Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 13 10
Call-Girls
25399
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετά τα δυνατά χαρτιά του μάγου όπως Αριάνα που οι συστάσεις ειναι περιττές σειρά έχει κάτι το μικρό πιπινοειδες... Η Dia πάει για αργά δεν την βρήκα όπως και τη μικρή Λολίτα που ήταν απασχολημένες...Βρήκα όμως Taya και παρόλο το τσίμπημα της τιμής ψώνισα...Κοντά στις φωτός έχει φορτώσει και κάποιες δικές της...
Το βυζί πλούσιο μπροστά ασπρουλιαρικο αλλά καλό...Αυτός ο ερασιτεχνισμος εμένα κάποιες φορές όχι όλες με τρελαίνει...Μου πέρασε και με αντισηπτικό χεράκια και πουτσο και μετά με πιπωσε...Μαθητική πίπα εκδρομής αλλά είπαμε είναι μικρό και θέλει τον δάσκαλο του...Μόλις την εγλυψα παραδόθηκε στο μάθημα...Και πέρασε τις εξετάσεις...Μετά την λίπανση το πήδημα όπου τα πήγε περιφημα μη φανταστείτε δόσεις τρελού pse αλλά ήπιο πήδημα με amateur πιπινι...Οπότε μετά την Dia και την Λολίτα που είναι στο ίδιο μαντρί για μένα το πιπινι αυτό δεν τα πάει άσχημα...Αλλά πας συνειδητοποιημενος ότι δεν θα κάνει κωλοτουμπες...Από την Rebecca κλάσης ανώτερη πάντως...Γιατί και με κάτι τουμπανατες που περιμένω τα εκρηκτικά προγράμματα δεν τα έχω τσιμπήσει...
Το βυζί πλούσιο μπροστά ασπρουλιαρικο αλλά καλό...Αυτός ο ερασιτεχνισμος εμένα κάποιες φορές όχι όλες με τρελαίνει...Μου πέρασε και με αντισηπτικό χεράκια και πουτσο και μετά με πιπωσε...Μαθητική πίπα εκδρομής αλλά είπαμε είναι μικρό και θέλει τον δάσκαλο του...Μόλις την εγλυψα παραδόθηκε στο μάθημα...Και πέρασε τις εξετάσεις...Μετά την λίπανση το πήδημα όπου τα πήγε περιφημα μη φανταστείτε δόσεις τρελού pse αλλά ήπιο πήδημα με amateur πιπινι...Οπότε μετά την Dia και την Λολίτα που είναι στο ίδιο μαντρί για μένα το πιπινι αυτό δεν τα πάει άσχημα...Αλλά πας συνειδητοποιημενος ότι δεν θα κάνει κωλοτουμπες...Από την Rebecca κλάσης ανώτερη πάντως...Γιατί και με κάτι τουμπανατες που περιμένω τα εκρηκτικά προγράμματα δεν τα έχω τσιμπήσει...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Buda
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2021
Ποσο κοντα στις φωτο της? εγω προτιμω τα αματουρια κατασταση.
Limperatore XXI
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1