεν μου άρεσε καθόλου ( δόντι). Δεν κατάφερε να με καυλωσει καλά με το τσιμπουκι της αφού πάντα έβρισκε δόντι, έκανα την επισήμανση αλλά η πίπα ήταν λες και τον είχα βάλει σε βάζο με γυαλόχαρτο (κρίμα). Ελπίζω να βελτιωθεί.
ΔΕΝ φιλάει με γλώσσα. Βασικά δεν φιλάει...το να ακουμπάει τα χείλη της στα δικά σου με το στόμα κλειστο λες και της έχει έρθει αναγούλα δεν πιάνεται για φιλί λογικά.
Συμμετέχει ενεργά με καλά στησίματα και θεωρώ έκανε προσπάθεια μεγάλη δεν μπορώ να πω ότι με το κορίτσι έχω κάπου παράπονο. Και τις δυο φορές τελείωσα στο σώμα της πιο συγκεκριμένα στον κωλο της που είναι και το highlight ( δεν τον δίνει).
Μια συνάντηση που για μένα τελείωσε με οριακά θετικό πρόσημο , η Λαουρα σε εμφάνιση και ειδικά κορμί για μένα βάζει κάτω ακριβότερες κοπέλες του γραφείου δυστυχώς όμως οι αποστειρωμένες της υπηρεσίες δεν την βοηθούν.
Αν βελτιωθεί θα χαρώ να το διαβάσω σε κριτική επόμενου συναγωνιστή και τότε θα την ξαναπάρω. Μέχρι τότε υγεία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
APE
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
1.491
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ant-ant, doc_lin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού