Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 18 10
Call-Girls 25959
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τι γινεται ρε λεβεντες με το γραφειο...Απο εκει που το εβριζα, εχει φερει την αφαν γκατε των μουνιων και των υπηρεσιων
Μετα τη Λαλυ και τη Λινα, ήρθε η σειρά της Μάργκο
Ηρθε με ενα γλυκυτατο και εκλεπτισμενο φόρεμα μέχρι τη μέση των μπουτιών ( μπουταρες ) και ψηλές μπότες μέχρι πάνω απο το γόνατο..Όταν κατέβηκε απο το ταξί, γύρισαν πολλά σβέρκα καθότι έχει ένα take away coffee shop κι είχε αρκετούς στην ουρά..
Ανεβαίνει ,μπανάκι κι αρχίζουν τα βαθειά γλωσσόφιλα....Κι η γλώσσα να βγαίνει όλη έξω, να μπαίνει στο στόμα μου και να γλύφει τα πάντα..
Της βγάζω την πετσέτα κι αποκαλύπτεται αυτή η κορμάρα..
ΠΟΔΑΡΕΣ, ΒΥΖΑΡΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ, ΚΩΛΑΡΑ ( όχι γυμνασμένη αλλά αφράτη και ζουμερή Γιούπιιι!) και στη μέση λίγα κιλάκια παραπανίσια απαραίτητα για χρήση ως χειρολάβες στο σφυροκόπημα..Δέρμα βελούδο..
Τη βάζω κάτω στα γόνατα κι αρχίζει έμπειρη πίπα παρά τα 26 της χρόνια...Με έχει κάνει κάγκελο αλλά ήθελα να γευτώ το μουνάκι..
Τη βάζω να πατάει πάνω στον καναπέ, εγώ καθιστός και δώστου γλυφομούνι όλο το μουνί πέρα δώθε κι απο πάνω μέχρι κάτω....ΕΣΤΑΖΕ

Την πάω κρεβάτι, συνεχίζω γλυφομούνι και να σπαρταράει σαν το ψάρι..Μετα αρχίζουν γλωσσόφιλα και το χέρι μου στο μουνί της να της χαιδεύει την κλειτορίδα....Τελειώματα απανωτά, να κατεβάζει υγρά κι όταν τελείωνε απο τους σπασμούς έβγαινε αέρας απο το μουνί υπο πίεση ( το γνωστό μουνοκλάνι )..Πρώτη φορά μου συμβαίνει μουνοκλάνι που να είναι απόρροια χυσίματος απο χέρι..Καύλωσα

Ξαπλώνει στην αγκαλιά μου ως πτώμα που είχε γίνει κι εκεί που πάει να την πάρει ο ύπνος ,μου λέει "no sleep" , i want you to fuck me...
Ω ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ της λεω και τον παίρνει στο στόμα της, με κάνει πέτρα, μπαίνει προφυλακτικό, ανεβαίνει πάνω μου κι αρχίζει το καβάλημα
Είναι έμπειρη η τύπισσα, κινήσεις φοβερές κι άρχισε πάλι να τελειώνει....Έπεσε πάνω μου απο την καύλα κι έμεινε εκεί για κανένα 5λεπτο..
Μετά πάλι τσιμπούκι, πέτρα, προφυλακτικό τη βάζω στη γνωστή θέση upright doggy και ξεκινάει σφυροκόπημα, φωνές υπερκαυλωτικές και καταθέτω στην τράπεζα σπέρματος ένα υπέρογκο ποσό..

Μούναρος μάγκες, σπεύσατε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 26, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου