Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 14 10
Call-Girls 25090
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ντουο Λινα Φαιη και οι δυο αλλαγμενες προς το καλυτερο. Η Φαιη ηταν πολυ καλη σε ολα την πρωτη φορα που ειχαμε βρεθει αλλα γενικα την ειδα ποιο περιποιημενη μαλλι ντυσιμο βαψιμο. Η Λινα πολυ απλα ντυμενη οπως και την πρωτη φορα αλλα πολυ ποιο εμπειρη γενικα σε ολα. Ντουο που μου κανονισε τελευταια στιγμη η Νικολ διοτι εγω ειχα ζητησει αλλες τελειως κοπελες ομως εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος. Διπλη πιπα και απο τις δυο μαζι η μικρη εγινε πολυ εμπειρη και προσπαθει και για deepthroat η Φαιη μαστορισσα. Αυτο που μου εκανε φοβερη εντυπωση η μικρη δεν εχει καν στις υπηρεσιες της λεσβιακο ουτε χρεωση και ομως δεν πληρωσα εχτρα για αυτο ουτε το ζητησα και εκει που τον εγλυφε καποια στιγμη η Φαιη αρχισε να της κανει γλυφομουνι η Λινα σε σημειο που η Φαιη καυλωσε αναστεναζε και μου τον εξαφανιζε απο καυλα. Αληθεια λεω και δεν πληρωσα γιαυτο ουτε καν εχτρα. Μονο που τα καταπιε η Λινα πληρωσα εχτρα και στην Φαιη για το λεσβιακο. Η Φαιη φοβερη σε ολα με απιστευτη κωλαρα οι αλλαγες στα γλυφομουνια με την Λινα πηγαν συννεφο. Η Λινα μηχανη του σεξ με απιστευτο γαμισι απο πανω που σε γαμαει δυνατα σαν τρελλη και χυνει. Πολυ δυνατο σκηνικο καθεται με εξω την γλωσσα και σε περιμενει πανω απο τον κωλο της Φαιης την ωρα που την γαμας για να τα καταπιει ολα. Απιστευτη ηδονη απο μουνι σε λαρυγγι χυσιμο με καταποση. Πολυ δυνατες και οι δυο τους στο προγραμμα. Για εμενα αξιζαν τα λεφτα που εδωσα που δεν ειναι λιγα για την εποχη που ζουμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
310€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή