Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ημερομηνία τυχαία – η συνάντηση έγινε μέσα στον Απρίλιο. Η συμπεριφορά του γραφείου ήταν πραγματικά εξαιρετική. Σύντομη και ακριβής συνεννόηση και όλα έγιναν πάρα πολύ εύκολα, ενώ η κοπέλα ήρθε ακριβώς στην ώρα της.

Η Sabrina μου άρεσε από τις φωτογραφίες και ήθελα να δω γιατί δεν υπάρχει γι' αυτήν ούτε μία κριτική. Είναι μια κοπέλα λίγο πιο κοντή από αυτό που αναγράφεται στο site, 1,60 περίπου, αδύνατη όσο πρέπει και με σφιχτό σώμα αλλά με στήθος μεταξύ C και D φυσικό, με μεγάλες ρώγες και ελαφρώς πεσμένο λόγω βάρους…, αλλά εγώ το προτιμώ από ένα σιλικοναρισμένο. Τα φτιαγμένα με αγχώνουν, με κάνουν να αισθάνομαι σα να τρώω ζελέ που ξεχάστηκε στο ψυγείο. Μακριά μαύρα μαλλιά και όμορφα μάτια σε μια περίεργη απόχρωση του πράσινου. Μέση δαχτυλίδι, ωραίος κώλος και σχετικά προπετές μουνί. Αν και μου φάνηκε κάπως κουρασμένη από τη δουλειά είναι και φαίνεται γύρω στα 25. Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά οπότε η συνεννόηση ήταν πανεύκολη.

Ήταν μοσχομυριστή και είπε ότι μόλις είχε πλυθεί, κάτι που διαπίστωσα μετά από λίγο. Ανταλλάξαμε 2 ανώδυνες προτάσεις και στα 3-4 λεπτά από την ώρα που είχε φτάσει, τα είχε πετάξει όλα και την άρχισα στα πιασίματα. Σπάνια μου έρχεται να δώσω γλωσσόφιλα σε cg, οπότε δεν ξέρω να σας πω αν δίνει αλλά έχω την εντύπωση ότι με έναν τρόπο το εκτίμησε που δεν ήθελα εγώ. Σα να με πήρε στα πιο σοβαρά. Φιλιά και γλειψίματα δέχεται παντού, σε λαιμό, στήθος, πλάτη, κοιλιά, κώλο, μπούτια, γάμπες, παντού. Αφού της έφαγα το ευωδιαστό μουνί της και χαλάρωσε, μου έκανε μια εξαιρετική πίπα, κοιτώντας με αναιδώς και σε λίγο ήμουν πανέτοιμος. Μου πέρασε το προφυλακτικό με το στόμα, συνεχίζοντας τον εξαιρετικό πεοθηλασμό μέχρι που τη σταμάτησα επειδή ήθελα αλλιώς.

Την πήρα ιεραποστολικά αυξάνοντας, κίνηση με την κίνηση, το ρυθμό μου και το βάθος της διείσδυσης, χωρίς αναστολές. Μια χαρά ανταποκρίθηκε. Αφού είχα γίνει τέρμα πύρκαυλος, τη γύρισα στα 4 και μετά από εντελώς αλύπητο σφυροκόπημα, που ευτυχώς κράτησε αρκετά, την έχυσα δυνατά στο μουνί κοιτάζοντας την πραγματικά μικροσκοπική της κωλοτρυπίδα (δεν δέχεται δάχτυλα, η μόνη απαγόρευση που βάζει).

Μπάνιο, 2 κουβέντες που προσπάθησε αυτή να ανοίξει για να πάρει μια ανάσα, κάποια αυθόρμητα γέλια σε κάτι αθώα πειράγματα που της έκανα και στα 30’ περίπου, εντελώς άνετη πια, πήρε πρωτοβουλία και άρχισε το 2ο ημίχρονο. Αφού την έφαγα πάλι, μου έκανε μια δεύτερη ωραιότατη πίπα, πέρασμα σκούφου και τη γάμησα για ώρα πισωκολλητά, από μπροστά και στο πλάι όσο πιο δυνατά γίνεται. Ξανάκανε σχολαστικό μπάνιο και αποχαιρετιστήκαμε.

Το καλό με τη Sabrina είναι ότι έχει το σωματότυπο που μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις και ότι δεν διαμαρτύρεται ακόμα και στο πιο τρελό ξεμούνιασμα. Είναι φοβερά υπάκουη. Το κακό είναι ότι δεν ξέρει (ακόμα ; ) να δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Είναι σαν ένα καλό one night stand. Θα έλεγα ότι μόλις βγαίνει από την κατηγορία της κοπέλας από στούντιο και ανεβαίνει προς call girl χωρίς όμως να έχει φτάσει ακόμα. Θα φτάσει; Ίσως. Εκτιμά πολύ την καλή και φιλόξενη συμπεριφορά και προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις οικεία. Δεν ξέρω πόσο συχνά το καταφέρνει γιατί εγώ δεν το χρειαζόμουν, όχι αυτή τη φορά τουλάχιστον. Την συμπάθησα πολύ και δεν καταλαβαίνω ακριβώς το λόγο. Πέρασα μεν καλά αλλά ήμουν σε καλό mood από μόνος μου. Αν δεν ήμουν δεν ξέρω να σας πω αν θα μπορούσε να με ξεσηκώσει.

Αν θα την ξανάβλεπα; Έχω ως κανόνα να μην το κάνω. Για τη Sabrina θα έκανα εξαίρεση μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα βάλει στις υπηρεσίες της το πρωκτικό. Αν το κάνει θα την ξαναδώ σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, olddog, gauguin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2021
Γνωστο στουντιοκοριτσο το Σαμπρινακι, το χω τιμησει απειρες φορες στους Γερμανους. Μεγαλα της ατου η φοβερη πιπα που κανει με τα φτιαγμενα τσιμπουκοχειλα, η κωλαρα της οταν στηνεται στα 4 και τα βυζια της που ειναι μεν πεσμενα αλλα η ρωγαρα ανταποκρινεται φουλ.
Το μειονεκτημα της ειναι οτι αρκετες φορες βγαζει μια βαρεμαρα.
review reaction 1 hornyasfuck
11 Απριλίου, 2021
Ωραίος φίλε.
Μοιάζει με την Σαμπρίνα που δούλευε στο στούντιο της Ισμίνης ή είναι ιδέα μου?
Τότε ήταν γεματούλα με την καλή έννοια αν είναι η ίδια.
Σου ανέφερε τίποτα?
Αν ναι χαλαρά θέλω να την συναντήσω.
review reaction 1 hornyasfuck
11 Απριλίου, 2021
Δεν μιλήσαμε και πολύ... αλλά μου άφησε την εντύπωση, όπως έγραψα, ότι ως cg είναι καινούργια αλλά όχι ότι άρχισε να κάνει αυτή τη δουλειά πρόσφατα. Οπότε παίζει αλλά δεν ξέρω να σας πω. Δεν έχω πάει σε studio ποτέ. Προτιμώ πάντα callgirls.
review reaction 1 hornyasfuck, Θέμης88, Yatoputso
11 Απριλίου, 2021
Αμ δε σε πηρε στα σοβαρα παικτη! Τα κραταει για το γκομενο! Βρε το Σαμπρινακι! Αν ερθει και το αλλο κοντοπουτανο της παρεας η Αλισα θα χαρει πολυς κοσμος
review reaction 3 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4