Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 50 10
Call-Girls 139892
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο που επιλέγει εδώ και 1 χρόνο το γραφείο σε μικρό δωμάτιο με μικρό μπάνιο και γενικά τίποτα στο χώρο που θα ανέβαζε τη συναντηση.
Περίμενα από την κοπέλα να το κάνει αυτό αλλά δεν είχε διάθεση, ήταν κουρασμένη, φταίω εγω που περίμενα τη Νόνη Δουνια στα νιάτα της με διάθεση σεξ αλλά Sharon Stone (ειναι επίκαιρη), ήταν κακη μέρα. Δεν ήθελε το σύμπαν μάλλον...
Τα 150, συν δωράκι τα πήρε κατευθείαν. Μπροστά. Η απόδοση ήταν κάτω του μετρίου και η εμφάνιση ακριβώς στο μέσο όρο που λες δε θα φύγω θα δω πως θα πάει το ραντεβού.
Μέτρια πιπα, δύο τρεις στάσεις με τελείωμα στα 4 και αφού μετά την 1η φορά δεν την πήρε ο ύπνος στο κρεββάτι με τελείωσε 2η φορά με πιπα και χυσιμο στα βυζάκια της.
Άξιζε 150? Σίγουρα όχι! Βγαίνοντας από το χοτελ σκεφτόμουν την Κατυ που διάβαζα εδώ σε θέμα... Α ρε Κατυ γύρνα πίσω... 3 μπαλακια θα σου έριχνα με 150 €.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 183939
Σεβαστός
17
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, chris1955 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Απριλίου, 2021
Εύγε, το αυτονόητο, μια κριτική που είναι κριτική για την κοπέλα και όχι γιατους υπόλοιπους εδώ μέσα!
review reaction 1 hornyasfuck
02 Απριλίου, 2021
Παιδιά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κορίτσι κάηκε από τα πολλά ραντεβού!! Έχει μια μέτρια εμφάνιση σίγουρα και όχι την λάμψη των φωτογραφιών αλλά έσκασε. Ευτυχώς δεν δοκίμασα!!
review reaction 1 hornyasfuck
02 Απριλίου, 2021
Μπορεί να κουράστηκε αλλά μην ξεχνάμε τους ασταθμητους παράγοντες Νο1 προποτορες και Νο2 της συμμόρφωσης(πείραμα του Asch)
02 Απριλίου, 2021
Είναι λογικό και αναμενόμενο να μην έχουν όλοι την ίδια εμπειρία με ένα κορίτσι.
Και τα κριτήρια, προσδοκίες είναι διαφορετικά ανά πελάτη και τα κορίτσια αλληλεπιδρούν διαφορετικά ανάλογα τον πελάτη και τις συνθήκες ( κούραση, διάθεση κλπ ).

Κατά τη γνώμη μου η Dia δείχνει μια καλή περίπτωση, ίσως λίγο κουρασμένη από τα συνεχή ραντεβού. Δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη περίπτωση.

Από τις φωτογραφίες δείχνει μια καθημερινή κοπέλα.

Κάποιοι πέρασαν καλά κάποιοι άλλοι όχι.

Εγώ δεν την συνάντησα και δεν νομίζω.
review reaction 1 Karelis69
10 Απριλίου, 2021
Μέγας παπάρας που μόνο στα μασατζίδικα δίνει 10άρια ... Μαλακία
11 Απριλίου, 2021
Ευχαριστώ Mr Glamour
12 Απριλίου, 2021
Αν δεις προσεκτικά το ξανθό στο αβαταρ μου θα καταλάβεις ότι κ γω ψωνίζω από κει.
Απλά είμαι σωστός και δίκαιος.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7