Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Call-Girls 179952
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη κριτική στο αναβαθμισμένο bou.
Full book και ρεπό οι κοπέλες που είχα στο μυαλό μου και ετσι σκέφτηκα την Μυρτώ που απο καιρό την σκεφτόμουν σαν ξεχωριστή συνάντηση.Ηρθε η κυρία με το στυλ γραμματέας οπως εχουν γράψει ειναι μιας ηλικίας και φαινεται αυτό επισης παρολο που εχεις προετοιμαστεί για μια πολυ γυμνασμένη γυναίκα το αρχικό σοκ το παθαινεις οταν την πρωτοαντικρίζεις.Πολυ φιλική παντως γλυκια άνετη.
Πηγε για μπάνιο ηρθε με αθλητικά εσωρουχα φουλ μαυρισμενη και με φλεβες αλλα αμέσως σε κερδιζει παιρνοντας πρωτοβουλίες ρωτοντας σε τι σου αρέσει και προτεινοντας σου στάσεις πρωτότυπες.Μου ειπε τι της αρέσει να της κανουν επισης το γλυψιμο βαθιά στο αυτι τα γλωσσοφιλα η βαθιά επαγγελματική πιπα σε συνδυασμο με αυτο το κορμι τις γοβες μου εδιναν μια αλλη αίσθηση στο ραντεβού.Αυτη η γυναικα κατάφερε να με φτιάξει εγκεφαλικά εξ ου και ο τίτλος απο τραγουδι του Κωνσταντινου Ναζη.Στο σεξ δασκάλα ακούραστη ευγενική στο ενδιαμεσο να μου φερει την πετσέτα οσο έκανα μπάνιο!Θελει χρόνο αυτη η γυναίκα για να ανακαλύψεις μαζι της τις πτυχές του καμασουτρα.
Αν και Ρωσολάτρης και γενικα "καμένος" απτην πλειοψηφία των ελληνίδων συνοδών η Μυρτώ αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα.Ιδιαιτερη περίπτωση που πιστεύω ετσι για το παλμαρέ αξίζει να δοκιμάσει κανεις αν φυσικά του αρέσουν γυναίκες τετοιου στυλ.Εμενα μου έβγαλε πάθος και διέγερση εγκεφαλική μαζί με την σωματική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
steveman7
Γλομπεάρχης
206
Πόντοι:
30.573
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Bonus, alpula και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαρτίου, 2021
Θέλω καιρό τώρα να την δοκιμάσω.Συμφωνα με τα λεγόμενά σου αν και σε προϊδεάζει για pse κατάσταση λόγω του σωματότυπου πρέπει να είναι φάση δυνατής gfe.
30 Μαρτίου, 2021
Μόλις τελειώσει η τρέλα θα τιμηθεί
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2