Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 50 10
Call-Girls 139813
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε....(εξού και ο τίτλος)....διαβάζω από μερικούς... λαμπάδα... κατηγορία....δάφνες.... στέφανα.... λοιπόν η έχετε πάρα πολλά λεφτά για πέταμα (δόξα τον Θεό δεν πεινάω αλλά λεφτά για πέταμα δεν έχω) η βλέπουμε άλλες κοπέλες η δεν ξέρετε τι σημαίνει εσκορτ... λοιπόν η δική μου εμπειρία λόγο του ότι τα γούστα ταιριάζουν με τους λίγους...στο ραντεβού ήρθε ένα κορίτσι που στο δρόμο εγώ δεν θα το πρόσεχα που τα φιλιά του τα έδινε με τον σταγονόμετρο και αυτά σχεδόν καθόλου γλώσσα (στα παπάρια μου αν φοβάστε τον covid αλλάξτε δουλειά η ανακοίνωσε το στο πρόγραμμα σου όχι φιλιά η φιλί χωρίς γλώσσα.... Τα έξτρα γιατί τα ανακοινώνεται;;;;) Μια μέτρια πίπα και σεξ σχετικά καλό....κορμί μέτριο και στο διάλυμα....άντε να τελειώσει και αυτό το ραντεβού να πάμε παρακάτω.... κουραστικε ;;;βαριέται;;;δεν το έχει;;; Πάντος άλλη κοπέλα βλέπετε μερικοί η δεν την έχετε δει καν ( και όχι μόνο αυτή) η καλό είναι να μάθουμε ότι το εσκορτ είναι αλλιώς...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
nikos708
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Φεβ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
131
Likes:
6.995
Πόντοι:
17.576
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, SinBarr και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2021
ακομα να καταλαβεις οτι εδω μεσα οι περισσοτεροι ειναι προμοτορες ???
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 204103
review reaction 1 nikos708
01 Απριλίου, 2021
Χωρίς παρεξήγηση, ο Ανδρόνικος την είδε τη κοπέλα. Εσύ 100% δεν έκανες ραντεβού μαζί της. Ούτε μια λεπτομέρεια στην υποτιθέμενη κριτική, πρόσωπο βαθμολογία 8 και γράφεις "στο ραντεβού ήρθε ένα κορίτσι που στο δρόμο εγώ δεν θα το πρόσεχα ", σεξ σχετικά καλό βαθμολογία 6???, γενικά μια κριτική που έγινε απλά και μόνο για να κραξεις, χωρίς λεπτομέρειες χωρίς να βγαίνει νόημα από αυτά που λες και τη βαθμολογία σου. Βρε νταλκα που έχετε μερικοί.
review reaction 1 Yatoputso, Zebu, gauguin και 4 άλλα μέλη
01 Απριλίου, 2021
Σωστός, συμφωνώ, και εγώ την είχα πάρει μετά από πολύ ψάξιμο στις κριτικές νόμιζα ότι θα εκανα το καλύτερο σεξ της ζωής μου και η κοπέλα ήταν πολύ απλή σε ότι κάνει, τίποτα το φοβερό.
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, nikos708, delipas και 1 ακόμα μέλος
01 Απριλίου, 2021
Μετριότης, μετριοτήτων, τα πάντα μετριότης...
review reaction 1 hornyasfuck
01 Απριλίου, 2021
Αφού ξέρεις τι είδε ο Ανδρόνικος και μόνο αυτός πάλι καλά...λοιπόν...εγώ σε μια κοπέλα στον δρόμο για να μου τραβήξει το βλέμμα θα πρέπει να έχει κορμί δυνατό.. πράγμα που η κοπέλα δεν έχει... Πρόσωπο βλέπω μετά...γούστα είναι αυτά...σεξ σε καμία περίπτωση καλό αλλά όχι και χάλια για αυτό και το 6 αλλιώς θα ήταν 3...4 η θα είχα σταματήσει το ραντεβού....τώρα όσο για τον νταλκα μάλλον εσύ έχεις γιατί εγώ σχεδόν σε όλες τις κριτικές δεν είμαι τόσο λεπτομερής... ρομάντζα γράφουν άλλοι....ψεύτης στην ζωή μου δεν έγινα ποτέ δεν έχω λόγο....αλλά εσύ θες να διαβάζεις κριτικές σύμφωνα με τον τρόπο που γράφεις εσύ...διάβασε πιο κάτω τους αγαπουληδες η πρωμοτορες που την θεοποιούν πλήρωσε και εσύ 150 συν χοτελι και άσε τα λόγια και την λάσπη....δείτε πως είναι τα εσκορτ και αν μποτητε πληρώστε τα και μετά μιλά μαζί μου...είναι μεγάλη μαλακια να παραπληροφορουν για πλάκα και αυτές τις εποχές να δίνουν λεφτά άνθρωποι που τα μαζεύουν με χίλια βάσανα να διασκεδάσουν έστω και μια μέρα...το φόρουμ για αυτό το λόγο υπάρχει όχι για να λέτε ότι σας έρθει στο κεφάλι...άντε πια...!!!
review reaction 1 digger, hornyasfuck, piko
01 Απριλίου, 2021
Το μάθημα αγαπητέ Νίκος708 θα πρέπει να είναι δεν πάμε με κοπέλα που είναι "Μας πήραν και οι γάτες από πίσω" που φώναζε κι ο ψαράς της γεινονιάς μου.
Είναι σαν να προασπαθείς να κάνεις γιόγκα στην πλαζ της Βάρκιζας κατακαλόκαιρο.
Το κορίτσι είναι πασαλιμένο μέλι και οι μέλισσες θέλουν να το γαμήσουν, κάνει λοιπόν απεγνωσμένες κινήσεις να τις αποφύγει...
Τα μπικικίνια βεβαίως τρέχουν αλλά δεν φταίει αυτή γι αυτό...
Απλά είναι τα πράγματα!
review reaction 1 Karelis69, Bonus, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
01 Απριλίου, 2021
Φίλε τη κοπέλα δεν τη είδες. Όσο γράφεις γίνεται χειρότερο. Διάβασε τι γράφεις και αν βγάλεις νόημα πες μας και μας!!

Κριτική : "στο ραντεβού ήρθε ένα κορίτσι που στο δρόμο εγώ δεν θα το πρόσεχα" / Βαθμολογία : πρόσωπο 8 & σώμα 7
Κριτική : "σεξ σχετικά καλό" / Σχόλιο παρακάτω : "σεξ σε καμία περίπτωση καλό αλλά όχι και χάλια"
Βαθμολογία επικοινωνία : 7 / Αν την είχες δει θα ήξερες ότι η κοπέλα μιλάει καλά Αγγλικά και βάζω στοίχημα πολύ καλύτερα από σένα.

Άντε βγάλε άκρη τι θέλει να πει ο ποιητής και γιατί έγραψε μια κριτική με μόνο σκοπό να τη πει στους υπόλοιπους.
Ο Ανδρόνικος φίλε την είδε τη κοπέλα. Εγώ την είδα τη κοπέλα (διάβασε τη κριτική μου για να δεις ότι αυτό που έγραψα γι αυτήν είναι ότι είναι τίμια και όχι διθυράμβους).
Εσύ δεν την είδες.
review reaction 1 Constantinos27, Annapurna
02 Απριλίου, 2021
Λοιπόν παιδιά έτσι...πρωμοτορες και ψεύτες...την επόμενη φορά θα βάλω σε ένα μέτριο κορμί 3 αστέρια γιατί τα 7 τα θεωρείτε πολλά....το αν γνωρίζω αγγλικά άστο να το ξέρω εγώ μιας και ζούσα στην Αμερική 5 χρόνια...απλά και τέλεια ελληνικά να μιλούσε όταν η κουτοπονηρια είναι παρών δεν καταλαβαίνω εγώ τι λέει...δεν ξέρετε τι και ποιος είμαι και δεν υπάρχει λόγος να σας πω...απλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν και από ανθρώπους που δεν ξεχωρίζουν την βίζιτα με τα εσκορτ δεν μπορώ να πω τίποτα...αν δεν σας αρέσει αυτό που έγραψα....δικό σας θέμα...στα 47 μου δεν έχω λόγο να ανέβω στα μάτια κανενός....το μόνο που με νοιάζει να περνάω καλά και ότι μπούρδες και να λέτε .... Αν δεν σας αρέσει τραβάτε άλλου...απλά όσο και να χαϊδεύετε στις κριτικές και στα λόγια τσάμπα δεν γαματε ούτε και σκοντο θα έχετε....καλό βράδυ σε όλους και καλά να περνάτε
review reaction 1 hornyasfuck
02 Απριλίου, 2021
Λοιπόν φίλε καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο όταν σε βγάζουν στο τάκο. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις δε με αφορούν.
Εγω δε σου αραδιαζω τη ζωή μου ούτε με ενδιαφέρει η δική σου. Εδώ, σου γράφω με απλά ελληνικά 1,2,3 πράγματα και συ μου γράφεις για προμοτορες και ψεύτες.
Εγώ σε βαθμολογία έβαλα 7 στο πρόσωπο και 8 στο σώμα. Εσύ έβαλες 8 στο πρόσωπο και 7 στο σώμα. Εγώ είμαι προμοτορας και ψεύτης ενώ εσυ είσαι ο τίμιος και ο αληθινός.
Μη συνεχίζεις, δεν την είδες τη κοπέλα.
Έκανες μια μαλακια ίσα ίσα για να κραξεις.
Άστο και πάμε παρακάτω.
review reaction 1 Constantinos27, Θέμης88
02 Απριλίου, 2021
Φίλτατε ,

Ένεκα ότι παρακολουθώ το όλο θέμα που έχει προκληθεί και αντιδρώ αναλόγως και ισορροπημένα, (δηλ. με ευγένεια) ,

1.) Η κουτοπονηριά είναι "παρούσα" και όχι "παρών" ως αναφέρετε εις το σχετικό σας σχόλιον. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για πολλούς λόγους.

2.) Θαρρώ πως ο προβληματισμός ή η διαμάχη εστιάζεται στο γεγονός ότι η περιγραφή σας βάλλει , εξ αρχής & εκ του τίτλου της , έναντι τρίτων. Δεν εστιάζει μόνον ή τουλάχιστον πρωταρχικώς (!) εις την κακήν συνεύρεσίν σας με την κορασίδα γεγονός που αφήνει αιχμές
δια σκόπιμο γραφή = Υποστήριξη.
Έτσι δε , κινδυνεύσατε ή ακόμη κινδυνεύετε να σύρετε και πιθανό ηθικό αυτουργό της αναρτήσεώς σας.

Αποδεικτική προσθήκη δε , εις τα ως άνω αναφερόμενα , αποτελεί μηδαμινή αρνητική αντίδραση ή σχολιασμός , από το μέλος Karelis69 εις την επίσης αρνητική αναφορά (περί του "άτυχου" κοριτσιού / το ξεκωλιάσαμε / δεν το είχατε δεί? ) άλλου μέλους με παρατσούκλι / nickname Greenman13 όπου , επιπλέον , το μέλος (Karelis69) δεν παρέλειψε (αφού προφανώς επιδόθηκε εις την ανάγνωση της αναφερομένης αρνητικής περιγραφής) να πατήσει το ηλεκτρονικό κομβίον "like" όπερ σημαίνει , επιπλέον , ότι δεν μπορεί η εν γένει συμπεριφορά του να διέπεται από δόλο ή ως εσείς αναφέρετε "promotion".

3.) Ιδιαιτέρας εντύπωσης κίνηση δε , φαίνεται να είναι , το γεγονός ότι η αναφορά σας έχει πολύ κοντινή ημερομηνία με άλλες αρνητικές αναφορές και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να είχατε προβεί εις την διοργάνωση του όλου ραντεβού
(Εν τω μεταξύ , έχετε παραλείψει το πεδίον "ημερομηνία συνάντησης" το οποίο μας δίδεται κατά την υποβολή εκάστης αναφοράς μελών) ή μήπως το ραντεβού σας είχε πραγματοποιηθεί σε προγενεστέρα ημερομηνία ? και αν ναι ,
δια ποίον λόγον δεν την αναρτήσατε εγκαίρως έτσι ώστε να προστατεύσετε υπόλοιπα μέλη της ιστοσελίδας αφού ο ίδιος αποφαίνεσθε δια τέτοιου είδους αλληλέγγυα συμπεριφορά και ενδιαφέρον δια την ασφάλεια των όποιων οικονομικών πόρων των μελών ως και την ορθή τους διάθεση στας κορασίδας ?

4.) Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η αναφορά σας ανερτήθη ημέραν που η κοινωνία επιδίδεται εις ψεύτικον λόγον , χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί απτό στοιχείο δια κατηγορίαν . (Δεν πέφτω σε τέτοιες πατατόφλουδες εγώ και θα σας "προσκαλέσω" εις προσεκτική αντίδρασιν διότι γύρισα από την δουλειά στις 23.00 , η ώρα έχει πάει 03.22 και ακόμα γράφω.. δεν έχω κάνει την υποβολή του σχολίου , ακόμα διαβάζω την «δικογραφίαν» και έπειτα γράφω !!)
Αυτό φίλτατε , μου δημιουργεί διαφυγόντα κέρδη πράγμα το οποίο , είμεθα όλοι πεπεισμένοι ότι εσείς (ως Ζορό των "αδυνάτων" που κατά τα άλλα γαμάνε εσκορτάκια) δεν σας αρέσει. Μάλλον εσείς έχετε μπερδέψει την Ελληνική οικονομική εμβέλεια / όριο δυνατού ή αδύναμου οικονομικά πολίτη.

5.) Φίλτατο μέλος (με το οποίο δεν έχω καμία αλληλεπίδραση έως τώρα / και βλέπω ότι έχει 100 υποβεβλημένες κριτικές - επειδή εδώ μέσα παίζετε κι αυτό το παιχνίδι και αρέσκεστε στο να πιστεύετε , μερικοί , ότι ο αριθμός των κριτικών σας , δίνει δύναμη και στην "πένα σας") αναφέρει , στην σχετική κριτική του , υποβεβλημένη με ημερομηνία 29.03.2020 και ημερομηνία συνάντησης 27.03. - αυτός δεν ξέχασε να συμπληρώσει το σχετικό πεδίο - ,

αναφέρει λοιπόν , "ήρθε και εμένα η σειρά μου !" , επίσης αναφέρει , "να κάνω σεξ" - δεν λέει π.χ. "να της δώσω το κωλάντερο κολιέ" , άρα και ήταν υποψιασμένος δια FULL GFE περίπτυξη...
Αυτός μυαλό-φυγόδικος ήτο κύριε ?
και εσείς που δηλώνετε έμπειρος "θηριοδαμαστής" (& αναφέρετε ότι μάλλον μερικοί δεν ξέρουν την διαφορά μεταξύ βίζιτας και εσκορτ ή δεν ξέρουν από γυναίκες!!) πήγατε ωσάν το σκυλί στ' αμπέλι ?

Κι αφού το "έσκορτ είναι αλλιώς..." ως αναφέρετε , δεν έπρεπε , με την εμπειρία που έχετε , να το έχετε αντιληφθεί ότι η γκόμενα για εσάς θα είναι παλτό ?
Με 94 κριτικές στο ενεργητικό σας , πότε θα μάθετε ? Στις 1000 ?
Ε , να κάνουμε έναν έρανο ρε φίλε να τις φτάσεις για να αποφύγουμε τα υποτιμητικά σου λόγια !

Ρε Συ , Ρε Συ , Ρε Συ ήηηηηηματρον - Georgiou Speaking -

6.) Θα "μας" τρελάνετε , αναφωνείτε εις τον τίτλο !! / αρά δύο τα τινά , ή θρέφετε ιδιαιτέρα αλαζονεία περί του εαυτού σας ή λειτουργήσατε ως εκπρόσωπος και άλλων που σας επέβαλαν , εικάζω από δική τους αλαζονεία , να τους υπερασπίσετε με σχετική ανάρτηση ! Γλώσσα λανθάνουσα...
Ποιος λοιπόν σας φταίει για τα δικά σας τα καμώματα ? Οι 30 αγαπούληδες ή ο εαυτός σας?

Στο σημείο αυτό , να σας αναφέρω ότι οι 30 αγαπούληδες , αρχικά και έως τώρα , κράτησαν άκρα του τάφου σιωπή και έδωσαν τόπο εις την οργήν...
Όμως εσείς (πληθυντικός μεγαλοπρεπείας / αναφέρομαι σε εσένα) εκεί , το χαβά σας ! Εκτός αν δεν είναι μόνο δικός σου χαβάς ως αναφέρω και παραπάνω..

Μήπως , φίλτατε , έχετε εκτροχιαστεί τελείως με Ύβρεις και Απαξιωτικά λόγια για ένα κάρο κόσμο εδώ ?

Από όλους αυτούς τους αγαπούληδες , 'σεις πιστεύατε ότι δεν θα θιχτεί κανένας (?) αρκετά , από τα λόγια σας , και ως εκ τούτου να σας επαναφέρει λίγο ?
(Το πολύ είναι άλλο , ας μην προβούμε εις περαιτέρω ανάλυσιν.. )

6.) Τέλος ,

και επειδή η ώρα είναι περασμένη πολύ και υμείς οι αγαπούληδες (άρα και κατά τον νου σας οι "ζάμπλουτοι" ή "πτωχοί") που πάμε να τα κάνουμε πλακάκια με τα γραφεία για να προβαίνουμε σε ραντεβού δωρεάν (άκουσων άκουσων - θα μας χαριστούν τα "γραφεία") είμαστε "μαλθακοί" και πρέπει να ξυπνήσουμε 06.30 μετά του ως άνω αγώνος δια να αντιληφθείτε ότι φέρατε ανάρμοστιν συμπεριφορά εις το γραπτό σας , κύριε των 47 ετών και 94 κριτικών ,

σας λέω πως το όλο θέμα

α.) κλείνει εδώ διότι την υπόθεσίν , αγαπητέ , πληθώρα άλλων επιχειρημάτων την επιβεβαιώνουν και θα βρίσκονται εις διάθεσίν σας.
β.) αν εγώ που κάθισα και σας έγραψα , όλα όσα εικάζω πολλοί θα σκέφθηκαν , είχα κακή πρόθεση εκ των προτέρων , ε , τότε , πως στον πούτσο , παλαιότερα έχω διαβάσει κριτικές σου και σου έχω κάνει και "like" ?????

Πρόθυμος (όχι και τόσο) δια κάθε περαιτέρω πληροφορίαν , διατελώ ,

Φιλικά ,
C27. -
review reaction 4 review reaction 1 vltepdr, Yatoputso, Annapurna και 2 άλλα μέλη
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2